Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
hej ;)
a ja wam powiem, że Melcia ostatnio pokazuje swój charakterek ;p oj niedobra dziewczynka, niedobra ;p

:crazyeye:taaak? A co takiego wyprawia nasza misia?:evil_lol:

Posted

no więc ;p Po pierwsze zapomina o tym, że jest sporej wagi :evil_lol: i chciałaby się poprzytulać jak mały piesek i może wskoczyć na kolanka :diabloti:

no i jest w kojcu z Azorkiem (wielkości ONka i już nie młody psiak). Melcia często go atakuje... na początku tylko w zabawie.. a teraz i z agresją zaczęła :roll: naszczęście nic poważnego mu nie zrobiła... raz złapała go za fafla i trochę rozerwała.
jednak wydaje mi się, że poprostu ma już dość schroniska i zaczyna jej sie nudzic :roll: bo wcześniej tak nie robiła.

Posted

:shake: to nie ladnie....a p.Mariusz nic z tym nie zrobil? Moze trzeba dac jej do towarzystwa jakiegos samca duzego ale mlodszego?

:evil_lol: no tak, wybitnie 'nakolankowa' sunia, niedzwiedz.:evil_lol:

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
nie wiem. pewnie tak;)
wiem tylko, ze nie bylo jej na schronisku

No to dowiem sie od p.Mariusza..moze ten domek wypalil co sie tak zastanawial?? Chociz wczoraj tez mnie ktos o Melcie wypytywal i Nadie, moze oni pojechali, sprawdze.;)

Posted

ARKA napisał(a):
No to dowiem sie od p.Mariusza..moze ten domek wypalil co sie tak zastanawial?? Chociz wczoraj tez mnie ktos o Melcie wypytywal i Nadie, moze oni pojechali, sprawdze.;)

No to ja czekam na wiesci - oj jak bym chciala zeby mialy chaty obydwie sunki

Posted

:multi: tak,Melcia juz poszla do domu. P.Mariusz sam do mnie zadzwonil, powiedzial, ze bedzie domek sprawdzal. Wiedzą ze to krezlowianki i co przeszly wiec mają 'specjalny nadzor" nad nimi;)