Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola164 napisał(a):
Danusiu widzę że odwalasz kawał dobrej roboty :)

Lunka śliczna wstawię ją na pierwszą strone na jamnikowate :)

Dziękujemy Olu :loveu:
Tylko proszę zmień miasto, sunia przebywa w Łodzi :lol:

Posted

Panienka będzie miała allegro, ogłoszenia pewnie też.
Póki co jest w lecznicy, we wtorek idzie do DT, więc jak już coś więcej będziemy wiedziały o jej charakterku, to się ogłosi małą :)

Posted

katya napisał(a):
Jasne, że cukierek :D
Danusiu, a dla amstafeczki też mogłabyś zrobić bannerek? Bo ciotka Nata nam coś się ociąga.

A gdzie znajde tą amstafeczke,ja dopiero zaczełam zabawę z banerkami,tez jeszcze mało umiem.

Posted

[quote name='"sukkubi"']Wczoraj, jak pisałam Kasi na gg, był totalny psi stres bo Eos-natręt nie chciał jej dać spokoju i zapędzał ją w róg, cały wieczór się chowała i szybko oddychała, spacer też się nie udał - nic nie zrobiła nie chciała za bardzo iść - przychodziła tylko jak ukucnęłam. No i te samochody - przemykała od auta do auta, sądziłam, że się pod nimi zwykle chowała ale Kasia opowiedziała mi gorszy scenariusz...Na szczęście dziś już prawie luzik - Lunka przywitała mnie radośnie, na spacerku obeszłyśmy cały blok - wprawdzie sie jeszcze zatrzymuje i każdego boi ale poszło sprawnie, 2 sikania.

Z jedzeniem ciężko, zjadła dziś tylko parę smakołyków zostawionych wczoraj na podłodze, z ręki też nie chciała, nie skusiła się nawet na żwacza (Boże jak to cuchnie) ale interesuje się michą, mieszkaniem więc myślę, że to chwilowa nieśmiałość.

Eos już się uspokoił, rzygał wieczorem i w nocy ze 2 razy - stresuje się detronizacją ale powoli wraca do normalności - całowali się dzisiaj więc luzik

mam 4 dni na wypracowanie szybszych spacerów bo inaczej pobudka po 5 rano

http://www.niechcianeizapomniane.org/forum/lunka-liczna-maleka-sunia-vt1792.html?highlight=