Jump to content
Dogomania

Nie ma już z nami Neosia.11 marca 2015r pobiegł zaTM [']. Jamniś Neo z Koszalina już w SWOIM DOMKU w SIEDLCACH.

Recommended Posts

Posted

[quote name='pajda67']A kiedy Ty Isadoro pokażesz swoje śliczne przytulaki?[/QUOTE]

Zrobienie im fot graniczy z cudem. Jak biore aparat zaczyna sie atak klonów z prędkością światła.

Posted

Nasz Neoś dzisiaj ma swoje święto.

[SIZE=5][COLOR=red]KOŃCZĘ 7 LATEK!!!![/COLOR][/SIZE] :tort:

:new-bday: wszystkiego najlepszego Neosiu!!!

Tego życzą ci pańcia i panek!!!!

To znaczy, że Neoś jest najstarszy w naszym domku, bo wg. tabeli u weta ma 48 lat!!:evil_lol:

Posted

[quote name='pajda67']Nasz Neoś dzisiaj ma swoje święto.

[SIZE=5][COLOR=red]KOŃCZĘ 7 LATEK!!!![/COLOR][/SIZE] :tort:

:new-bday: wszystkiego najlepszego Neosiu!!!

Tego życzą ci pańcia i panek!!!!

To znaczy, że Neoś jest najstarszy w naszym domku, bo wg. tabeli u weta ma 48 lat!!:evil_lol:[/QUOTE]

[B]Ucałowania, czmychania, miziania dla JUBILATA[/B]

Posted

[quote name='yunona']:Rose: Wszystkiego najlepszego dla Neosia :new-bday: :tort:.

Czy dziecko ma już tornister, bo czas do szkoły ! ;):evil_lol:[/QUOTE]

Nasze rude dziecko będzie miało nauczanie indywidualne w domu, bo paniusię degradują w tym roku do I klasy więc będziemy na czasie

Posted

[quote name='deer_1987']a jak tam rybki? kiedy foty?[/QUOTE]
Witaj deer na dogo!!!!:lol:
Muszę zrobić parę zdjęć i wstawić. Ale gdzieś znajdę też wcześniejsze!!!
Kilka rybek nam odeszło.
Trochę zmieniliśmy wystrój.:lol:
Nie udało nam się rozmnożyć bojowników, niestety wszystkie maluszki odeszły.:shake:
Ale nadal odpoczywam przy akwarium.

Posted

Wczoraj zaczipowaliśmy i zaszczepiliśmy Neosia.
Nie bardzo był zadowolony z wizyty u weta-obszczekał niemiłosiernie jednego kudłacza.
Za dwa dni go odrobaczymy i znowu kropelki od kleszczy.
Ale dziś kąpiel, bo już dawno nie było pluskania. Jeszcze nie wie co go czeka.

Posted

[quote name='pajda67']Wczoraj zaczipowaliśmy i zaszczepiliśmy Neosia.
Nie bardzo był zadowolony z wizyty u weta-obszczekał niemiłosiernie jednego kudłacza.
Za dwa dni go odrobaczymy i znowu kropelki od kleszczy.
Ale dziś kąpiel, bo już dawno nie było pluskania. Jeszcze nie wie co go czeka.[/QUOTE]

Pewnie tak kocha kąpiel jak Ruda (na zdjęciu). Zrób jak ci się uda fotę.

[IMG]http://img689.imageshack.us/img689/7591/0b9fe166bb.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Isadora7']Pewnie tak kocha kąpiel jak Ruda (na zdjęciu). Zrób jak ci się uda fotę.

[IMG]http://img689.imageshack.us/img689/7591/0b9fe166bb.jpg[/IMG][/QUOTE]

Jaka smutna. Co ta twoja Pańcia ci robi? Przecież i tak pięknie wyglądasz!!!!!
Neo stoi jak skamieniały, ale jak go się już wyjmuje to warczy i próbuje capnąć zaraza. Nie lubi też wycierania. Ale o dziwo wysycha bardzo szybko.

• 2 weeks later...
Posted

Nasz Neoś narobil dzisiaj bałaganu:shake::shake::shake:
Rano lizusek tak żebrał u Tz żeby nie zostać sam w domu, robił maślane oczka :lol:
i Tz zabrał go ze sobą do pracy.
Wszystko bylo ok do czasu jak przyszła uszkodzona przesyłka z jakąś rybią mączką i nasz Neoś sie w tym wytarzał!!!!!!!!!!!!!!!
Koszmar- od razu Tz go wymył trochę w pracy, urwał się z roboty i podrzucił do domu. Neo poszedł od razu do wanny, ale nic z tego :placz::mad::placz:
Smród jak był tak i jest.:shake:
Ciężko z nim wytrzymać, albo wywietrzeje, albo będę go tyle razy kąpała aż smród zejdzie. Cały czas mam odruch........
Pomóżcie może jest jakiś dobry szampon, który zabije ten cuchnący zapach:angryy:

Posted

Neoś ale narobiłeś. Pajda współczuję, pomysłu na odsmrodzenie nie mam. Ale jakby ktoś miał to chętnie posłucham. Nie wiem kiedy moje trzy jamole zrobią coś takiego.

Posted

Fajnie sie pośmiać, a ja mam w domu dalej smród!!!!!
Nawet pierwszy raz od czasu kiedy Neoś się nauczył spać w łóżeczku, nie spał z nami. Nie dało się wytrzymać i został skazany na banicję w legowisku.
Dzisiaj jaśnie pan Neosław wietrzy się cały dzień na balkonie.

Posted

Są zrobione tylko aparat mi szwagier świsnął i czekam na zwrot.
Spróbuję wstawić takie z telefonu, ale muszę doktorat zrobić, jak z telefonu wgrać na komp.

Neosiowi capi już tylko łepek więc całujemy po dupeczce bo pachnąca po kąpieli!!!!

Posted

[quote name='pajda67']Są zrobione tylko aparat mi szwagier świsnął i czekam na zwrot.
Spróbuję wstawić takie z telefonu, ale muszę doktorat zrobić, jak z telefonu wgrać na komp.

Neosiowi capi już tylko łepek więc całujemy po dupeczce bo pachnąca po kąpieli!!!![/QUOTE]

No to jeszcze trochę a i łepek przestanie capić.
Możesz mi [B]mms[/B]y podesłać to wstawię, podam zaraz na priva fon.

Posted

[quote name='Isadora7']No to jeszcze trochę a i łepek przestanie capić.
Możesz mi [B]mms[/B]y podesłać to wstawię, podam zaraz na priva fon.[/QUOTE]

Dzięki Isadora, ale czas najwyższy się nauczyć.:lol:
Syn się trochę ze mnie podśmiechuje, :eviltong:że nie potrafię, ale go zaskoczę tylko teraz czasu brak!:shake:
Neoś to mała capiąca RYBCIA:mad:- chociaż coraz mniej- a może się już przyzwyczaiłam.
Jak go całuję to już mało zajeżdża!:cool3: