Rybka_39 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Wpisuje się do ogłoszeń, widzę, że Słomka odwaliła tu już troche roboty;) Quote
BlackSheWolf Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 hej ;) a ja wam powiem, że Melcia ostatnio pokazuje swój charakterek ;p oj niedobra dziewczynka, niedobra ;p Quote
ARKA Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 BlackSheWolf napisał(a):hej ;) a ja wam powiem, że Melcia ostatnio pokazuje swój charakterek ;p oj niedobra dziewczynka, niedobra ;p :crazyeye:taaak? A co takiego wyprawia nasza misia?:evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 no więc ;p Po pierwsze zapomina o tym, że jest sporej wagi :evil_lol: i chciałaby się poprzytulać jak mały piesek i może wskoczyć na kolanka :diabloti: no i jest w kojcu z Azorkiem (wielkości ONka i już nie młody psiak). Melcia często go atakuje... na początku tylko w zabawie.. a teraz i z agresją zaczęła :roll: naszczęście nic poważnego mu nie zrobiła... raz złapała go za fafla i trochę rozerwała. jednak wydaje mi się, że poprostu ma już dość schroniska i zaczyna jej sie nudzic :roll: bo wcześniej tak nie robiła. Quote
ARKA Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 :shake: to nie ladnie....a p.Mariusz nic z tym nie zrobil? Moze trzeba dac jej do towarzystwa jakiegos samca duzego ale mlodszego? :evil_lol: no tak, wybitnie 'nakolankowa' sunia, niedzwiedz.:evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Mają Melcie przesadzić do innego kojca. Quote
BlackSheWolf Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 nie byłam dziś na schronisku ale dowiedziałam się, że Melci juz tam nie ma Quote
ARKA Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='BlackSheWolf']nie byłam dziś na schronisku ale dowiedziałam się, że Melci juz tam nie ma Do domku poszla???? Quote
BlackSheWolf Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='ARKA']Do domku poszla???? nie wiem. pewnie tak;) wiem tylko, ze nie bylo jej na schronisku Quote
ARKA Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 BlackSheWolf napisał(a):nie wiem. pewnie tak;) wiem tylko, ze nie bylo jej na schronisku No to dowiem sie od p.Mariusza..moze ten domek wypalil co sie tak zastanawial?? Chociz wczoraj tez mnie ktos o Melcie wypytywal i Nadie, moze oni pojechali, sprawdze.;) Quote
Slomka22 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 ARKA napisał(a):No to dowiem sie od p.Mariusza..moze ten domek wypalil co sie tak zastanawial?? Chociz wczoraj tez mnie ktos o Melcie wypytywal i Nadie, moze oni pojechali, sprawdze.;) No to ja czekam na wiesci - oj jak bym chciala zeby mialy chaty obydwie sunki Quote
osho Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 wow - byłoby rewelacyjnie - ona jest taka przylepa a widać, że schron zaczął się już powoli odbijać na psychice.... ja też czekam Quote
ARKA Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 :multi: tak,Melcia juz poszla do domu. P.Mariusz sam do mnie zadzwonil, powiedzial, ze bedzie domek sprawdzal. Wiedzą ze to krezlowianki i co przeszly wiec mają 'specjalny nadzor" nad nimi;) Quote
Slomka22 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Melcia duzo szczescia nakolankow piesku Z przyjemnoscia usune Twoje ogloszenia :evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts