Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy wiecie ze tylko jeden doberman pies jest zgloszony na dzien dzisiejszy na wystawe do Chorzowa!!! (do klasy mlodziezy) suk jest kilka ale pies tylko 1.

dla zainteresowanych zgloszenia przyjmuja do 26.08.wieczora preferowane zgloszenia internetem ( [email protected] )

;)

• 2 weeks later...
Posted

Witaj,

możesz powiedzieć cos więcej na temat. My nie mieliśmy jeszcze przyjemności być ocenianym przez Pana Pigułę. Jak na razie jestem zrażona jedynie do Pani Joanny Szczepańskiej-Korpetta. Takiego opisu jak ona nam wystawiła nie spodziewałabym sie nigdy, no ale więcej u tej Pani nie będziemy.

Posted

Kachna - Chorzow o ile sie dobrze orientuje jest teraz w niedziele - 12 wrzesnia - ja sie wybieram wiec potem opiesze Wam wrazenia i......oceny P.Piguły... :wink:

Posted

Nie wiem gdzie to jest " koło Rybnika " ale to klub, wiele znajomych będzie. Ja jestem niezmotoryzowana, jednak z psem jadę PKP. W gorsze nijsca Polski tak jeździłam i to z psem na wystawę ( do Kwidzyna w kwietniu wyjechałam w piątek wieczorem a wróciłam w niedzielę rano - bez noclegów jechaliśmy dwie noce, jedną tam a drugą do domu) i można, przyjedź ! Pomyśl chociaż.....

Posted

No i byłaś ??? My sie nie spotkałysmy, ale sporo znajomych z sieci było :)

Wrócilismy wczoraj dość późno i ciężko było dzisiaj wstać do pracy, ale warto było :)

Posted

no nie byłam :oops: jak bym byla to zaraz bym zagadała do Ciebie :wink: widziałam zdjecie Tripa z kubówki - super to Twoje psisko...

A wyniki z Klubówki troche mnie zaskoczyły..... :o

Posted

Dlaczego ????

Wielu zaskoczyły, zreszta ja tez inaczej typowałam. Jednak Jasper to ładny pies. Ten sędzia dośc dokładnie wszystko opisywał, pies zbyt samczy, za mało cech samczych ( to u Tripa ), za mało podkasamy brzuch, i to mnie rozbawiło - garb na nosie, hihihi troszke dziwnie, ale on miał chyba inny typ niż u nas sie utarł.

Ja dojechałam na wystawę koło 10.30 na koniec grup hodowlanych i na rozdanie nagród dla najlepszych hodowli i za punkty Jasper tez dostał puchar. Nie wiem nic dokładnie, bo akurat dojechałam i tu znajoma, tam znajoma, trzeba było sie przywitac, pogadać, no wiesz....

Ja sama jestem zaskoczona wynikiem Tripa, bo on wpada w ibochód ( ale zdziwko, że pobiegła prawidłowow i ani razu nie musiałam go poprawiać :o ) Nie myslaam o medalu, chciałam dostac dosk i mam !!! Ja się strasznie cieszę. Trip tez,bo dostał w domku w nagrodę surowe mięcho, on uwielbia :)

Teraz jedziemy do Nowego Dworu - organizuje O/Legionowo 3 października. Już wiem, że jest nas 5 w klasie otwartej. Na tym koniec na ten sezon, choc może sma wybiore sie gdzies jako kibic.

Posted

Nie bylo mnie bo znjomi ktorzy mieli jechac ( z Ducatti Perfekt - klasa Baby) sie rozmyslil no i nagle braklo mi transporu....

co do Jaspera to owszem - pies slicznocha ale ja mowie ogolnie o wynikach - no i zaskoczenie wygraną Irance..... ale mile zaskoczenie :)))

Gratulacje dla Tripa !!!!!!!!!!!!

Ja 3.10. bede w Rybniku - debiut.....uf....

• 3 weeks later...
Posted

Kasiu, wybacz - przed wystwa bylam w takim szoku ze nie zdarzylam Ci wczesniej napisac - w Rybniku sedziował Rosław Syrkiewicz - bardzo przyjemny i mily sedzia :D

Jak wiesz dostalismy srebro i oc. doskonałą - czyli to co najbardziej chciałam :)) Wygralismy z polskim psem - ŁAM z Załubińcza i przegralismy z czeskim ogromnym psem - GLOR Abba- Sonia - kurcze ale słoń - ogromny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ja myslałąm ze moj Arsowaty jest duzy ale ten byk....... :o

W tym roku to koniec...

W przyszlym wybieramy sie do Rzeszowa, Jarosławia i Katowic na poczatek a potem zobaczymy....

Posted

My na ten roz też zakończyliśmy, a co w przyszłym ? Pewnie zaczniemy od Warszawy w kwietniu, potem to już samo leci hihihihi

Mam nadzieję, że w przyszłym roku się gdzieś w Polsce spotkamy :wink:

• 3 years later...