Jump to content
Dogomania

Grzywaczowa galeria Zuzy i Audika, oraz foksiasta z Fuksem w pamięci..[*]

Recommended Posts

Posted

Fajnie, Fuks frizbowy:loveu:
[url]http://img7.imageshack.us/img7/572/dscf9556j.jpg[/url] ale na takich podłożach to mu zdecydowanie nie rzucaj...

[quote name='Foxowa']
Dziś byłam u weta na szczepienie z Nuką i podpytałam się ile kastracja. Powiedział że w okolicach 100 zł w tym wliczone narkoza, więc ferie zimowe i ciachamy :)[/QUOTE]

Wow, jak tanio :crazyeye:[SIZE=1] Kastracja Bza kosztowała ponad 450 zł...[/SIZE]

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne zdjęcia :loveu: Fuks jest świetny! :loveu:
Czekam tylko aż sierść przestanie mu się tak skręcać...

[quote name='Bzikowa']

Wow, jak tanio :crazyeye:[SIZE=1] Kastracja Bza kosztowała ponad 450 zł...[/SIZE][/QUOTE]
[SIZE=1]Foxowa, wybacz off'a.[/SIZE]
Aż tyle? Ja za sterylizację, która jest droższa, i usuwanie guza sutka płaciłam 350 zł. Ta stolyca strasnzie droga jest :evil_lol:

Posted

[quote name='Bzikowa']Fajnie, Fuks frizbowy:loveu:
[url]http://img7.imageshack.us/img7/572/dscf9556j.jpg[/url] ale na takich podłożach to mu zdecydowanie nie rzucaj...

Wow, jak tanio :crazyeye:[SIZE=1] Kastracja Bza kosztowała ponad 450 zł...[/SIZE][/QUOTE]
Fuks sobie z frisbee biega tam i z powrotem i sobie podrzuca i próbuje podnieść, a rzucam tylko i wyłącznie na trawie ;)

To strasznie drogo...

[quote name='Infortune.']Śliczne zdjęcia :loveu: Fuks jest świetny! :loveu:
Czekam tylko aż sierść przestanie mu się tak skręcać...

[SIZE=1]Foxowa, wybacz off'a.[/SIZE]
Aż tyle? Ja za sterylizację, która jest droższa, i usuwanie guza sutka płaciłam 350 zł. Ta stolyca strasnzie droga jest :evil_lol:[/QUOTE]
Dziękujemy :loveu:
A sierść już na szyi piękna, takie szorstkości jak na ogonie i tyłku :lol:

No nie wiem czy wybacze :D:D

Posted

Ania! - ja tylko trochę więcej zapłaciłam za odśluzowanie żołądka dla psa:diabloti:
Jeżeli my się zdecydujemy na sterylkę to też będzie cena nie mała, nie tyle co za samą sterylkę ale za badania przed zabiegiem - pies w środku tak popierniczony jak moja sucz musi to przechodzić:roll: No i nasza weterynarka zaufana sterylek nie przeprowadza, a do drugiego co je robi zaufania nie mamy... Chyba i słusznie skoro proponował dla mojej suki jakieś mięso z obiadu...:roll: Więc pewnie stolica...

Posted

[url]http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/Wycieczka%20do%20lasu/DSCF9293.jpg[/url] śliczniee:loveu:

[url]http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/Wycieczka%20do%20lasu/DSCF9268.jpg[/url] ah jak cuudnie:loveu:

[url]http://img163.imageshack.us/img163/5872/dscf9558j.jpg[/url] ślicznie;) ja mam zamiar zamówić frisbee ;)

Posted

Tak.
Mama powiedziała że możemy to w tym roku zrobić jeszcze, po świętach dopóki moi bracia będą to jak coś to go przywiozą, choć daleko nie ma. Ale zawsze to jest że pomogą. W poniedziałek idę do weta umówić na zabieg. Najlepiej 28-30 grudnia, tak abym ja była w domu.

Posted

[quote name='C&B']Ania! - ja tylko trochę więcej zapłaciłam za odśluzowanie żołądka dla psa:diabloti:
[/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS]A co ro takiego, bo strasznie brzmi? :shake:

Fakt, sporo zapłaciłam :evil_lol: Za sukę mojej mamy prawie połowę mniej :roll:

To teraz pozostaje nam trzymać kciuku za zabieg :kciuki:
[/FONT]

Posted

RCookie, namawiałam, namawiałam i sama stwierdziła że jeszcze w tym roku zrobimy, a plan był że w ferie zimowe.
Ale im szybciej tym lepiej. Jutro idziemy się umówić i tylko czekać ;).
Także za jakieś dwa tygodnie planujemy zabieg, uff. przynajmniej zbierać nie musze :D:D

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Ja to nie jestem na biezaco, ale czemu kastrujecie Fuksa ??? Dlatego, ze agresorek z niego ???[/QUOTE]
Agresor, uciekinier, itp...
Dziś dzwonie do weta żeby się umówić, bo chora jestem i nie mogę iść... ;(

[quote name='Moniek193']Hej, hej :multi: Co tam, jak tam ?[/QUOTE]
Heej :loveu:
A dobrze, nawet. Gdyby nie to że gości mam od soboty a ja chora siedze...

[quote name='Russellka']Pokaż filmik jak frisbujecie :loveu:[/QUOTE]
W tym roku chyba już nakręcić nie dam rady, chyba że brat raczy mi pomóc, tzn. że przytrzyma aparat :lol:. Ale to dopiero po świętach ;).

A co tu tak cicho?
Rozumiem że jak mnie nie ma to nie ma co robić :lol:, ale można by coś napisać :)

Mam trochę fot ale to jutro wrzuce, albo dziś wieczorkiem (jak mama pozwoli...)

Posted

[quote name='Foxowa']Agresor, uciekinier, itp...
[/QUOTE]
Szkoda jaderek, ale jak trzeba, to trzeba...ja zanim bym wykastrowala to pewnie zwrocilabym sie o pomoc to specjalistow. Ale jezeli nie planujecie wystaw i tp. to moze lepiej bedzie dla niego.

Posted

Na agresję kastracja raczej nie pomoże. :] Oczywiście zgadzam się z Twoją decyzją, w końcu mój pies też jest 'odjajczony' ale nie obiecuj sobie za dużo w kwestii agresji ;) Bezik przed wycięciem był agresywny (bardziej: zadziorny) do samców. Po kastracji jest agresywny do samców... a także czasem do suk i szczeniaków :] Oczywiście nie do wszystkich i nie w takim stopniu, że np. nie mogę go spuścić przy psach. On jest w stanie z nimi w miarę pokojowo koegzystować. Ale po prostu jak go coś wkurzy to już nie ma hamulców 'bo to suka/szczeniak'. Wszystkich traktuje równo i każdemu jest w stanie 'nastukać' ... :roll:

Posted

Mi głównie chodzi o ucieczki, bo to teraz jest wnerwiające. A że od przyszłego roku chcemy zacząć agility to raczej nam sie to przyda, aby nie był tak zainteresowany suczkami jak teraz. Nie obiecuję sobie niczego, bo każdy pies inaczej się zachowuje po, ale wole jednak wykastrować.

Stwierdziłam że jednak pójdę z nim osobiście i się umówię, więc poczekam do piątku/poniedziałku.