irysek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 za pozna pora zebym szukala na mapie. autem lubie jezdzic :) wiec spytam ile to km z wrocka do tego dortmundu? slodziak z niego niesamowity, ale faktycznie posmutnial... Quote
GoskaGoska Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 no i co bedzie z nim? Juz cos wiadomo? Pare psow z dogo ma jechac do Niemiec wiec moznaby bylo jeszcze myslec Quote
GoskaGoska Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 kikou tykiedy jedziesz do NIemiec? I czy masz po drodze.......musze sprawdzic miasto, bo jeden biedy psiak szuka transportu zaraz podrzuce ci jego wątek: Quote
kikou Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 CZARLI został adoptowany 31.października.....:eviltong::p sprawdzałam w książce..... Quote
GoskaGoska Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 :loveu: heheh tak Cie sledzę ci piszesz i jak narazie dobre wiesci masz Quote
Koperek Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='kikou']CZARLI został adoptowany 31.października.....:eviltong::p sprawdzałam w książce..... Tak, tak- zapomnialam napisać. Szkoda tylko, że nikt nic nie wie, bo biedaczek dwa razy wrócil z adopcji to takie żywe sreberko z niego i bardzo jestem ciekawa, czy teraz sobie z nim jakoś radzą, czy przywiązali do łańcucha, bo za dużo rzeczy niszczy...:roll: Quote
GoskaGoska Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 a w schronie nie ma do kogo poszedl w umowie apodcyjnej? Mozna przedzwonic i sie podpytac Quote
Koperek Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 GoskaGoska napisał(a):a w schronie nie ma do kogo poszedl w umowie apodcyjnej? Mozna przedzwonic i sie podpytac ja chętna, ale nie mam prawa, a inni nie chcą:shake: Quote
Recommended Posts