agatkia Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Sputniku, aż mi głupio, że tak nisko spadłeś :-(:-( Quote
Rossa Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Sputnik jest w kojcu z 2 innymi psiakami, załapał się na gotowane jedzonko , jego koledzy równiez , inaczej nie mogłoby być bo awantura murowana ;) Wszystko jest ok , ale w schronie jak to w schronie ,psiaki walczą o każdy dotyk człowieka, o możliwośc powąchania chociaż ludzkiej ręki przez kraty :placz: i o miskę ... chociaz w tym wypadku to tak z zasady...... smutne to wszystko :placz: Quote
lunarmermaid Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Sputniczku kochany....znajdź swój własny domek!!! Quote
agatkia Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Po cichutku i bardzo ostrożnie szepnę zainteresowanym na ucho, żeby mocno trzymali kciuki: BYĆ MOŻE nasz Sputniczek będzie miał w grudniu szanse na dom w Niemczech... ale to jeszcze nic pewnego. Jestem w kontakcie z osobą, która stara się to wszystko zorganizować :oops::oops::oops: Quote
Fiks Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Fiks']:happy1: [SIZE="1"]Ciiiiiiiiiiiiii Cały czas trzymamy Quote
Rossa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 agatkia napisał(a):Po cichutku i bardzo ostrożnie szepnę zainteresowanym na ucho, żeby mocno trzymali kciuki: BYĆ MOŻE nasz Sputniczek będzie miał w grudniu szanse na dom w Niemczech... ale to jeszcze nic pewnego. Jestem w kontakcie z osobą, która stara się to wszystko zorganizować :oops::oops::oops: Oj , dobrze by było, bo on taki biedny:placz:, zagubiony w tym schronie, no i jego koledzy to "chłopacy" w pełni sił , a on .... raczej niewielki jest , tak mi się wydaje , ale ja moze porównuję z bernardynem i każdy wydaje /no prawie/ mi się nieduży :roll: Gdybym mogła to właśnie jego bym zabrała :oops: Oj , chyba pomyliłam Sputnika z Satelita , co nie zmienia faktu że również się cieszę ;) Quote
lunarmermaid Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 :happy1: Oby znalazł szczęśliwy domek!!! Quote
nika28 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 agatkia napisał(a):BYĆ MOŻE nasz Sputniczek będzie miał w grudniu szanse na dom w Niemczech... Trzymam najmocniej jak tylko potrafię !!! :thumbs: :kciuki: :happy1: Quote
danka1234 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Oby się udało z ta adopcja do Niemiec bo tu cichutko z domkiem dla niego. Quote
Fiks Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Rossa napisał(a):Trzymam kciuki za ciebie Sputniczku Trzymamy, trzymamy :thumbs: Quote
Fiks Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Fiks napisał(a):Pokazujemy śliczną mordkę, może ktoś wypatrzy..... Hop do góry! Quote
agatkia Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Za ciszę na wątkach przepraszam- miałam masę zajęć związanych z pomocą zwierzętom, wątki na dogo musiały poczekać. Już nadrabiam zaległości. Sputnik ma sie lepiej. Wyraźnie odżył, humor lepszy, pięknie zarasta. Jedna pozytywna wiadomość po mojej dzisiejszej wizycie w schronisku :-(. Chociaż u niego trochę lepiej... :roll: Quote
agatkia Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Wieści mam dla Was rzeczywiście super!! 6 grudnia Sputniczek i jeszcze dwa psy z naszego schroniska jadą do nowego domu w Niemczech!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Pani Irenko- DZIĘKUJĘ!! Quote
Recommended Posts