Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jerona, spotkanie hanysów, a kożdy ino po gorolsku fulo. To bych wos nie poradził zrozumieć mamlasy jedne. Nowet moja psica Hyjdla ino po naszymu szczeko.....

Posted

Informuję wszystkich, że dziś w godzinach planowanego spotkania- chcąc niechcąc była na dworcu w Zabrzu i przechodziłam ku centrum, i nie widziałam żadnego zbłąkanego dogomaniaka (oprócz siebie) ;)

Aczkolwiek, bardzo mi przykro że się nie udało... Akurat o 16 w okolicy dworca lało jak z cebra.. 8)

Posted

Auswajs to paszport z niemieckiego a notar to pewnie notariusz :lol: . To też po niemiecku. U mnie ze śląskim też kiepsko, chyba że są używane słowa czysto niemieckie.

Posted

Ja całe życie na Śląsku mieszkam ale też niewiele po śląsku umiem (i niewiele rozumiem :D )

Spotkanie mam nadzieję, ze zorganizujemy niedługo. Naprawdę strasznie nam dzisiaj ta pogoda spaskudziła plany.

Sandra & Sara

Posted

To my som hanysy po byku :lol: :lol: :lol:

Ja na swoje usprawiedliwienie mam, że moja mama pochodzi z Krainy Latających Siekier (inaczej Szkieletczyzna) :lol: :lol: :lol:

Posted

ywonne_s, dzięki za wyjaśnienie :D .

Co do następnego terminu to zaproponujcie coś, tylko żeby z pogodą nie było tak jak we wtorek. To był pech, poniedziałek - ładnie, środa - ładnie a we wtorek lało. :x

Posted

No własnie trzeba ustalić termin, tylko że mi już nie pasuje nic w tygodniu bo zaczeła się szkoła :cry: a ten weekend mam zajęty, z Szarcia jedziemy w sobote do schroniska(mam nadzieje że nie zapomniała) a później jade na festyn a w niedziele zobaczyć moją chrześnice :angel: :angel: :angel:

Posted
No własnie trzeba ustalić termin, tylko że mi już nie pasuje nic w tygodniu bo zaczeła się szkoła :cry: a ten weekend mam zajęty, z Szarcia jedziemy w sobote do schroniska(mam nadzieje że nie zapomniała)

Nie zapomniała :lol:

Sandra & Sara

Posted
Może w któryś piątek? Ja weekendy mam zajęte, w tygodniu niektórzy mają szkołę.

Mnie pasje, bo to jedyny dzień w którym kończe wcześnie lekcje... i moze się odpręze przy okazji...

Posted

Oo... widze że wszystkim pasuje piątek )nawet Natalii) a więc prosze o propozycje godziny, ja kończę o godzinie 12 z czymś tam w centrum jestm przed 13 a w domu po 13 :D wiec mnie to naprawde jedno :lol: :lol: to jest jedyny dzien kiedy mam tylko 4 lekcje... :wink: więc ja dostpsuję się do was...

Posted

Ja wychodzę z pracy o 15:30. I nie ma szans, żebym się wcześniej urwała... :x

Ale pracuję w centrum więc spokojnie mogę prosto z pracy przybiec na spotkanie... O ile będziecie się spotykać o takiej porze... :roll: