Jump to content
Dogomania

Grzywaczowa galeria Zuzy i Audika, oraz foksiasta z Fuksem w pamięci..[*]

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-o
Następna się grzywkuje :eviltong: Gratulacje :multi: :klacz: Jakim cudem udało się przekonać rodziców? I dlaczego wcześniej o niczym nie pisałaś? :diabloti: Jak rozumiem będziesz latać na wystawy, a sporty jakieś też? Tyle mam pytań :lol:

Posted

No nie mogę gratulacje !! ;)
Jak ja bym chciała taką samą sytuację tylko z tollerem :diabloti:

[URL]http://lh5.ggpht.com/_2wfAys3hguo/TBkJmfmG9UI/AAAAAAAAANI/nmFa_rmy8FI/P6040629.JPG[/URL] świetne:loveu:

Posted

Wielkie gratulacje! :multi:
W końcu się doczekałaś ;)
Teraz czekamy aż grzywek przybędzie do Ciebie i mam nadzieję, że będzie jakaś fotorelacja :razz:

Posted

[quote name='Infortune.']O, co ja czytam, gratulacje nowego domownika!!! :)[/QUOTE]

[quote name='Nikolaaa']Gratulacje :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Ana04']Gratuluję grzywka. :D[/QUOTE]
Dziękuję :loveu:

[quote name='Bewarka']:-o
Następna się grzywkuje :eviltong: Gratulacje :multi: :klacz: Jakim cudem udało się przekonać rodziców? I dlaczego wcześniej o niczym nie pisałaś? :diabloti: Jak rozumiem będziesz latać na wystawy, a sporty jakieś też? Tyle mam pytań :lol:[/QUOTE]
Mama wie, że marzę o grzywaczu i jak znalazłam to nie było problemu, ona się zgodziła a jak pogadała z babką to już powiedziała że przyjedziemy na 100% i tak oto jutro jedziemy :).
Dlaczego nie pisałam? Napisała Dominika jak się dowiedziała, a ja potem potwierdziłam, bo to wyszło tego dnia ;)
Zobaczymy jak mały się prezentuje w domowym zaciszu i zobaczymy, możliwe że najbliższą wystawę w Nowym Sączu zaliczymy w młodzieży, a jak nie to Kraków w pośredniej ;). Agility oczywiście będzie, ale w Rzeszowie więc raz na jakiś czas z dwoma się wybiorę, a z innymi sportami jak dogfrisbee zobaczymy ;)
Tak mało pytań?! :diabloti:

[quote name='Bartiśkowa_']No nie mogę gratulacje !! ;)
Jak ja bym chciała taką samą sytuację tylko z tollerem :diabloti:

[URL]http://lh5.ggpht.com/_2wfAys3hguo/TBkJmfmG9UI/AAAAAAAAANI/nmFa_rmy8FI/P6040629.JPG[/URL] świetne:loveu:[/QUOTE]
Dzięki :)
Niedawno ja mówiłam, że nigdy się nie doczekam grzywa a już jutro jadę, wariuje już w tym domu :evil_lol:

Dobra Folcia idzie zgrywać fotki Fuksa z prania i jakieś tam jeszcze, bo aparat do ładowania potem żeby wytrzymał :lol:
Wiem, bije mi :diabloti:

[quote name='kaskaSz']O jakie tu widzę nowości. To czekam na zdjęcia 2 urwisów :)[/QUOTE]

[quote name='Kashdog']Wielkie gratulacje! :multi:
W końcu się doczekałaś ;)
Teraz czekamy aż grzywek przybędzie do Ciebie i mam nadzieję, że będzie jakaś fotorelacja :razz:[/QUOTE]

Posted

[quote name='RCookie']No proszę, ale trafiłam :). Gratulacje! :multi: Jednak marzenia się spełniają ;).[/QUOTE]
Dziękuję :loveu: Spełniają się jednak :)

[quote name='Bartiśkowa_']Ale Ci dobrze :loveu:

Jak tylko jutro wrucisz daj znać :mad:
A może zdradzisz nam chociaż hodowlę ?:diabloti:[/QUOTE]
Wróciłam xD
Hodowla Gro-Bez, ale psiak brany od właściciela.

[quote name='McDzik']Dasz :-) A jak nie dasz, to tu rąk do pomocy nie brakuje :D[/QUOTE]
Będę pamiętać :evil_lol:

[quote name='mimi_91']Donoszę, że Foksowa już grzywka ma u siebie i razem szczęśliwi wracają do domu:multi:[/QUOTE]
Tak, z przygodami jechaliśmy po Amika ale powrót był o wiele lepszy :)

[quote name='Cavy']Czekam na zdjęcia malucha :loveu:[/QUOTE]
Zaaaraz :P

Amik czyli grzywacz chiński, urodzony 2 grudnia 2--8 roku w hodowli Gro-Bez zamieszkał dziś u nas :)
Psiak fajny, troszke nieufny ale po 2-3 min zaczyna zaczepiać i prosić o uwagę. O włosie nawet nie będę pisać, bo masakra. Kołtunów tyle, że muszę go wystrzyc do skóry na kufie więc i cały pójdzie. Więc wystawy na razie sobie odpuścimy, a doprowadzę jego włos do porządku i spróbujemy poprawić zaufanie.

A z Fuksem. Na początku bał się Fuksa ale Fuks dostał miśka i bawił się to Amiś go obniuchał i już zgoda. Na polu ganiali razem więc jestem dumna z jednego i drugiego ;)

A ja idę zgrać fotki ciapów ;)

Posted

Super, że jest już z wami i powoli się klimatyzuje :) Pycholek do ogolenia, mam nadzieję, że był tego uczony i obejdzie się bez szarpaniny. Koniecznie ćwicz z nim też pokazywanie ząbków, jeśli w przyszłości chcesz myśleć o wystawach, bo psiak już ma półtorej roku. Trzeba go zapoznać z całą naszą psią bandą, pan Arni zawsze chętny na zapoznanie się :-) Powoli się maluch wkręci i zrobimy z niego jeszcze Championa :-) Będziesz miała podwójną sadysfakcje, że to dzięki Twojej ciężkiej pracy :-)

Posted

[quote name='McDzik']Super, że jest już z wami i powoli się klimatyzuje :) Pycholek do ogolenia, mam nadzieję, że był tego uczony i obejdzie się bez szarpaniny. Koniecznie ćwicz z nim też pokazywanie ząbków, jeśli w przyszłości chcesz myśleć o wystawach, bo psiak już ma półtorej roku. Trzeba go zapoznać z całą naszą psią bandą, pan Arni zawsze chętny na zapoznanie się :-) Powoli się maluch wkręci i zrobimy z niego jeszcze Championa :-) Będziesz miała podwójną sadysfakcje, że to dzięki Twojej ciężkiej pracy :-)[/QUOTE]
Od jutra ćwiczenia, po tym jak wróce z świadectwem :lol:
My tam się planujemy wybrać, to jakieś spotkanie większe się zrobi ;)

[quote name='deer_1987']i gdzie foty?[/QUOTE]
Zaraz będą tzn już :D

[quote name='Bartiśkowa_']No no już go masz :)
I to imiennik mojego Amisiątka:loveu: Wstawiaj fotki wypicowanego[/QUOTE]
Jednak nie Amik tyko Arti ;)

[quote name='Moniek193']Wieeelkie gratki :loveu:

Mały jest naprawdę śliczny! :)[/QUOTE]

[quote name='gops']ale tarfilam:)
gratuluje!
swietnie ze sie chlopaki dogaduja , czekamy na wiecej zdjec[/QUOTE]
Dziękuje bardzo :loveu:

[IMG]http://picasaweb.google.com/112648697857860036651/Szalenstwa[/IMG]http://picasaweb.google.com/112648697857860036651/Szalenstwa
Macie tak, bo zapomniałam dać żeby zmniejszyło bo nie miałam czasu ręcznie tego robić ;)

Posted

[quote name='Foxowa'][U]
[b]Grzywacz szorstkowłosy czyli szalona galeria Artiego i Fuksa :)[/b]
[REMONT STRONY] Zapraszamy później :diabloti:
[/QUOTE]
xD

[url]http://lh5.ggpht.com/_2wfAys3hguo/TCOrEd4MlEI/AAAAAAAAAQw/XGYAuw4RjYg/s640/DSCF5175.JPG[/url]
:loveu:

Posted

[quote name='Foxowa']Od jutra ćwiczenia, po tym jak wróce z świadectwem :lol:
My tam się planujemy wybrać, to jakieś spotkanie większe się zrobi ;)

[/QUOTE]

Oooo Ekstra :-)