Bzikowa Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Fajnie, Fuks frizbowy:loveu: [url]http://img7.imageshack.us/img7/572/dscf9556j.jpg[/url] ale na takich podłożach to mu zdecydowanie nie rzucaj... [quote name='Foxowa'] Dziś byłam u weta na szczepienie z Nuką i podpytałam się ile kastracja. Powiedział że w okolicach 100 zł w tym wliczone narkoza, więc ferie zimowe i ciachamy :)[/QUOTE] Wow, jak tanio :crazyeye:[SIZE=1] Kastracja Bza kosztowała ponad 450 zł...[/SIZE] Quote
Infortune. Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Śliczne zdjęcia :loveu: Fuks jest świetny! :loveu: Czekam tylko aż sierść przestanie mu się tak skręcać... [quote name='Bzikowa'] Wow, jak tanio :crazyeye:[SIZE=1] Kastracja Bza kosztowała ponad 450 zł...[/SIZE][/QUOTE] [SIZE=1]Foxowa, wybacz off'a.[/SIZE] Aż tyle? Ja za sterylizację, która jest droższa, i usuwanie guza sutka płaciłam 350 zł. Ta stolyca strasnzie droga jest :evil_lol: Quote
Foxowa Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='Bzikowa']Fajnie, Fuks frizbowy:loveu: [url]http://img7.imageshack.us/img7/572/dscf9556j.jpg[/url] ale na takich podłożach to mu zdecydowanie nie rzucaj... Wow, jak tanio :crazyeye:[SIZE=1] Kastracja Bza kosztowała ponad 450 zł...[/SIZE][/QUOTE] Fuks sobie z frisbee biega tam i z powrotem i sobie podrzuca i próbuje podnieść, a rzucam tylko i wyłącznie na trawie ;) To strasznie drogo... [quote name='Infortune.']Śliczne zdjęcia :loveu: Fuks jest świetny! :loveu: Czekam tylko aż sierść przestanie mu się tak skręcać... [SIZE=1]Foxowa, wybacz off'a.[/SIZE] Aż tyle? Ja za sterylizację, która jest droższa, i usuwanie guza sutka płaciłam 350 zł. Ta stolyca strasnzie droga jest :evil_lol:[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: A sierść już na szyi piękna, takie szorstkości jak na ogonie i tyłku :lol: No nie wiem czy wybacze :D:D Quote
Shirai - Koki Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Na modly do Meczetu sie Fuks przygotowuje :diabloti: [URL]http://img7.imageshack.us/img7/6482/dscf9552q.jpg[/URL] Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Nie mam najmniejszych wątpliwości czym lubi bawić się najbardziej :D Jeżeli chodzi o ceny zabiegów ... za sterylkę zapłaciłam 700 zł :diabloti: [/FONT] Quote
Bzikowa Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 No wiem, że dużo dałam ale ta cena wynikała pewnie z tego, że a)to była klinika w centrum Warszawy i polecony wet ;) b) narkoza wziewna... Quote
Foxowa Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Mama powiedziała że kastracja będzie po świętach, do póki moi bracia będą to wtedy go odbiorą :) Więc w poniedziałek umówimy się ;) Quote
C&B Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Ania! - ja tylko trochę więcej zapłaciłam za odśluzowanie żołądka dla psa:diabloti: Jeżeli my się zdecydujemy na sterylkę to też będzie cena nie mała, nie tyle co za samą sterylkę ale za badania przed zabiegiem - pies w środku tak popierniczony jak moja sucz musi to przechodzić:roll: No i nasza weterynarka zaufana sterylek nie przeprowadza, a do drugiego co je robi zaufania nie mamy... Chyba i słusznie skoro proponował dla mojej suki jakieś mięso z obiadu...:roll: Więc pewnie stolica... Quote
Czarnulka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [url]http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/Wycieczka%20do%20lasu/DSCF9293.jpg[/url] śliczniee:loveu: [url]http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/Wycieczka%20do%20lasu/DSCF9268.jpg[/url] ah jak cuudnie:loveu: [url]http://img163.imageshack.us/img163/5872/dscf9558j.jpg[/url] ślicznie;) ja mam zamiar zamówić frisbee ;) Quote
wiki4 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [URL]http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/Wycieczka%20do%20lasu/DSCF9268.jpg[/URL] Super, śliczniusi :loveu: Quote
kaskaSz Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Hej! Czy ja dobrze czytam? Ktoś tu straci klejnoty? :D Pzdr. Quote
Foxowa Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Tak. Mama powiedziała że możemy to w tym roku zrobić jeszcze, po świętach dopóki moi bracia będą to jak coś to go przywiozą, choć daleko nie ma. Ale zawsze to jest że pomogą. W poniedziałek idę do weta umówić na zabieg. Najlepiej 28-30 grudnia, tak abym ja była w domu. Quote
Kaya93 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Hej Wam :buzi: [URL]http://img709.imageshack.us/img709/1146/dscf9577.jpg[/URL] Cudny Fuuuuks :loveu: Quote
Illusion Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Super, że mama dała się namówić na sterylkę Fuksa! :multi: Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='C&B']Ania! - ja tylko trochę więcej zapłaciłam za odśluzowanie żołądka dla psa:diabloti: [/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]A co ro takiego, bo strasznie brzmi? :shake: Fakt, sporo zapłaciłam :evil_lol: Za sukę mojej mamy prawie połowę mniej :roll: To teraz pozostaje nam trzymać kciuku za zabieg :kciuki: [/FONT] Quote
Foxowa Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 RCookie, namawiałam, namawiałam i sama stwierdziła że jeszcze w tym roku zrobimy, a plan był że w ferie zimowe. Ale im szybciej tym lepiej. Jutro idziemy się umówić i tylko czekać ;). Także za jakieś dwa tygodnie planujemy zabieg, uff. przynajmniej zbierać nie musze :D:D Quote
Shirai - Koki Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ja to nie jestem na biezaco, ale czemu kastrujecie Fuksa ??? Dlatego, ze agresorek z niego ??? Quote
Russellka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Pokaż filmik jak frisbujecie :loveu: Quote
Foxowa Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Ja to nie jestem na biezaco, ale czemu kastrujecie Fuksa ??? Dlatego, ze agresorek z niego ???[/QUOTE] Agresor, uciekinier, itp... Dziś dzwonie do weta żeby się umówić, bo chora jestem i nie mogę iść... ;( [quote name='Moniek193']Hej, hej :multi: Co tam, jak tam ?[/QUOTE] Heej :loveu: A dobrze, nawet. Gdyby nie to że gości mam od soboty a ja chora siedze... [quote name='Russellka']Pokaż filmik jak frisbujecie :loveu:[/QUOTE] W tym roku chyba już nakręcić nie dam rady, chyba że brat raczy mi pomóc, tzn. że przytrzyma aparat :lol:. Ale to dopiero po świętach ;). A co tu tak cicho? Rozumiem że jak mnie nie ma to nie ma co robić :lol:, ale można by coś napisać :) Mam trochę fot ale to jutro wrzuce, albo dziś wieczorkiem (jak mama pozwoli...) Quote
Shirai - Koki Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='Foxowa']Agresor, uciekinier, itp... [/QUOTE] Szkoda jaderek, ale jak trzeba, to trzeba...ja zanim bym wykastrowala to pewnie zwrocilabym sie o pomoc to specjalistow. Ale jezeli nie planujecie wystaw i tp. to moze lepiej bedzie dla niego. Quote
Bzikowa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Na agresję kastracja raczej nie pomoże. :] Oczywiście zgadzam się z Twoją decyzją, w końcu mój pies też jest 'odjajczony' ale nie obiecuj sobie za dużo w kwestii agresji ;) Bezik przed wycięciem był agresywny (bardziej: zadziorny) do samców. Po kastracji jest agresywny do samców... a także czasem do suk i szczeniaków :] Oczywiście nie do wszystkich i nie w takim stopniu, że np. nie mogę go spuścić przy psach. On jest w stanie z nimi w miarę pokojowo koegzystować. Ale po prostu jak go coś wkurzy to już nie ma hamulców 'bo to suka/szczeniak'. Wszystkich traktuje równo i każdemu jest w stanie 'nastukać' ... :roll: Quote
Foxowa Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Mi głównie chodzi o ucieczki, bo to teraz jest wnerwiające. A że od przyszłego roku chcemy zacząć agility to raczej nam sie to przyda, aby nie był tak zainteresowany suczkami jak teraz. Nie obiecuję sobie niczego, bo każdy pies inaczej się zachowuje po, ale wole jednak wykastrować. Stwierdziłam że jednak pójdę z nim osobiście i się umówię, więc poczekam do piątku/poniedziałku. Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='Foxowa'] Stwierdziłam że jednak pójdę z nim osobiście i się umówię, więc poczekam do piątku/poniedziałku.[/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]I tak jest najlepiej [/FONT] Quote
Recommended Posts