Ania_i_Kropka Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [FONT=Verdana]Przez dwa tygodnie White razem z koleżanką byli na kwarantannie. Na razie psiak nie ma ogłoszeń, dopiero dzisiaj został wykastrowany. [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Wolontariusze nadal prężnie działają w schronisku. Odkąd zaczęła się szkoła pewnie nie mają czasu na internet.[/FONT] [FONT=Verdana]Ja jestem na "urlopie macierzyńskim"[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] Quote
Jagoda1 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Działamy prężnie:razz:, więcej w wątku ogólnym, zapraszamy... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113543&page=104 Quote
andzia69 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 czy możecie na 1 stronie umieścić aktualnie szukajace domu psy i jeśli maja swoje osobne wątki to i linki? chciałam uaktualnic swój wątek i nei wiem czy np. Togo szuka domu? częsć (większa) linków nie działa i nie mam czasu szukać na piechotę tych informacji - dobrze? a niestety psiaków jest fulli schodzi mi dużo czasu na aktualizacji i szukaniu informacji... Quote
Ania_i_Kropka Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 andzia69 napisał(a):czy możecie na 1 stronie umieścić aktualnie szukajace domu psy i jeśli maja swoje osobne wątki to i linki? chciałam uaktualnic swój wątek i nei wiem czy np. Togo szuka domu? częsć (większa) linków nie działa i nie mam czasu szukać na piechotę tych informacji - dobrze? a niestety psiaków jest fulli schodzi mi dużo czasu na aktualizacji i szukaniu informacji... Pierwsza strona zaktualizowana. Quote
Ania_i_Kropka Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 andzia69 napisał(a):Aniu - a co z Ramonem, Rambo i Sashą? Rambo ma dom Ramon i Sasha nadal schronisku Quote
Ania_i_Kropka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Grom jest już nowym domu. [FONT=Tahoma]Skubi i Tigra rozpoczęli szkolenie z zakresu PT1[/FONT] Quote
Jagoda1 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Ania_i_Kropka'] [FONT=Tahoma]Skubi i Tigra rozpoczęli szkolenie z zakresu PT1[/FONT] Quote
Ania_i_Kropka Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 [FONT=Verdana]Vega adoptowana w zeszłym roku wróciła do schroniska. Jej właściciele doczekali się dziecka i dla suni zabrakło miejsca.:angryy: [/FONT] [FONT=Verdana]Vega jest bardzo energiczna i skora do zabawy. Jest miła i grzeczną sunią, ale jest trochę zwariowana i niesforna. [/FONT] [FONT=Verdana]Vega nie załatwia się w domu i potrafi zostawać sama. [/FONT] Oto Vega: Quote
Ania_i_Kropka Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Vega jest już w nowym domu! Niestety w Schronisku są dwa nowe amstaffy. Młody Vigor vel Stefan. Jest grzeczny i towarzyski. [FONT=Times New Roman][/FONT] Saba vel Hera. Sunia została porzucona w lesie razem z dwoma innymi psami. Sunia była w tragicznym stanie, wychudzona z chorobą skóry. Powoli dochodzi do siebie. Sunia jest bardzo nieśmiała i zamknieta w sobie. Jest łagodna. [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
agaga21 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 śliczna ta tekilla/pepsi. jak będą teksty i zdjęcia to zrobię jej i stefkowi allegro. Quote
Ania_i_Kropka Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 STEFAN ZNALAZŁ DOM :multi: Wątek Hery: http://www.dogomania.pl/threads/192766-Hera-kochana-domowa-amstaffka-która-cierpi-bez-swojego-człowieka. Quote
agaga21 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 http://images38.fotosik.pl/305/5d38c174cde8db1cmed.jpg kora ma swój wątek? cudna jest! ogłaszamy? u hery(już byłam) Quote
Ania_i_Kropka Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='agaga21']http://images38.fotosik.pl/305/5d38c174cde8db1cmed.jpg kora ma swój wątek? cudna jest! ogłaszamy? u hery(już byłam) Kory nie ma już w schronisku. Quote
agaga21 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ania_i_Kropka napisał(a):Kory nie ma już w schronisku.super. mam nadzieję, ze dobry domek znalazła...chyba kojarzę, czy to o nią była mała afera? Quote
Ania_i_Kropka Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Nowy amstaff w Schronisku. Rambo został znaleziony na osiedlu domków jednorodzinnych. Psiak jest już starszy, ma ok 9 lat. Jest bardzo spokojny i zrównoważony. Na spacerach jest posłuszny. Oto Rambo: Quote
Ania_i_Kropka Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Wczoraj skończył kwarantanne nowy miks amstaffa. Pako jest młodym, bardzo sympatycznym psem. Dobrze dogaduje się z innymi psami. Jest sporo mniejszy niż standardowy ast. Pewnie został kupiony na giełdzie i jak nie wyrósł na budzącego respekt psa, został porzucony. Quote
agaga21 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 czy rambo i pako mają swoje wątki? ewentualnie proszę na pw o tekst z namiarami + kilka zdjęć każdego psiaka, to zrobie allegro. Quote
Ania_i_Kropka Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='agaga21']czy rambo i pako mają swoje wątki? ewentualnie proszę na pw o tekst z namiarami + kilka zdjęć każdego psiaka, to zrobie allegro.[/QUOTE] Jeszcze nie mają. Pako dopiero skończył kwarantannę i czeka na kastrację. Pako był przeziębione i był leczony. W sobotę porobię im więcej zdjęć i napiszę tekst. Dziękuję za ogłoszenia. Quote
Ania_i_Kropka Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Pako już po kastracji. Dzisiaj była fatalna pogoda, cały dzień padał śnieg i wia wiatr. trudno było zrobić dobre zdjęcia. Quote
Ania_i_Kropka Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 i jedna fotka z jesieni: Do Schroniska wróciła Hera - młoda amstaffka adoptowana latem. Sunia wróciła ponieważ niszczyła w domu. Hera jest bardzo towarzyska i przymilna. Jak każdy ast jest pełna energii i skora do zabawy. W domu mieszkała z Yorkiem. Quote
Recommended Posts