Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana]Przez dwa tygodnie White razem z koleżanką byli na kwarantannie. Na razie psiak nie ma ogłoszeń, dopiero dzisiaj został wykastrowany. [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Wolontariusze nadal prężnie działają w schronisku. Odkąd zaczęła się szkoła pewnie nie mają czasu na internet.[/FONT]
[FONT=Verdana]Ja jestem na "urlopie macierzyńskim"[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]

• 3 weeks later...
  • Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

czy możecie na 1 stronie umieścić aktualnie szukajace domu psy i jeśli maja swoje osobne wątki to i linki? chciałam uaktualnic swój wątek i nei wiem czy np. Togo szuka domu? częsć (większa) linków nie działa i nie mam czasu szukać na piechotę tych informacji - dobrze? a niestety psiaków jest fulli schodzi mi dużo czasu na aktualizacji i szukaniu informacji...

Posted

andzia69 napisał(a):
czy możecie na 1 stronie umieścić aktualnie szukajace domu psy i jeśli maja swoje osobne wątki to i linki? chciałam uaktualnic swój wątek i nei wiem czy np. Togo szuka domu? częsć (większa) linków nie działa i nie mam czasu szukać na piechotę tych informacji - dobrze? a niestety psiaków jest fulli schodzi mi dużo czasu na aktualizacji i szukaniu informacji...

Pierwsza strona zaktualizowana.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[FONT=Verdana]Vega adoptowana w zeszłym roku wróciła do schroniska. Jej właściciele doczekali się dziecka i dla suni zabrakło miejsca.:angryy: [/FONT]
[FONT=Verdana]Vega jest bardzo energiczna i skora do zabawy. Jest miła i grzeczną sunią, ale jest trochę zwariowana i niesforna. [/FONT]
[FONT=Verdana]Vega nie załatwia się w domu i potrafi zostawać sama. [/FONT]

Oto Vega:

• 1 month later...
Posted

Vega jest już w nowym domu!

Niestety w Schronisku są dwa nowe amstaffy.
Młody Vigor vel Stefan. Jest grzeczny i towarzyski.
[FONT=Times New Roman][/FONT]

Saba vel Hera. Sunia została porzucona w lesie razem z dwoma innymi psami. Sunia była w tragicznym stanie, wychudzona z chorobą skóry. Powoli dochodzi do siebie. Sunia jest bardzo nieśmiała i zamknieta w sobie. Jest łagodna.
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Wczoraj skończył kwarantanne nowy miks amstaffa.
Pako jest młodym, bardzo sympatycznym psem. Dobrze dogaduje się z innymi psami. Jest sporo mniejszy niż standardowy ast. Pewnie został kupiony na giełdzie i jak nie wyrósł na budzącego respekt psa, został porzucony.

Posted

[quote name='agaga21']czy rambo i pako mają swoje wątki?
ewentualnie proszę na pw o tekst z namiarami + kilka zdjęć każdego psiaka, to zrobie allegro.[/QUOTE]

Jeszcze nie mają. Pako dopiero skończył kwarantannę i czeka na kastrację. Pako był przeziębione i był leczony. W sobotę porobię im więcej zdjęć i napiszę tekst. Dziękuję za ogłoszenia.

Posted

i jedna fotka z jesieni:

Do Schroniska wróciła Hera - młoda amstaffka adoptowana latem. Sunia wróciła ponieważ niszczyła w domu. Hera jest bardzo towarzyska i przymilna. Jak każdy ast jest pełna energii i skora do zabawy. W domu mieszkała z Yorkiem.