Jump to content
Dogomania

5-letnia jamniczka osierocona - Pani umarła :( MA JUŻ DOMEK I LUDZIÓW :):):)

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']U siemionki. Jedno z najlepszych DT jakie znam.

A ja sie poryczałam. Jamniczkę zgłosiła do mnie Gosposia zmarłej Pani. Kobieta ją pokochała bardzo. Płakała jak oddawała, dzisiaj zadzwoniła i tez płakała a ja z nią. Tęskni za nią. Nie ma możliwości zatrzymania absolutnie.

Dzięki Danusiu już wstawiam na pierwszą stronę.

smutna historia z ta Gosposia... widac zeKobieta ma serce

Posted

Dziewczyny, ważne, Maja uwielbia jeździć samochodem, jest grzeczniutka, ale i nie ma choroby lokomocyjnej. A tak w ogóle to jest boska, ja nie wiem jak jej się ogonek nie urwie od machania, no i na takiego tłuścioszka to jest baaaardzo energiczna, ot mały parowozik:loveu:

Posted

Jaki cudo -podnoszę:shake::multi:, ja ma takiego samego klona w domu- charakteru i wyglądu:cool3:-tylko że moja Punia to pannica jest wybredna jeśli chodzi o jedzonko i zachowuje figurę:evil_lol:

Posted

gamoń napisał(a):
Bardzo polecam Royal Canin Obesity ( bez innego podjadania):lol:
2 garstki (małe) 2*dziennie .Kuracja 2miesiące -rezultat murowany:lol:
Moja panienka mimo ,że uwielbia tylko leżeć schudła i wygląda kwitnąco a nie jak małe prosiątko.

Wlasnie ta karme dostaje... tzn wczoraj nie zjadla, dzis rano tez nie, ale przed chwila kolacje zjadla. Doszla do wniosku lepsze cos niz nic =]
Wet zalecil tez dlugie spacery... tyle ze wczoraj na pierwszym myslalam ze bede ja na rekach do domu musiala niesc =]
3mac kciuki za Majuszke =]

Posted

Moje muskuly dadza rade na pewno =] Codziennie mam do czynienia z dwoma takimi co po 500 kg waza =] dobrze ze to one mnie nosza na grzbiecie :razz:
Moge jeszcze dodac ze Maja jest psem bardzo grzecznym, cichym, nie szczeka bez potrzeby, bez problemu zostaje sama w domu, jest przyjaznie nastawiona do ludzi, psow sie raczej boi ale agresji nie wykazuje- przynajmniej narazie nie zauwazylam. Kocha swoje zabawki :p. Jest psem czystym

Posted

Kapieli jednak wczoraj nie bylo, odczekam jeszcze 2 dni i dopiero, jak sie bardziej zadomowi. Poza tym wszystko jest w porzadku, spala dzis ze mna w lozku.... a rzadko kiedy pozwalam na to :razz:

Posted

siemionka napisał(a):
Kapieli jednak wczoraj nie bylo, odczekam jeszcze 2 dni i dopiero, jak sie bardziej zadomowi. Poza tym wszystko jest w porzadku, spala dzis ze mna w lozku.... a rzadko kiedy pozwalam na to :razz:

No niestety to jest 100% jamnika i w łóżku musi spać :)