Jump to content
Dogomania

Nie ma już z nami Neosia.11 marca 2015r pobiegł zaTM [']. Jamniś Neo z Koszalina już w SWOIM DOMKU w SIEDLCACH.

Recommended Posts

Posted

Proszę o pomoc w szukaniu domku dla jamnisia.
Jamniś Neo zostal oddany do schroniska przez właściciela na poczatku lipca i nadal tam przebywa.Jest coraz zimniej a jamniś nie ma szans przetrwania zimy w warunkach schroniskowych.
Jamniś ma 5 lat.zna podstawowe komendy, ładnie chodzi na smyczy,bardzo lubi bawić się zabawkami,nie wykazuje agresji w stosunku do innych psów czy też ludzi.

A oto i jamniś Neo we własnej osobie. :loveu:

37e61f3d502b20b5.png

neo5ds1.jpg

neo4az6.jpg

Posted

[quote name='kinga']Danka - bardzo dziękuję :loveu:

allegrujcie, kobiety, allegrujcie - bo zima za pasem :shake:[/quote]

nie ma takiej opcji by zimę spedził w schronisku i to u mnie pod nosem.;)

Posted

[quote name='danka1234']nie ma takiej opcji by zimę spedził w schronisku i to u mnie pod nosem.;)[/quote]

o.
bardzo nam potrzeba kolezanek, pod nosem których jesteśmy ;).

zwłaszcza, ze jamniki ciągle nam kapią... :-(

Posted

[quote name='kinga']o.
bardzo nam potrzeba kolezanek, pod nosem których jesteśmy ;).

zwłaszcza, ze jamniki ciągle nam kapią... :-([/quote]

W moim podpisie jest banerek do wątku jamników,wklejaj tam zawsze jamnisie jeśli sie pojawią w schronisku.

Posted

Bardzo ładny jamniorek,pierwszy raz widoczny na jakiejkolwiek jamniczej stronie.Schował się gdzieś od lipca,ale teraz dzięki Isadorze będą go mogli ludzie zobaczyć.No i ma szczęście Danusiu że jest niedaleko od Ciebie.

Posted

wypatrzyłam go na stronie koszalinskiego schroniska poprzez banerek Kingi,dogomaniaczki z Koszalina a teraz dzieki allegro Isadorki zobaczą go wszyscy i pewnie domek bedzie raz dwa.

Posted

[quote name='bianka0']Bardzo ładny jamniorek,pierwszy raz widoczny na jakiejkolwiek jamniczej stronie.Schował się gdzieś od lipca,ale teraz dzięki Isadorze będą go mogli ludzie zobaczyć.No i ma szczęście Danusiu że jest niedaleko od Ciebie.[/quote]

No ja mam nadzieję ze szybko domek znajdzie jak to jamniki u mnie. I bardzo fajnie że jest koło Danki.

[quote name='danka1234']wypatrzyłam go na stronie koszalinskiego schroniska poprzez banerek Kingi,dogomaniaczki z Koszalina a teraz dzieki allegro Isadorki zobaczą go wszyscy i pewnie domek bedzie raz dwa.[/quote]

No Danusia brawo, brawo, brawo

[quote name='Talcott']A dominant czy nie???[/quote]

Jamnik przecież - wiadomo że rządzi na pewno, zresztą co ja ci mam mówić :)

Posted

[quote name='Talcott']No jak to co - że - łagodny jak owieczka -:cool3::cool3::cool3:

od pewnego czasu czuję niedobór jakiś dyskomfort....Hmmmmm:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Znaczy się w sensie braku jakiegos dodatkowego futra w domu :eviltong: