Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Natalia to może jeszcze zdążysz skoczyć po Kreske :lol:

Może i zdążę skoczyć ;) Zobaczymy na którą w końcu się umówicie.

I zależy w jakim stanie będą jej łapy, bo na dzień dzisiejszy to jej nie wolno biegać... :x

Posted
Może prognozy się nie sprawdzą. :)

Miejmy nadzieję :-? Wiecie co, mnie teraz na necie nie będzie, więc rozumiem, ze widzimy sie w piątek o 16. Jeszcze wpadnę może raz, jak sie uda, sprawdzić, czy to aktualne. Ale ja będzie padać to nie wychodze z domu...

Sandra & Sara

Posted

No ja odbiore Kasie i Iwone i pójdziemy pod Marzenie po Sandre.. i wtedy pod eskapade więc jeśli masz bllizej do parku to ja je doprowadze pod eskapade :) tylko wtedy musisz doliczyć jakieś 15 minut na dojście nasze :) czyli byłybyśmy o 16:15..

PS. Nie wiesz może czy na tą wysatwe na przeciwko platana można wchodzić z psem? bo może byśmy pod koniec tam poszły.. bo mnie korci zobaczyć te zdjęcia z lotu ptaka :lol:

Posted

No i nici. Właśnie sie dowiedziałam, ze jednak musze jutro isc do pracy. Wprawdzie na nockę, ale zaczynam o 19.00. wychodze z domu o 17.45 i do Zabrza pojechałabym tylko tam i spowrotem :cry:

Posted

PS. Nie wiesz może czy na tą wysatwe na przeciwko platana można wchodzić z psem? bo może byśmy pod koniec tam poszły.. bo mnie korci zobaczyć te zdjęcia z lotu ptaka :lol:

NIe wiem, byłam tam już 4 razy, bo wracam z pracy przez wystawę :)

ale nie widziałam żadnych znaczków, że niby z psami nie wolno... Skwerek jest normalnie otwarty, zdjęcia wysoko, ludzi, zwłaszcza popołudniami niewielu, myślę, że nie będzie problemu.

To ja jeszcze zobaczę, czy będę pod Marzeniem o 16, czy w parku o 16:15. Moze pod Marzeniem... W sumie to mi jest obojętne, i tak będę bez Kreski, więc prosto z pracy przyjdę.

Posted

Jest problem - mogę nie przyjść. Kończę lekcje o 15, a zanim dojadę do domu itd to nie zdąże napewno na 16 do centrum :-? Więc chyba będziecie mieć spotkanie beze mnie. Jakby coś sie miało zmienić (tzn jakbym mogla przyjechać) to zaba14 - dam Ci znać smsem. Podsumowując - nie czekajcie na mnie i bawcie sie dobrze :D

Sandra & Sara

Posted

Szarcia, ale zawsze możesz nas znajsć w parku.. napewno nas rozpoznasz :) i bez problemu znajdziesz.. zawsze możemy sie umówić na 16:30 ... my z Natalią jakoś zajmiemy się Kati więc nudzić się nie będziemy :)

aleb witam witam :) a Ty co nie wpadniesz do nas? :)

Posted

Właśnie gdzieś zgubiłam kartkę z rozkładem jazdy pociągów, ale u siebie pociąg mam o 14.27 więc jeśli dobrze pamiętam to w Zabrzu będę ok. 15. 20. Gdy dojadę wyślę ci sms. Będziesz z Mikusiem?

Dzisiaj pogoda jest super 8)

Posted

Kati wystarczy że puścisz sygnała :) nie musisz pisac smsa ;) dojedziesz.. sygnałek i wszystko jasne :):) ale jak tam wolisz :) a co z moim psem hm.. własnie się zastanawiam... sama nie wiem jak moja mama się zgodzi to go wezmę :) a jak nie... to i tak mnie rozpoznasz bo w ręku będę miała chuste :)

aaa... będę stała przed peronem, a nie na :)

Posted

Uwaga, uwaga!

Spotkanie jakimś cudem się odbyło!!! :D

Nie padał deszcz, nikomu nie uciekł pies, pełen sukces!

I Kati dojechała i Szarcia przyszła na wagary 8)

Aczkolwiek Dogomaniaków mogłoby być więcej... No i psów też by się więcej przydało, bo biedna Sara nie mogła się opędzić od naszego głaskania ;)