Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, to głosowanie:

1. Sputnik :cool3:
2. Gutek
3. Rudolf

Czekam na propozycje i oddawanie swoich głosów na ww propozycje :roll: Czy ktoś może zrobić mu allegro???????????????????

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sputnik rzeczywiście jest fajny i ładny- gdyby o niego zadbać na pewno wyróżniałby się urodą. Teraz ma sierść w nienajlepszym stanie, jeszcze całkowicie nie obrósł, no i cholernie tęskni za człowiekiem. Całe 3 miechy spędził w kompletnym odosobnieniu- zimnym, wykafelkowanym małym ponieszczeniu-widząc człowieka dwa raz dziennie podczas podawania posiłków. A gdy lato minęło i zrobiło się zimno- wreszcie mógł wyjść na zewnątrz- na łańcuch przy budzie.

Lunarmermaid- :loveu: Może skusisz się na takiego dąbrówkowego pzystojniaka? :evil_lol:

Swoją drogą, nie wiem, czy widziałąś wątek wejherowskiego Shreka!! Ten to dopiero powala urodą... choć niewystarczająco, by znaleźć dom:shake:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122335

Posted

[quote name='Fiks']Będę starała się robić ogłoszenia dla psiaków. Chociaż tak trochę Ci pomogę :oops:

Oj, nie trochę, nie trochę. To przecież WSZYSTKO, co możemy dla psiaków zrobić.

Posted

Ta strona będzie aktualna jeszcze tylko chwile- szykujemy zupełnie nową stronę internetową- właśnie dziś otrzymałam zadanie dołączenia krótkich opisów do zdjęć wszystkich psiaków w schronisku- więc niebawem będzie można zobaczyć na nowej stronie calutki nasz schroniskowy dobytek.

Lunarmermaid- suczek Ci u nas dostatek- choć rzeczywiście ostatnio naszych schroniskowych panów faworyzuję. Postaram się założyć dziś wątek Sawci- to dopiero cudo!!!!!! A Widziałaś wątek agatki?

Posted

Oj, to Sawcia Ci się spodoba! Robiłam porządki w kompie i usunęłam jej zdjęcia- więc jej wątek pewnie powstanie w weekend. Takie fajne te psiury, a domów znaleźć nie mogą. Ciężko jest być cierpliwym.