katya Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Lunka dość długo błąkała się na Bałutach. Dokarmiana przez jednych, przeganiana przez drugich, spędzała dnie i noce na kupce suchych liści. Dzięki kilku osobom dobrej woli, udało nam się zabrać sunię z ulicy. Choć jeszcze troszkę strachliwa, to widać w jej oczach nadzieję na lepsze jutro, na szczęśliwe życie u boku swojego człowieka. Mała jest już wysterylizowana i zaczipowana. Ma ok. 2 lata, waży jedyne 7 kg. Kontakt w sprawie adopcji: tel. 604 172 405 [email protected] Oto śliczna jamnisiowata Lunka :) Bannerek: Quote
Moriaaa Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Lunka jest sunią, która została "zastrzelona" przez niedobrą Fundacje Niechciane i Zapomniane:diabloti: Żeby nie napisać inaczej, choć może cioteczki zacytują owego Pana ;) Jak na zastrzelonego psiaka całkiem nieźle wygląda:evil_lol: Ehhhh...ludzie, ludzie....:shake: Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ciociu co Ty pleciesz?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Słońca nie ma:shake::shake::shake: Nic nie rozumiem:shake::shake::shake: Quote
jola od jadzi Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Cóż.... żeby powtórzyć to, co ów przeszkadzający nam w złapaniu suni pan powiedział, musiałabym wykropkować co najmniej kilkanaście linijek tekstu, pan nie przebierał w słowach ,tak naprawdę powinnam wezwać wtedy policję... Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 A taaakie buty! Łeee szkoda klawiatury!!! Jechał go sęk!! Najwazniesze że Sunieczka bezpieczna:loveu::loveu::loveu: Moriaa wykonała skok:cool3::cool3::cool3: Quote
Moriaaa Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Moriaaa siedzi na zabitej dechami wsi i ostatnio jakoś nie mam ja uskuteczniać tygrysich skoków ;) A moi podopieczni jakoś tak uciekać nie chcą...chyba wyjdę z wprawy :) może sobie kury na podwórku połapię :evil_lol: Quote
katya Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Katya i Jola wystrzępiły języki, a pan Zbyszek jak zwykle miał cela, a Jola dodatkowo oko, bo sunia po tym "zabójczym" strzale wypruła chyba z kilometr, a Jola ją znalazła po ciemku :) Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Dobre!!! Mozesz też upuścić na przykład pól kilo zółtego sera i próbować odzyskać z dziapy wiejącego piesa! Też niezły trening!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wstawiłam Sunieczkę na wątek Jamników i jamnikowatych. tylko zdjec nie umiem wstawić:shake::oops::oops: Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 katya napisał(a):Katya i Jola wystrzępiły języki, a pan Zbyszek jak zwykle miał cela, a Jola dodatkowo oko, bo sunia po tym "zabójczym" strzale wypruła chyba z kilometr, a Jola ją znalazła po ciemku :) Ło matko a to się działo!!!!!:loveu: Quote
katya Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Żeby skopiować zdjęcie, naciśnij na zdjęciu prawym przyciskiem myszy "kopiuj adres obrazka", przejdź na drugi wątek, kliknij ten taki obrazek z górą, wykasuj http:// i "wklej". Quote
jola od jadzi Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Kasiu, pisz konkretnie, sunia wypruła natychmiast po tym, jak ją zastrzeliłyśmy na śmierć... Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Eeee to nie dla mnie:placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78792&page=119 to jest link do tego wątku Moje wy Zastrzelaczki kochane:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
rita60 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Cioteczki co wy tu za horrory wypisujecie:evil_lol:no to zastrzelone slicznosci ;)na gore......... Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Całkiem zastrzelona no nie?:cool3::cool3::cool3: Quote
magda801 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 a ja już się w niej zakochałam, po tym łapaniu i bieganiu, chyba zrobiłam 2km w czasie dobrego maratończyka ;) Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Nie musisz brać urlopu!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
danka1234 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ależ sliczna kruszynka,jak na zastrzeloną całkiem dobrze wyglada.;-) Quote
katya Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Nasz Lunka poszukuje domku. Czy ktoś z tutaj obecnych umie robić bannerki? Quote
danka1234 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='katya'] Czy ktoś z tutaj obecnych umie robić bannerki? Banerek dla Lunki,podlinkowany. Quote
katya Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='danka1234']Banerek dla Lunki,podlinkowany. Danusiu, dziękuję Ci bardzo :loveu: Quote
danka1234 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 katya napisał(a):Danusiu, dziękuję Ci bardzo :loveu: Bardzo prosze i jak coś to się polecam.;) Quote
Ola164 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Danusiu widzę że odwalasz kawał dobrej roboty :) Lunka śliczna wstawię ją na pierwszą strone na jamnikowate :) Quote
katya Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Jasne, że cukierek :D Danusiu, a dla amstafeczki też mogłabyś zrobić bannerek? Bo ciotka Nata nam coś się ociąga. Quote
Recommended Posts