Jump to content
Dogomania

Grzywaczowa galeria Zuzy i Audika, oraz foksiasta z Fuksem w pamięci..[*]

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisz nam tu dokładnie jak było w tej Wa-wie :diabloti: Ja niestety nie mogłam się wybrać, nad czym ubolewam, ale Fox mi całą drogą pisała co mija i widzi, więc teoretycznie jechałam dziś do Wa-wy :D

Posted

Ogolnie fajnie, pogoda tylko nie pomagala.. Skwar okropny. Na wystawie bylam ok. 13.00 i juz malo psow bylo. Na MP nie wystapilam bo psa nie miałam. Tzn mialam ale byl padniety. Z Audikiem mialam problem ale to napisze z domu.

Jutro bede przy grzywach wiec jak ktos chce sie spotkac albo potrzebuje pomocy przy psie, podchodzic smialo :)

Posted

[quote name='Foxowa']Poniewaz jakoś szybko nie trafił by do mnie szczeniak, a jak go zobaczyłam w ogłoszeniu to zrobiło mi się go zal i z mama stwierdziłyśmy ze nie może trafić w nieodpowiednie ręce i my go weźmiemy. I tak oto ponad dwa tygodnie jest u mnie.[/QUOTE]

Miał szczęście.

Śliczny jest :lol:

Posted

[quote name='Cavy']No, a widzisz, mi nic nie pisałaś przez drogę, osz tyy :diabloti:[/QUOTE]
:evil_lol:

[quote name='McDzik']Dzięki za towarzystwo w drodze powrotnej :-) miło było poznać Audika :D przytulaśny chłopak :D[/QUOTE]
On ciebie bardzo polubił :D. U nikogo nie ma tak dobrze jak u cioci Magdy :lol:

[quote name='*anusia&ajlu*']a ja gratuluje MP :loveu:
Audik tez mi sie spodobał na fotkach taki smutny a porzadnie go wyczochralam :loveu: fajniuuutki :D[/QUOTE]
Dziękuję bardzo :loveu:

[quote name='Cavy']Gratuluje :loveu:
Jestem z Was dumna :cool3:[/QUOTE]
Ja z nas też :lol:

W sobotę dotarliśmy na wystawę ok 12, sam upał.... W sumie to pochodziliśmy po wystawię i już na MP nie poszłam, bo pies z którym miałam iść miał dość słońca. Trudno.
W niedziele byliśmy po 8. Grzało już okropnie, spaliło mi troszkę plecy :evil_lol:. Na MP miałam iść z pudlem dużym Igorem, ale chciałam zobaczyć jak Audik sobie poradzi. Przecież on nigdy nie był na wystawie, a tym bardziej nie na ringu. Stał mi całkiem nieźle, ale w ustawieniu w lewą stronę się kręcił. Ogólnie występ według mnie wypadł super, jako że nie ćwiczyliśmy chodzenia na ringówce, tylko pozycje w domu. Chodzenie na ringówce ćwiczyliśmy przed wejściem na JH. W sumie zdobyliśmy 4/5 pkt, bez kwalifikacji do finałów ale jaka to duma że z własnym psem i to który jest u mnie dwa tygodnie :)

Fotek żadnych z MP nie mam moich, ale z soboty mam z finałów. Dużo zdjęć nie robiłam, bo nie było kiedy ;)

Posted

[quote name='Foxowa']
On ciebie bardzo polubił :D. U nikogo nie ma tak dobrze jak u cioci Magdy :lol:
[/QUOTE]
Zauważyłam :D no mnie psy wyczuwają i zawsze do mnie lgną jakoś tak :-)

Posted

Minerva, ja w ogóle myślałam że nie będzie stał :)

Z soboty fotki:
[url]http://picasaweb.google.pl/112648697857860036651/1107WystawaWawa#[/url]

głównie MP ale coś przynajmniej jest :)

Posted

Fotki z wystawy fajne :D

A tego chłopaka chyba widziałam u nas w Kaliszu na wystawie :
[URL]http://lh5.ggpht.com/_2wfAys3hguo/TDydLYLPvoI/AAAAAAAAAVI/VS-gtccu7do/s512/DSCF5967.JPG[/URL]
:lol::cool3:

Posted

Kisses, prześladuje dogomaniaków :D:D

A ja spakowana, jem obiad i szykuje się w dwudniową podróż do Norwegii, o 18 wyjazd, o 9 rano prom i w sobotę w Borgen. Także do soboty ;)

Posted

[url]http://lh5.ggpht.com/_2wfAys3hguo/TDydLYLPvoI/AAAAAAAAAVI/VS-gtccu7do/s512/DSCF5967.JPG[/url]
Powiedz mi czemu zawsze na fotkach z wystawy muszę się na niego natrafić:placz:?