Jump to content
Dogomania

Nie ma już z nami Neosia.11 marca 2015r pobiegł zaTM [']. Jamniś Neo z Koszalina już w SWOIM DOMKU w SIEDLCACH.

Recommended Posts

Posted

[quote name='Celina12']:diabloti:-kocha inaczej....może w poprzednim domku Pan tylko się nim zajmował?

Słodki jest....aż miło się fotki ogląda...w takim razie czekamy na dalsze....[/QUOTE]

Dziękujemy za miłe słowa. Zapraszamy.

Posted

Dziękujemy za komplementy dla Neosia- niedobroty!!!!
Mimo trzech wspólnych lat potrafi warkoleć i pokazać zębiska!!!
Ale nie wyobrażamy sobie życia bez niego.
Teraz mam trochę problemów. ale do Neosia zawsze można się wyżalić-wysłucha.
I tak rozbrajająco przekręca łepetynkę.

• 2 weeks later...
Posted

U nas zima!!!!!
Neoś skacze przez zaspy jak zajączek. Lubi chodzić po śniegu.
A za śnieżkami gania jak szalony.
Wczoraj upatatał sobie, że na spacerek wyjdzie o 3.30. :diabloti:
I dotąd męczył paniusię aż z nim wyszła. A on jak młody szczeniaczek zaczął gonitwę po śniegu:evil_lol::loveu:
Nic nie jeździło, nikt nie chodził więc Neoś paradował bez smyczki.:eviltong: Szalał dosłownie.
Pozdrawiamy zimowo!

• 2 weeks later...
Posted

Nasz Neoś też lubi chodzić gdy jest śnieżek.
Ale z umiarem, na ten mróz też wychodzi, ale krótkie wypady.
Czasem wraca z łapinką w górze, a czasem ciąga ile się da.
Pozdrawiamy- my chcemy już wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 months later...
Posted

Dawno nas nie było!!!!!!
U nas wszystko w porządku. Jaśnie Pan Neoś to stateczny starszy pan się robi Mordka i łapinki mu siwieją. Lubi spać, spać i spać. Ale kiedy się z nim bawimy zachowuje się jak młodzik. Czasem sobie powarczy, poszczerzy zębiska, obrazi się. Ale jest przytulaśny i kochany. Dalej pluszaki i kocyki, koce i narzuty rozgryza i robi ażurki. Pozdrawiamy cioteczki.

Posted

Super, że się odezwałaś, miło, że wszystko w porządku:loveu: ściskamy Neośka w pasie i przesyłamy gorące buziole.:multi:
Harutek już kocyków nie gryzie (daję mu plastikowe butelki po napojach), tak, że już nie szkoduje jak kiedyś. Też warkoli jak mu się nie podoba coś, ale w sumie też przytulak i uwielbia masaż. Jeszcze raz pozdrawiamy:multi:
A fotek parę wrzuciłabyś, miło by było popatrzeć na jaśnie pana jamniora Neosia:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='pajda67']Dawno nas nie było!!!!!!
U nas wszystko w porządku. Jaśnie Pan Neoś to stateczny starszy pan się robi Mordka i łapinki mu siwieją. Lubi spać, spać i spać. Ale kiedy się z nim bawimy zachowuje się jak młodzik. Czasem sobie powarczy, poszczerzy zębiska, obrazi się. Ale jest przytulaśny i kochany. Dalej pluszaki i kocyki, koce i narzuty rozgryza i robi ażurki. Pozdrawiamy cioteczki.[/QUOTE]

Świetnie, że się odezwałaś, często myślę o Was. Jakby się udało i wrzuciłabyś jakieś zdjątko to byłoby jeszcze fajniej. U mnie sporo siwizny ma Ruda (10 lat), a Rambo (też 10 lat) jeszcze nie. To chyba kwestia genów.

Posted

[quote name='yunona']Super, że się odezwałaś, miło, że wszystko w porządku:loveu: ściskamy Neośka w pasie i przesyłamy gorące buziole.:multi:
Harutek już kocyków nie gryzie (daję mu plastikowe butelki po napojach), tak, że już nie szkoduje jak kiedyś. Też warkoli jak mu się nie podoba coś, ale w sumie też przytulak i uwielbia masaż. Jeszcze raz pozdrawiamy:multi:
A fotek parę wrzuciłabyś, miło by było popatrzeć na jaśnie pana jamniora Neosia:eviltong::evil_lol:[/QUOTE]

Dziękujemy za miłe słowa i pozdrowienia. Zdjęcia będą tylko nie wiem z czego teraz najlepiej wstawiać. poprosze o podpowiedź i instrukcję do wstawiania.

Posted

[quote name='Isadora7']Świetnie, że się odezwałaś, często myślę o Was. Jakby się udało i wrzuciłabyś jakieś zdjątko to byłoby jeszcze fajniej. U mnie sporo siwizny ma Ruda (10 lat), a Rambo (też 10 lat) jeszcze nie. To chyba kwestia genów.[/QUOTE]

Dziękujemy za cieple słowa.

My na Dogo wchodzimy często tylko jakoś nie pisaliśmy.
Mamy trochę kłopotów domowych ale jakoś to będzie.
Z tymi zdjęciami to muszę znowu sobie przypomnieć. Poproszę o podpowiedź.

Posted

[quote name='pajda67']Dziękujemy za cieple słowa.

My na Dogo wchodzimy często tylko jakoś nie pisaliśmy.
Mamy trochę kłopotów domowych ale jakoś to będzie.
Z tymi zdjęciami to muszę znowu sobie przypomnieć. Poproszę o podpowiedź.[/QUOTE]

Cokolwiek to jest jestem z całym serduchem jestem z Wami aby się wszystko naprostowało.

Posted

[quote name='danka1234']Witam,pozdrawiam i mocno całuje warkolka.[/QUOTE]

Neoś wycałowany co uwielbia.

Ostatnio ma kłopoty z wskakiwaniem na kanapę - paniusia wsadza, a on w podziękowaniu warkoli.
Ale jak jest Tz to Neoś dostaje skrzydeł i jak burza sam wskakuje do paneczka. Zdrajca!!!!

Posted

Ja już swoim powoli zakazuję wskakiwania na kanapy bo już parę par eleganckich lakierków zostawiłam u veta przy leczeniu zbicia mięśnia albo ucisku w kręgosłupie, a już im leci dycha więc odzwyczajam powoli.:diabloti: A ja zdjęcia ściągam do Picassa3 i potem zaznaczając zmniejszanie do wstawiania na fora, automatycznie przenoszę na web google. Można wstawiać na fotosik (teraz za używanie , płaci się) ,ale z tego już nie korzystam. Jak masz parę fot to może wyślij na maila do Isadory, to na pewno wstawi:eviltong::loveu:. [email][email protected][/email]

• 2 weeks later...