pajda67 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='Celina12']:diabloti:-kocha inaczej....może w poprzednim domku Pan tylko się nim zajmował? Słodki jest....aż miło się fotki ogląda...w takim razie czekamy na dalsze....[/QUOTE] Dziękujemy za miłe słowa. Zapraszamy. Quote
yunona Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Nie wiem, może mi się wydaje, ale Neoś jakby wypiękniał. :) Promienieje od niego radość i szczęście :) Quote
pajda67 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Dziękujemy za komplementy dla Neosia- niedobroty!!!! Mimo trzech wspólnych lat potrafi warkoleć i pokazać zębiska!!! Ale nie wyobrażamy sobie życia bez niego. Teraz mam trochę problemów. ale do Neosia zawsze można się wyżalić-wysłucha. I tak rozbrajająco przekręca łepetynkę. Quote
Celina12 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 To tak jak mój Piruś-mówi się do Niego a on kręci główką na wszystkie strony... Quote
pajda67 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 U nas zima!!!!! Neoś skacze przez zaspy jak zajączek. Lubi chodzić po śniegu. A za śnieżkami gania jak szalony. Wczoraj upatatał sobie, że na spacerek wyjdzie o 3.30. :diabloti: I dotąd męczył paniusię aż z nim wyszła. A on jak młody szczeniaczek zaczął gonitwę po śniegu:evil_lol::loveu: Nic nie jeździło, nikt nie chodził więc Neoś paradował bez smyczki.:eviltong: Szalał dosłownie. Pozdrawiamy zimowo! Quote
Sarunia-Niunia Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Tak, 3:30 to pora w sam raz na spacerek.... ale za to poszaleć można było, przynajmniej nikt się nie pałętał pod łapkami..... hihihi..... Quote
Isadora7 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 oo to jak ja się kłąde to neo wyrusza :) Quote
yunona Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Neo wie co dobre. Całe spacerowe terytorium jego! :). Quote
pajda67 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nasz Neoś też lubi chodzić gdy jest śnieżek. Ale z umiarem, na ten mróz też wychodzi, ale krótkie wypady. Czasem wraca z łapinką w górze, a czasem ciąga ile się da. Pozdrawiamy- my chcemy już wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
pajda67 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Dawno nas nie było!!!!!! U nas wszystko w porządku. Jaśnie Pan Neoś to stateczny starszy pan się robi Mordka i łapinki mu siwieją. Lubi spać, spać i spać. Ale kiedy się z nim bawimy zachowuje się jak młodzik. Czasem sobie powarczy, poszczerzy zębiska, obrazi się. Ale jest przytulaśny i kochany. Dalej pluszaki i kocyki, koce i narzuty rozgryza i robi ażurki. Pozdrawiamy cioteczki. Quote
yunona Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Super, że się odezwałaś, miło, że wszystko w porządku:loveu: ściskamy Neośka w pasie i przesyłamy gorące buziole.:multi: Harutek już kocyków nie gryzie (daję mu plastikowe butelki po napojach), tak, że już nie szkoduje jak kiedyś. Też warkoli jak mu się nie podoba coś, ale w sumie też przytulak i uwielbia masaż. Jeszcze raz pozdrawiamy:multi: A fotek parę wrzuciłabyś, miło by było popatrzeć na jaśnie pana jamniora Neosia:eviltong::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='pajda67']Dawno nas nie było!!!!!! U nas wszystko w porządku. Jaśnie Pan Neoś to stateczny starszy pan się robi Mordka i łapinki mu siwieją. Lubi spać, spać i spać. Ale kiedy się z nim bawimy zachowuje się jak młodzik. Czasem sobie powarczy, poszczerzy zębiska, obrazi się. Ale jest przytulaśny i kochany. Dalej pluszaki i kocyki, koce i narzuty rozgryza i robi ażurki. Pozdrawiamy cioteczki.[/QUOTE] Świetnie, że się odezwałaś, często myślę o Was. Jakby się udało i wrzuciłabyś jakieś zdjątko to byłoby jeszcze fajniej. U mnie sporo siwizny ma Ruda (10 lat), a Rambo (też 10 lat) jeszcze nie. To chyba kwestia genów. Quote
pajda67 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='yunona']Super, że się odezwałaś, miło, że wszystko w porządku:loveu: ściskamy Neośka w pasie i przesyłamy gorące buziole.:multi: Harutek już kocyków nie gryzie (daję mu plastikowe butelki po napojach), tak, że już nie szkoduje jak kiedyś. Też warkoli jak mu się nie podoba coś, ale w sumie też przytulak i uwielbia masaż. Jeszcze raz pozdrawiamy:multi: A fotek parę wrzuciłabyś, miło by było popatrzeć na jaśnie pana jamniora Neosia:eviltong::evil_lol:[/QUOTE] Dziękujemy za miłe słowa i pozdrowienia. Zdjęcia będą tylko nie wiem z czego teraz najlepiej wstawiać. poprosze o podpowiedź i instrukcję do wstawiania. Quote
pajda67 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Isadora7']Świetnie, że się odezwałaś, często myślę o Was. Jakby się udało i wrzuciłabyś jakieś zdjątko to byłoby jeszcze fajniej. U mnie sporo siwizny ma Ruda (10 lat), a Rambo (też 10 lat) jeszcze nie. To chyba kwestia genów.[/QUOTE] Dziękujemy za cieple słowa. My na Dogo wchodzimy często tylko jakoś nie pisaliśmy. Mamy trochę kłopotów domowych ale jakoś to będzie. Z tymi zdjęciami to muszę znowu sobie przypomnieć. Poproszę o podpowiedź. Quote
Isadora7 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='pajda67']Dziękujemy za cieple słowa. My na Dogo wchodzimy często tylko jakoś nie pisaliśmy. Mamy trochę kłopotów domowych ale jakoś to będzie. Z tymi zdjęciami to muszę znowu sobie przypomnieć. Poproszę o podpowiedź.[/QUOTE] Cokolwiek to jest jestem z całym serduchem jestem z Wami aby się wszystko naprostowało. Quote
danka1234 Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 Witam,pozdrawiam i mocno całuje warkolka. Quote
pajda67 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='danka1234']Witam,pozdrawiam i mocno całuje warkolka.[/QUOTE] Neoś wycałowany co uwielbia. Ostatnio ma kłopoty z wskakiwaniem na kanapę - paniusia wsadza, a on w podziękowaniu warkoli. Ale jak jest Tz to Neoś dostaje skrzydeł i jak burza sam wskakuje do paneczka. Zdrajca!!!! Quote
Celina12 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 ....tak to już jest z naszymi Jamnikami....:diabloti::diabloti:....ale za to JE tak kochamy....bo to nie my mamy JAMNIKA ale ON ma nas.... CAłuski gorące ślemy Quote
yunona Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Ja już swoim powoli zakazuję wskakiwania na kanapy bo już parę par eleganckich lakierków zostawiłam u veta przy leczeniu zbicia mięśnia albo ucisku w kręgosłupie, a już im leci dycha więc odzwyczajam powoli.:diabloti: A ja zdjęcia ściągam do Picassa3 i potem zaznaczając zmniejszanie do wstawiania na fora, automatycznie przenoszę na web google. Można wstawiać na fotosik (teraz za używanie , płaci się) ,ale z tego już nie korzystam. Jak masz parę fot to może wyślij na maila do Isadory, to na pewno wstawi:eviltong::loveu:. [email][email protected][/email] Quote
pajda67 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [IMG][IMG]http://i46.tinypic.com/50pjxz.jpg[/IMG][/IMG]Jeszcze zimowo! Quote
pajda67 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [IMG][IMG]http://i49.tinypic.com/k2k7sg.jpg[/IMG][/IMG] Tu znowu ja!! [IMG][IMG]http://i46.tinypic.com/349b4oz.jpg[/IMG][/IMG] Tu ja z paniusią. Quote
Recommended Posts