nata od jadzi Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ciotka nata nie umi takich ładnych :( Quote
katya Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Ola164 napisał(a):Danusiu widzę że odwalasz kawał dobrej roboty :) Lunka śliczna wstawię ją na pierwszą strone na jamnikowate :) Dziękujemy Olu :loveu: Tylko proszę zmień miasto, sunia przebywa w Łodzi :lol: Quote
Talcott Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A Panienka ma ogłoszenia i Allegro??? czy iść na żebry do Ciotek??? Quote
katya Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Panienka będzie miała allegro, ogłoszenia pewnie też. Póki co jest w lecznicy, we wtorek idzie do DT, więc jak już coś więcej będziemy wiedziały o jej charakterku, to się ogłosi małą :) Quote
Talcott Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 No to czekam na wieści!!! O cudnej Panience!!:loveu: Quote
danka1234 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 katya napisał(a):Jasne, że cukierek :D Danusiu, a dla amstafeczki też mogłabyś zrobić bannerek? Bo ciotka Nata nam coś się ociąga. A gdzie znajde tą amstafeczke,ja dopiero zaczełam zabawę z banerkami,tez jeszcze mało umiem. Quote
katya Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 A tutaj :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121590 A ja jutro będę u Lunki, ciekawa jak się mała ma. Quote
danka1234 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 katya napisał(a): A ja jutro będę u Lunki, ciekawa jak się mała ma. Czekamy na raport :lol: Quote
katya Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 A Lunka już się uśmiecha i merdająco reaguje na człowieka :lol: Lolek odwiedził ją dziś w lecznicy i się polubili :) Quote
danka1234 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Taka malutka slicznotka to domek pewnie szybko znajdzie jak beda potrzebne ogłoszenia to dajcie znac. Quote
saskia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Lunka to taka moja cicha miłość:oops: Wygląda na taką delikatniutką i czyściutką:lol: Quote
nata od jadzi Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 dzisiaj Lunka jedzie do DT do Kaliny. sunia świetnie dogaduje się z innymi małymi psami, spokojnie nadaje się jako mamusia jakiegoś psiego dziecka :) Quote
katya Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Lunka jednak jutro będzie w DT, czeka na nią jej własne posłanko, a ja mam już naszykowaną nowiutką obróżkę i smyczkę :) Quote
katya Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='"sukkubi"']Wczoraj, jak pisałam Kasi na gg, był totalny psi stres bo Eos-natręt nie chciał jej dać spokoju i zapędzał ją w róg, cały wieczór się chowała i szybko oddychała, spacer też się nie udał - nic nie zrobiła nie chciała za bardzo iść - przychodziła tylko jak ukucnęłam. No i te samochody - przemykała od auta do auta, sądziłam, że się pod nimi zwykle chowała ale Kasia opowiedziała mi gorszy scenariusz...Na szczęście dziś już prawie luzik - Lunka przywitała mnie radośnie, na spacerku obeszłyśmy cały blok - wprawdzie sie jeszcze zatrzymuje i każdego boi ale poszło sprawnie, 2 sikania. Z jedzeniem ciężko, zjadła dziś tylko parę smakołyków zostawionych wczoraj na podłodze, z ręki też nie chciała, nie skusiła się nawet na żwacza (Boże jak to cuchnie) ale interesuje się michą, mieszkaniem więc myślę, że to chwilowa nieśmiałość. Eos już się uspokoił, rzygał wieczorem i w nocy ze 2 razy - stresuje się detronizacją ale powoli wraca do normalności - całowali się dzisiaj więc luzik mam 4 dni na wypracowanie szybszych spacerów bo inaczej pobudka po 5 rano http://www.niechcianeizapomniane.org/forum/lunka-liczna-maleka-sunia-vt1792.html?highlight= Quote
nata od jadzi Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 to Kalina jeszcze nei zalogowana na dogo? trzeba to chyba zmienić! Quote
rita60 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Jakie slicznosci i te wielgachne,piekne oczka,małe cudo. Quote
Recommended Posts