Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sputnik jest w kojcu z 2 innymi psiakami, załapał się na gotowane jedzonko , jego koledzy równiez , inaczej nie mogłoby być bo awantura murowana ;) Wszystko jest ok , ale w schronie jak to w schronie ,psiaki walczą o każdy dotyk człowieka, o możliwośc powąchania chociaż ludzkiej ręki przez kraty :placz: i o miskę ... chociaz w tym wypadku to tak z zasady...... smutne to wszystko :placz:

Posted

Po cichutku i bardzo ostrożnie szepnę zainteresowanym na ucho, żeby mocno trzymali kciuki: BYĆ MOŻE nasz Sputniczek będzie miał w grudniu szanse na dom w Niemczech... ale to jeszcze nic pewnego. Jestem w kontakcie z osobą, która stara się to wszystko zorganizować :oops::oops::oops:

Posted

agatkia napisał(a):
Po cichutku i bardzo ostrożnie szepnę zainteresowanym na ucho, żeby mocno trzymali kciuki: BYĆ MOŻE nasz Sputniczek będzie miał w grudniu szanse na dom w Niemczech... ale to jeszcze nic pewnego. Jestem w kontakcie z osobą, która stara się to wszystko zorganizować :oops::oops::oops:

Oj , dobrze by było, bo on taki biedny:placz:, zagubiony w tym schronie, no i jego koledzy to "chłopacy" w pełni sił , a on .... raczej niewielki jest , tak mi się wydaje , ale ja moze porównuję z bernardynem i każdy wydaje /no prawie/ mi się nieduży :roll: Gdybym mogła to właśnie jego bym zabrała :oops:
Oj , chyba pomyliłam Sputnika z Satelita , co nie zmienia faktu że również się cieszę ;)

Posted

agatkia napisał(a):
BYĆ MOŻE nasz Sputniczek będzie miał w grudniu szanse na dom w Niemczech...

Trzymam najmocniej jak tylko potrafię !!! :thumbs: :kciuki: :happy1:

Posted

Za ciszę na wątkach przepraszam- miałam masę zajęć związanych z pomocą zwierzętom, wątki na dogo musiały poczekać. Już nadrabiam zaległości. Sputnik ma sie lepiej. Wyraźnie odżył, humor lepszy, pięknie zarasta. Jedna pozytywna wiadomość po mojej dzisiejszej wizycie w schronisku :-(. Chociaż u niego trochę lepiej... :roll:

Posted

Wieści mam dla Was rzeczywiście super!!
6 grudnia Sputniczek i jeszcze dwa psy z naszego schroniska jadą do nowego domu w Niemczech!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi:

Pani Irenko- DZIĘKUJĘ!!