eurydyka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 to juz ktorys jamnior bez domu bo zmarl wlasciciel, nie dobrze ze oni za szybko odchodza a te jamniory zostaja bez dachu nad glowa Quote
Isadora7 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 eurydyka napisał(a):to juz ktorys jamnior bez domu bo zmarl wlasciciel, nie dobrze ze oni za szybko odchodza a te jamniory zostaja bez dachu nad glowa Tu jest też tragedia Gosposi zmarłej Pani. Ona rozpacza z tęsknoty za Majeczką. Kochała ją tez. To Pani z kieleckiego. Szuka pracy w Warszawie, musi opuścić mieszkanie po zmarłej. Wie ze z psem nie znalazłaby, a chętnie Majeczkę zatrzymałaby. Majeczka widać, że wyszła z domu gdzie była bardzo kochana. Jest naprawdę urocza, jest bardzo pogodna. Quote
Isadora7 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Ciotki błagam pozmieniajcie mój telefon w ogłoszeniach jamnisi. Kobieta mnie zamorduje. Tyle osób oglądało i znają mój telefon i nie zauważyło. ZMęczenie - pomyłka, literówka. Mój telefon to: 507-735-732 w ogłoszeniach jest (ściganiete z allegro na ktorym juz poprawione) 501. A ja sie dziwie ze nie ma telefonów ttylko maile, to niespotykane przy jamnikach. Jestem wściekła i tak wkurzona na siebie ze zastanawiam sie nad zawieszeniem działalności na dogo. Moze do wieczora mi przejdzie. Quote
danka1234 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Isadorko,spokojnie ,nie denerwuj sie,takie rzeczy się zdarzają,jesli chodzi o moje ogłoszenia już poprawiłam tam gdzie była funkcja edytuj,do reszty napisałam maile z prosba o zmianę.Wszędzie jest też podany Twój email to kontakt z Tobą i tak jest.Może zadzwon pod ten numer i uprzedż że moga być telefony w sprawie pieska,jesli chcesz to mogę to zrobić ja,jak będzie ktoś życzliwy to odeśle do Ciebie. Przyznam sie że nie pamietam żadnych numerów telefonów na pamięć,zupełnie nie mam do tego pamięci,wszystkie mam zapisane w telefonie i po prostu wybieram. Nie denerwuj sie proszę,sa gorsze rzeczy niż omyłki telefonu.:loveu: Acha, bombowy masz awatorek:lol: Quote
jotpeg Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Isadoro7, nie denerwuj sie, bo zwykle nie zauwaza sie najbardziej oczywistych rzeczy. Rozumiem, ze cie podnioslo, bo telefon dzwonil pewnie komus innemu. Tak jest z bledami (wiem, co mowie, bo param sie tez korekta tekstow). Jamnisiu, w gore! Quote
Ola164 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Isadorko ja już zmieniłam i napisałam Ci na gg odnosnie pineski... Quote
danka1234 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Dodawałam jeszcze jamnisie na 4łapy i nawed zapomniałam a przy tych poprawach telefonu dopiero wypatrzylam.:evil_lol: wiec daje link. http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=37652&id_kat=12&pi=0 Quote
Isadora7 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Dzięki Cioteczki jesteście kochane Quote
Isadora7 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Majeczko dzisiaj przeprowadzam wstepona rozmowe z potencjalnym domkiem. Chyba nie mają świadomości jak cięzko będzie przejść przez moje sito :) Quote
Isadora7 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Majeczko dzisiaj przeprowadzam wstepną rozmowę z potencjalnym domkiem. Chyba nie mają świadomości jak ciężko będzie przejść przez moje sito :) Quote
anetka23 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Isadora7 napisał(a):Majeczko dzisiaj przeprowadzam wstepną rozmowę z potencjalnym domkiem. Chyba nie mają świadomości jak ciężko będzie przejść przez moje sito :) Majeczko, trzymamy mocno kciuki :happy1: Jaka Ty jetseś piękniutka Królewno :loveu: Quote
anetka23 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Isadora z pewnością wybierze najlepszy dom :razz: Quote
danka1234 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Isadora7 napisał(a):Majeczko dzisiaj przeprowadzam wstepną rozmowę z potencjalnym domkiem. Chyba nie mają świadomości jak ciężko będzie przejść przez moje sito :) a sito zapewne malutkie ma otworki oj malutkie.:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 W sobotę jade z chętną rodzinką do Majeczki na zapoznanie się. Istnieje cień szansy zę rodzinka wyjdzie z Majeczką. Trzymać kciukasy. Quote
bianka0 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 To całe szczęście że to drobne sito Isadory miało jedną większą dziurkę pzrez którą przecisnął się domek,oby był tym właściwym dla Majeczki,bo w przeciwnym wypadku zostaje tylko alternatywa domu Isadory.Ale Maja jest chyba za duża w stosunku do wielkości Rambusia. Quote
JustynaM. Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ostatnio nie mam czasu na zagladanie na dogo za często ,ale też już zmieniłam ten numer tel. na dobry ,trzemam Kciuki za Majeczke Quote
Isadora7 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 bianka0 napisał(a):To całe szczęście że to drobne sito Isadory miało jedną większą dziurkę pzrez którą przecisnął się domek,oby był tym właściwym dla Majeczki,bo w przeciwnym wypadku zostaje tylko alternatywa domu Isadory.Ale Maja jest chyba za duża w stosunku do wielkości Rambusia. Jakby się nie dało inaczej to trzeba by było. Po tygodniu w którym miałam 5 dzikich jamniczek, nie umijeacych zachować czystości w domu 11 kilo Majeczki nie byłoby takie straszne. Dla mnie ma się rozumieć ale co by 4,40 kilograma Rambusia powiedziało? Utył ostatnio musze go odchudzić. Tak w ogóle to Maja jest tak urokliwa, tak pogodna... ona tak sie zachowuje jakby uznawała że zło nie istnieje. Ze nie ma złych ludzi. Każdemu ufa, z każdego się cieszy. Quote
Isadora7 Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Maja pojechała do swojego Nowego Domku. Ma zapewnione dłuuuugie spacery, dużo ruchu. Po Majeczkę przyjechała cała Rodzina (2+2). Zdjęcia pewnie jutro. Quote
taxelina Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Cudowna wiadomosc!!!! az sie chce zyc i swietowac!! Quote
Isadora7 Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='deer_1987']Cudowna wiadomosc!!!! az sie chce zyc i swietowac!! To dla równowagi własnie sie dowiedziałam: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=81691&sid=bd3366bd1d92135f0da17190767e68a2 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1706678_poszukuje_nowego_domu_dla_jamniczki.html Quote
Recommended Posts