Jump to content
Dogomania

5-letnia jamniczka osierocona - Pani umarła :( MA JUŻ DOMEK I LUDZIÓW :):):)

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eurydyka napisał(a):
to juz ktorys jamnior bez domu bo zmarl wlasciciel, nie dobrze ze oni za szybko odchodza a te jamniory zostaja bez dachu nad glowa

Tu jest też tragedia Gosposi zmarłej Pani. Ona rozpacza z tęsknoty za Majeczką. Kochała ją tez. To Pani z kieleckiego. Szuka pracy w Warszawie, musi opuścić mieszkanie po zmarłej. Wie ze z psem nie znalazłaby, a chętnie Majeczkę zatrzymałaby. Majeczka widać, że wyszła z domu gdzie była bardzo kochana. Jest naprawdę urocza, jest bardzo pogodna.

Posted

Ciotki błagam pozmieniajcie mój telefon w ogłoszeniach jamnisi. Kobieta mnie zamorduje. Tyle osób oglądało i znają mój telefon i nie zauważyło. ZMęczenie - pomyłka, literówka.

Mój telefon to:

507-735-732

w ogłoszeniach jest (ściganiete z allegro na ktorym juz poprawione) 501.
A ja sie dziwie ze nie ma telefonów ttylko maile, to niespotykane przy jamnikach. Jestem wściekła i tak wkurzona na siebie ze zastanawiam sie nad zawieszeniem działalności na dogo. Moze do wieczora mi przejdzie.

Posted

Isadorko,spokojnie ,nie denerwuj sie,takie rzeczy się zdarzają,jesli chodzi o moje ogłoszenia już poprawiłam tam gdzie była funkcja edytuj,do reszty napisałam maile z prosba o zmianę.Wszędzie jest też podany Twój email to kontakt z Tobą i tak jest.Może zadzwon pod ten numer i uprzedż że moga być telefony w sprawie pieska,jesli chcesz to mogę to zrobić ja,jak będzie ktoś życzliwy to odeśle do Ciebie.
Przyznam sie że nie pamietam żadnych numerów telefonów na pamięć,zupełnie nie mam do tego pamięci,wszystkie mam zapisane w telefonie i po prostu wybieram.

Nie denerwuj sie proszę,sa gorsze rzeczy niż omyłki telefonu.:loveu:
Acha, bombowy masz awatorek:lol:

Posted

Isadoro7, nie denerwuj sie, bo zwykle nie zauwaza sie najbardziej oczywistych rzeczy. Rozumiem, ze cie podnioslo, bo telefon dzwonil pewnie komus innemu. Tak jest z bledami (wiem, co mowie, bo param sie tez korekta tekstow).
Jamnisiu, w gore!

Posted

Isadora7 napisał(a):
Majeczko dzisiaj przeprowadzam wstepną rozmowę z potencjalnym domkiem. Chyba nie mają świadomości jak ciężko będzie przejść przez moje sito :)

Majeczko, trzymamy mocno kciuki :happy1:
Jaka Ty jetseś piękniutka Królewno :loveu:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Majeczko dzisiaj przeprowadzam wstepną rozmowę z potencjalnym domkiem. Chyba nie mają świadomości jak ciężko będzie przejść przez moje sito :)

a sito zapewne malutkie ma otworki oj malutkie.:evil_lol:

Posted

To całe szczęście że to drobne sito Isadory miało jedną większą dziurkę pzrez którą przecisnął się domek,oby był tym właściwym dla Majeczki,bo w przeciwnym wypadku zostaje tylko alternatywa domu Isadory.Ale Maja jest chyba za duża w stosunku do wielkości Rambusia.

Posted

bianka0 napisał(a):
To całe szczęście że to drobne sito Isadory miało jedną większą dziurkę pzrez którą przecisnął się domek,oby był tym właściwym dla Majeczki,bo w przeciwnym wypadku zostaje tylko alternatywa domu Isadory.Ale Maja jest chyba za duża w stosunku do wielkości Rambusia.

Jakby się nie dało inaczej to trzeba by było. Po tygodniu w którym miałam 5 dzikich jamniczek, nie umijeacych zachować czystości w domu 11 kilo Majeczki nie byłoby takie straszne. Dla mnie ma się rozumieć ale co by 4,40 kilograma Rambusia powiedziało? Utył ostatnio musze go odchudzić.

Tak w ogóle to Maja jest tak urokliwa, tak pogodna... ona tak sie zachowuje jakby uznawała że zło nie istnieje. Ze nie ma złych ludzi. Każdemu ufa, z każdego się cieszy.