Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejna Eurosierota.... Ja też zamartwiam sie o ONka tyle ze starszego którego Państwo jak na ironię również 15 października wyjeżdżają a on do schroniska.... :(
Boże, widzisz i nie grzmisz.....:placz:

Posted

Osoba która ją zaadoptuję będzie miała super psiaka bez żadnego
wysiłku;) Jestem ciekawa dlaczego ludzie nie próbują wziąć ze sobą psiaka przecież można pojechać zaaklimatyzować się i ściągnąć pieska, bo wiadomo od razu się nie da.(nie chodzi mi konkretnie o ten przypadek tylko ogólnie)Rozumiem że to jest najprostsze rozwiązanie, ale czy właściwe.

Posted

tomcug napisał(a):
Zmysł, chciałam poogłaszać sunię, ale nie wczytują mi się strony ogłoszeniowe, o zdjęciach nie wspomnę. :-(
A czas goni. :shake:

a czemu tak jest?

Posted

Zmysł napisał(a):
a czemu tak jest?

Bo ja mam wyjątkowo "szybki" net. Jak jest więcej użytkowników to już klapa. Dogo też chodzi jak przymulone.:-(
Do grudnia tak będzie, potem zmienię dostawcę i mam nadzieję, z ogłoszeniami ruszę z kopyta.

Posted

tomcug napisał(a):
Bo ja mam wyjątkowo "szybki" net. Jak jest więcej użytkowników to już klapa. Dogo też chodzi jak przymulone.:-(
Do grudnia tak będzie, potem zmienię dostawcę i mam nadzieję, z ogłoszeniami ruszę z kopyta.

aha:shake:
w takim wypadku Twoja pomoc w ogłoszeniach nabiera jeszcze większego wymiaru;)

Posted

Zmysł napisał(a):
aha:shake:
w takim wypadku Twoja pomoc w ogłoszeniach nabiera jeszcze większego wymiaru;)

W zeszłym tygodniu wszystko chodziło fajnie, zrobiłam setkę ogłoszeń. Dzisiaj ani ani, przykro mi, bo bardzo chciałam poogłaszać sunię. Trzeba jej koniecznie pomóc. Będę próbować, może trafię na moment.

Posted

Mam chyba dobre wieści :roll: tfu tfu, boję się, żeby nie zapeszyć.

Sprawa adopcji SUNI rozstrzygnie się do czwartku. Jest chętny domek, brakuje jeszcze akceptacji 1 członka rodziny, który dojedzie do czwartku i się wypowie. Mam nadzieję, że to już czysta formalność ;)

Na razie nic nie zdejmujmy (allegro, ogłoszenia -robiłam suni) i... trzymajmy kciuki!

W imieniu Joanny bardzo dziękuję Wam za pomoc.
A tak na marginesie - w tym przypadku SUNIA nie jest EUROsierotą lecz...
POWOŁANIE sierotą, wiecie co mam na myśli...

Oczywiście podam info w piątek. Mam nadzieję, że to na które czekamy :roll: