Tosia2 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Kolejna Eurosierota.... Ja też zamartwiam sie o ONka tyle ze starszego którego Państwo jak na ironię również 15 października wyjeżdżają a on do schroniska.... :( Boże, widzisz i nie grzmisz.....:placz: Quote
Zmysł Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 [quote name='SZPiLKA23']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=452102429 bardzo dziękuję:loveu: Quote
Zmysł Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 [quote name='salibinka']Banerek, może się przyda: super, bardzo fajny. dziękuję:loveu: Quote
iwi10 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Osoba która ją zaadoptuję będzie miała super psiaka bez żadnego wysiłku;) Jestem ciekawa dlaczego ludzie nie próbują wziąć ze sobą psiaka przecież można pojechać zaaklimatyzować się i ściągnąć pieska, bo wiadomo od razu się nie da.(nie chodzi mi konkretnie o ten przypadek tylko ogólnie)Rozumiem że to jest najprostsze rozwiązanie, ale czy właściwe. Quote
tomcug Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Zmysł, chciałam poogłaszać sunię, ale nie wczytują mi się strony ogłoszeniowe, o zdjęciach nie wspomnę. :-( A czas goni. :shake: Quote
Zmysł Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 [quote name='SZPiLKA23']I banerek odemnie ;) dziękujemy:loveu: Quote
Zmysł Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 tomcug napisał(a):Zmysł, chciałam poogłaszać sunię, ale nie wczytują mi się strony ogłoszeniowe, o zdjęciach nie wspomnę. :-( A czas goni. :shake: a czemu tak jest? Quote
tomcug Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Zmysł napisał(a):a czemu tak jest? Bo ja mam wyjątkowo "szybki" net. Jak jest więcej użytkowników to już klapa. Dogo też chodzi jak przymulone.:-( Do grudnia tak będzie, potem zmienię dostawcę i mam nadzieję, z ogłoszeniami ruszę z kopyta. Quote
Zmysł Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 tomcug napisał(a):Bo ja mam wyjątkowo "szybki" net. Jak jest więcej użytkowników to już klapa. Dogo też chodzi jak przymulone.:-( Do grudnia tak będzie, potem zmienię dostawcę i mam nadzieję, z ogłoszeniami ruszę z kopyta. aha:shake: w takim wypadku Twoja pomoc w ogłoszeniach nabiera jeszcze większego wymiaru;) Quote
tomcug Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Zmysł napisał(a):aha:shake: w takim wypadku Twoja pomoc w ogłoszeniach nabiera jeszcze większego wymiaru;) W zeszłym tygodniu wszystko chodziło fajnie, zrobiłam setkę ogłoszeń. Dzisiaj ani ani, przykro mi, bo bardzo chciałam poogłaszać sunię. Trzeba jej koniecznie pomóc. Będę próbować, może trafię na moment. Quote
basiapron Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 ech,my teraz bez piesa,ale nawet jakby chciała to nie ma jak:( studia/praca/dom i mama która też nie ma czasu dla zwierzaka Quote
Talcott Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 W górę sunieczko!!!!:loveu::loveu::loveu: 2 dni dogo mi nie działało:angryy::angryy::angryy: Quote
basiapron Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Talcott napisał(a):W górę sunieczko!!!!:loveu::loveu::loveu: 2 dni dogo mi nie działało:angryy::angryy::angryy: nie Tobie jedynej,chyba nikomu nie chodziło:mad: Quote
Mośka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Mam chyba dobre wieści :roll: tfu tfu, boję się, żeby nie zapeszyć. Sprawa adopcji SUNI rozstrzygnie się do czwartku. Jest chętny domek, brakuje jeszcze akceptacji 1 członka rodziny, który dojedzie do czwartku i się wypowie. Mam nadzieję, że to już czysta formalność ;) Na razie nic nie zdejmujmy (allegro, ogłoszenia -robiłam suni) i... trzymajmy kciuki! W imieniu Joanny bardzo dziękuję Wam za pomoc. A tak na marginesie - w tym przypadku SUNIA nie jest EUROsierotą lecz... POWOŁANIE sierotą, wiecie co mam na myśli... Oczywiście podam info w piątek. Mam nadzieję, że to na które czekamy :roll: Quote
Recommended Posts