Jump to content
Dogomania

Nowy poczatek starej galerii trzech labek i prosiaczka;)

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Genesis,nie znalazlam jednak galerii:(musisz modow poprosic o pomoc,a tutaj ja z fotosika kody wklejam,nie z galerii.Sa male te zdjecia,ale z fotosikiem cos jest nie tak,mam tylko mozliwosc w pelnym rozmiarze 500 i dlatego daje te malutkie,ktore po kliknieciu otwieraja sie w pelnym rozmiarze,bo tamte za duze:(

Posted

Andzia ekstra wygląda w koszulkach! A Ghana dałaby sobie założyć?
I czy ja dobrze zrozumiałam z innych Twoich postów, że nie przebywacie aktualnie w Polsce?
Całusy w czarne nochale suniek!

Posted

Te zdjęcia z fotosika w pełnym rozmiarze nie są za duże, fotosik je zmniejsza do 500, a tu można wkleić do 640, więc się zmieścisz ;)

Posted

[quote name='jbk']Te zdjęcia z fotosika w pełnym rozmiarze nie są za duże, fotosik je zmniejsza do 500, a tu można wkleić do 640, więc się zmieścisz ;)[/QUOTE]

:)dzieki:)choc jak wtedy te w pelnym rozmiarze probowalam,wklejal mi sie link jedynie:(to juz wolalam te malutkie.Dzis jeszcze sprobuje:)Pozdrawiam wszystkich!

Posted

[URL]http://images28.fotosik.pl/210/d91045bbcbd52b37med.jpg[/URL] - pięknie siedzą :)

No i fajnie już teraz fotki wyglądają :)

Posted

Malo,bo najpierw zle mi szlo wstawianie,ale chcialabym w krotkim czasie to naprawic,powgrywam sobie w fotosik i bede uzupelniac.Pozdrawiam!!!!!!!!dziekujemy za odwiedzanie nas!