Bewarka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 :-o Następna się grzywkuje :eviltong: Gratulacje :multi: :klacz: Jakim cudem udało się przekonać rodziców? I dlaczego wcześniej o niczym nie pisałaś? :diabloti: Jak rozumiem będziesz latać na wystawy, a sporty jakieś też? Tyle mam pytań :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 No nie mogę gratulacje !! ;) Jak ja bym chciała taką samą sytuację tylko z tollerem :diabloti: [URL]http://lh5.ggpht.com/_2wfAys3hguo/TBkJmfmG9UI/AAAAAAAAANI/nmFa_rmy8FI/P6040629.JPG[/URL] świetne:loveu: Quote
kaskaSz Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 O jakie tu widzę nowości. To czekam na zdjęcia 2 urwisów :) Quote
Kashdog Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Wielkie gratulacje! :multi: W końcu się doczekałaś ;) Teraz czekamy aż grzywek przybędzie do Ciebie i mam nadzieję, że będzie jakaś fotorelacja :razz: Quote
Foxowa Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='Infortune.']O, co ja czytam, gratulacje nowego domownika!!! :)[/QUOTE] [quote name='Nikolaaa']Gratulacje :loveu:[/QUOTE] [quote name='Ana04']Gratuluję grzywka. :D[/QUOTE] Dziękuję :loveu: [quote name='Bewarka']:-o Następna się grzywkuje :eviltong: Gratulacje :multi: :klacz: Jakim cudem udało się przekonać rodziców? I dlaczego wcześniej o niczym nie pisałaś? :diabloti: Jak rozumiem będziesz latać na wystawy, a sporty jakieś też? Tyle mam pytań :lol:[/QUOTE] Mama wie, że marzę o grzywaczu i jak znalazłam to nie było problemu, ona się zgodziła a jak pogadała z babką to już powiedziała że przyjedziemy na 100% i tak oto jutro jedziemy :). Dlaczego nie pisałam? Napisała Dominika jak się dowiedziała, a ja potem potwierdziłam, bo to wyszło tego dnia ;) Zobaczymy jak mały się prezentuje w domowym zaciszu i zobaczymy, możliwe że najbliższą wystawę w Nowym Sączu zaliczymy w młodzieży, a jak nie to Kraków w pośredniej ;). Agility oczywiście będzie, ale w Rzeszowie więc raz na jakiś czas z dwoma się wybiorę, a z innymi sportami jak dogfrisbee zobaczymy ;) Tak mało pytań?! :diabloti: [quote name='Bartiśkowa_']No nie mogę gratulacje !! ;) Jak ja bym chciała taką samą sytuację tylko z tollerem :diabloti: [URL]http://lh5.ggpht.com/_2wfAys3hguo/TBkJmfmG9UI/AAAAAAAAANI/nmFa_rmy8FI/P6040629.JPG[/URL] świetne:loveu:[/QUOTE] Dzięki :) Niedawno ja mówiłam, że nigdy się nie doczekam grzywa a już jutro jadę, wariuje już w tym domu :evil_lol: Dobra Folcia idzie zgrywać fotki Fuksa z prania i jakieś tam jeszcze, bo aparat do ładowania potem żeby wytrzymał :lol: Wiem, bije mi :diabloti: [quote name='kaskaSz']O jakie tu widzę nowości. To czekam na zdjęcia 2 urwisów :)[/QUOTE] [quote name='Kashdog']Wielkie gratulacje! :multi: W końcu się doczekałaś ;) Teraz czekamy aż grzywek przybędzie do Ciebie i mam nadzieję, że będzie jakaś fotorelacja :razz:[/QUOTE] Quote
Illusion Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 No proszę, ale trafiłam :). Gratulacje! :multi: Jednak marzenia się spełniają ;). Quote
Bartiśkowa_ Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ale Ci dobrze :loveu: Jak tylko jutro wrucisz daj znać :mad: A może zdradzisz nam chociaż hodowlę ?:diabloti: Quote
McDzik Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Foxowa'] Mam nadzieję, ze dam radę :) [/QUOTE] Dasz :-) A jak nie dasz, to tu rąk do pomocy nie brakuje :D Quote
mimi_91 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Donoszę, że Foksowa już grzywka ma u siebie i razem szczęśliwi wracają do domu:multi: Quote
Foxowa Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='RCookie']No proszę, ale trafiłam :). Gratulacje! :multi: Jednak marzenia się spełniają ;).[/QUOTE] Dziękuję :loveu: Spełniają się jednak :) [quote name='Bartiśkowa_']Ale Ci dobrze :loveu: Jak tylko jutro wrucisz daj znać :mad: A może zdradzisz nam chociaż hodowlę ?:diabloti:[/QUOTE] Wróciłam xD Hodowla Gro-Bez, ale psiak brany od właściciela. [quote name='McDzik']Dasz :-) A jak nie dasz, to tu rąk do pomocy nie brakuje :D[/QUOTE] Będę pamiętać :evil_lol: [quote name='mimi_91']Donoszę, że Foksowa już grzywka ma u siebie i razem szczęśliwi wracają do domu:multi:[/QUOTE] Tak, z przygodami jechaliśmy po Amika ale powrót był o wiele lepszy :) [quote name='Cavy']Czekam na zdjęcia malucha :loveu:[/QUOTE] Zaaaraz :P Amik czyli grzywacz chiński, urodzony 2 grudnia 2--8 roku w hodowli Gro-Bez zamieszkał dziś u nas :) Psiak fajny, troszke nieufny ale po 2-3 min zaczyna zaczepiać i prosić o uwagę. O włosie nawet nie będę pisać, bo masakra. Kołtunów tyle, że muszę go wystrzyc do skóry na kufie więc i cały pójdzie. Więc wystawy na razie sobie odpuścimy, a doprowadzę jego włos do porządku i spróbujemy poprawić zaufanie. A z Fuksem. Na początku bał się Fuksa ale Fuks dostał miśka i bawił się to Amiś go obniuchał i już zgoda. Na polu ganiali razem więc jestem dumna z jednego i drugiego ;) A ja idę zgrać fotki ciapów ;) Quote
Foxowa Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [IMG]http://s.fothost.pl/upload/10/25/ba4a4b87.jpg[/IMG] Teraz lepiej wygląda, włos na uszach skrócony, oczy wymyte i wyczesany ;) Quote
McDzik Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Super, że jest już z wami i powoli się klimatyzuje :) Pycholek do ogolenia, mam nadzieję, że był tego uczony i obejdzie się bez szarpaniny. Koniecznie ćwicz z nim też pokazywanie ząbków, jeśli w przyszłości chcesz myśleć o wystawach, bo psiak już ma półtorej roku. Trzeba go zapoznać z całą naszą psią bandą, pan Arni zawsze chętny na zapoznanie się :-) Powoli się maluch wkręci i zrobimy z niego jeszcze Championa :-) Będziesz miała podwójną sadysfakcje, że to dzięki Twojej ciężkiej pracy :-) Quote
Bartiśkowa_ Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 No no już go masz :) I to imiennik mojego Amisiątka:loveu: Wstawiaj fotki wypicowanego Quote
Moniek193 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Wieeelkie gratki :loveu: Mały jest naprawdę śliczny! :) Quote
gops Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 ale tarfilam:) gratuluje! swietnie ze sie chlopaki dogaduja , czekamy na wiecej zdjec Quote
Cavy Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Arti jest prześliczny! :loveu: Cudowna mordkę ma, taki szczeniak wieczny, pocieszny bardzo. ;-) Quote
Foxowa Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='McDzik']Super, że jest już z wami i powoli się klimatyzuje :) Pycholek do ogolenia, mam nadzieję, że był tego uczony i obejdzie się bez szarpaniny. Koniecznie ćwicz z nim też pokazywanie ząbków, jeśli w przyszłości chcesz myśleć o wystawach, bo psiak już ma półtorej roku. Trzeba go zapoznać z całą naszą psią bandą, pan Arni zawsze chętny na zapoznanie się :-) Powoli się maluch wkręci i zrobimy z niego jeszcze Championa :-) Będziesz miała podwójną sadysfakcje, że to dzięki Twojej ciężkiej pracy :-)[/QUOTE] Od jutra ćwiczenia, po tym jak wróce z świadectwem :lol: My tam się planujemy wybrać, to jakieś spotkanie większe się zrobi ;) [quote name='deer_1987']i gdzie foty?[/QUOTE] Zaraz będą tzn już :D [quote name='Bartiśkowa_']No no już go masz :) I to imiennik mojego Amisiątka:loveu: Wstawiaj fotki wypicowanego[/QUOTE] Jednak nie Amik tyko Arti ;) [quote name='Moniek193']Wieeelkie gratki :loveu: Mały jest naprawdę śliczny! :)[/QUOTE] [quote name='gops']ale tarfilam:) gratuluje! swietnie ze sie chlopaki dogaduja , czekamy na wiecej zdjec[/QUOTE] Dziękuje bardzo :loveu: [IMG]http://picasaweb.google.com/112648697857860036651/Szalenstwa[/IMG]http://picasaweb.google.com/112648697857860036651/Szalenstwa Macie tak, bo zapomniałam dać żeby zmniejszyło bo nie miałam czasu ręcznie tego robić ;) Quote
mimi_91 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Słodziaki dwa :loveu: Muszę Was koniecznie odwiedzić ;) Quote
Ppx Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Foxowa'][U] [b]Grzywacz szorstkowłosy czyli szalona galeria Artiego i Fuksa :)[/b] [REMONT STRONY] Zapraszamy później :diabloti: [/QUOTE] xD [url]http://lh5.ggpht.com/_2wfAys3hguo/TCOrEd4MlEI/AAAAAAAAAQw/XGYAuw4RjYg/s640/DSCF5175.JPG[/url] :loveu: Quote
McDzik Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Foxowa']Od jutra ćwiczenia, po tym jak wróce z świadectwem :lol: My tam się planujemy wybrać, to jakieś spotkanie większe się zrobi ;) [/QUOTE] Oooo Ekstra :-) Quote
Recommended Posts