Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na warszawskich Młocinach, w pobliżu domu mojej koleżanki błąka się od jakiegoś czasu średniej wielkości biszkoptowy piesek.
Jest dość młody jednak ja osobiście nigdy go nie widziałam, tylko pośredniczę , pomagam w znalezieniu mu domu. Podejrzewamy, ze ktoś wyrzucił go w czasie wakacji, ludzie go dokarmiają, jest przyjacielski ale coraz mniej ma zaufania do człowieka, im dłużej się błąka... Zbliża się zima więc psiak potrzebuje domu na szybko :roll::placz:
Niestety nie mogę dużo powiedzieć o jego charakterze, np czy toleruje dzieci, jak dogaduje sie z kotami itd... Ale do ludzi jest przyjacielski i nie wykazuje agresji. Jak dowiem się czegoś więcej to napiszę, na razie takie ogłoszenie na szybko.

Parę zdjęć:

A tutaj jest ich więcej:
http://picasaweb.google.com/gruhgruhgruh/Pies#5250350831206257730

Ja nie mogę go wziąć nawet na tymczas, mieszkam z rodzicami, mam psa który średnio dogaduje się z większymi samcami :roll:
A nie chcemy oddawać go do schronu, w żadnym wypadku.

Jak ktoś byłby zainteresowany, kontakt do mnie : na PW lub 501 147 981

PROSZĘ O POMOC!
np ogłoszenie go gdzieś, ja na razie napisałam na paru forach i wrzuciłam ogłoszenie tutaj http://www.adopcjapsa.pl/

Posted

Piękny:loveu:
Czy on nie jest podobny trochę do Goldena:razz:?
Bo taki mix Goldena moze będzie wzbudzał większy zainteresowanie i fajnie byłoby go wrzucić na jakieś forum Goldenowe ;)

Posted

Dzięki za zainteresowanie i pomysł! :loveu:
Napisałam w goldenowym dziale z ogłoszeniem i prośbą o wklejenie go na goldenowe fora - ja nie jestem nigdzie zalogowana, wrzucam go wszędzie gdzie mogę.

Posted

Sprawa chyba już nieaktualna!
Byłam dzisiaj u tejże koleżanki. Widziałam psa (trochę się bał ale podszedł i dał się pogłaskać) ale.. koleżanka twierdzi , że parę dni temu jakaś pani go przygarnęła, ma ciepłą budę (nie, nie łańcuch!) , dostaje jeść (nie tylko od niej bo ludzie myślą, że jest bezpański) i jest OK. Tylko ucieka (i dlatego jest brany za bezdomnego)... Ale może dlatego, że jeszcze 'szuka' właścicieli ? Trochę dziwne, bo ponoć kręci się tam już od jakichś 2 miesięcy... No w każdym razie sprawa wydaje się być rozwiązana :loveu::loveu::loveu: Może wkrótce pies przyzwyczai się do nowych właścicieli i będzie dobrze! Pozdrawiam! Cieszę się, że tak wyszło bo trudno byłoby znaleźć mu dom! Ale jest naprawdę przesłodki :loveu: