Jump to content
Dogomania

Śliczna sunia Przylepka uratowana z Krzyczek - prosimy o pomoc w ogłaszaniu!!!

Recommended Posts

Posted

Roxi, zwana Przylepką ponieważ sunia uwielbia się tulić, jest szalenie przyjacielska i radosna.

Została uratowana z likwidowanego schroniska w Krzyczkach, wyjechała jako jedna z ostatnich 60. Niestety do dzisiaj nie ma domu.

Bardzo łagodna zarówno w stosunku do ludzi, jak i zwierząt. Uwielbia głaskanie, bardzo brakuje jej czułości.

Przylepka jest karna, bardzo się pilnuje cżłowieka, nie oddala się, nie ucieka na spacerach. Grzecznie chodzi na smyczy.

Jest wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona. Śliczna:loveu:

Szukamy domu dla tego psa idealnego.:loveu:
Kontakt w sprawie adopcji: tel: 601 266 140

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj dzielna Mysza, dzielna:-) zrobiła osobny wątek.

Przylepca znam osobiście:-)

Razem z jeszcze jedną sunią pewnego dnia wiozłyśmy je z Kanzaj do warszawskiego hoteliku. Druga sunia była brzydsza, starsza, biedniejsza......no to Neigh w świętym przekonaniu, ze ta młodsza, fajniejsza i w ogóle szybciorem dom znajdzie ............i przy pierwszym fajnym telefonie od Człowieka wypchnęła tamtą. Brzydula już 3 miesiące rozbija się na kanapie.....

Przylepa dalej bez tego Jedynego domu.

Nazwałam ją Przylepa, bo całą drogę robiła co w jej mocy, zeby przykleić się do którejś z nas ( łącznie z biedną kierowcą czyli mną ) a potem to już głaaaskać, głaaaskać.

Fajna suńka.

Posted

Neigh napisał(a):
Moim skromnym zdaniem, to Przylepiec i Bryś z naszej gromadki są najbardziej adopcyjni. Fajni, obrobieni i w ogóle.

Szkoda, że domów nie mają. W mordkę, w tych adopcjach nie ma logiki.:shake:

Ale nic to, szukamy;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Szkoda, że domów nie mają. W mordkę, w tych adopcjach nie ma logiki.:shake:

Ale nic to, szukamy;)

Święte słowa. Aktualnie mocno pracuję nad Dupciowym domem.......pożyjom uwidim.

Bo to albo na litość........albo rasopodobne młodzieniaszki.

Pamiętam taką rozmowę z Ronją........"bo wiesz ona nie ma ogona.....kto weźmie kota bez ogona......."
Ronja - "ja bym wzięła"
ja - no ja też.

I co z tego?!

Posted

mysza 1 napisał(a):
Nic nie mów, ja mam sajgon z kaleką- kochany Kanzaj ma mi pomóc:loveu:- jak zadzwoniłam powiedziała od razu " Żadnego psa nie biorę":evil_lol:

hihihi wierzysz jej? Hihihi toż jak powszechnie wiadomo to nie jest wiarygodna jednostka hihihih

Z jakim kaleką, czemu ja nic nie wiem?
Kochana nie wiem czy wiesz, ale mnie nic tak w życiu nie idzie jak wyadoptowywanie kalek. Nowotwór, brak łapy, oka .........prossssssszzzz.

Im bardziej pies ok, tym gorzej:lol:

Posted

Neigh napisał(a):
hihihi wierzysz jej? Hihihi toż jak powszechnie wiadomo to nie jest wiarygodna jednostka hihihih

Z jakim kaleką, czemu ja nic nie wiem?
Kochana nie wiem czy wiesz, ale mnie nic tak w życiu nie idzie jak wyadoptowywanie kalek. Nowotwór, brak łapy, oka .........prossssssszzzz.

Im bardziej pies ok, tym gorzej:lol:

Mój podpis- Lucek, nie chodzi ale zalatwia się sam, nie trzeba go tam ściskać wyciskać itd. Rusza łapami ale nie codzi, leń jeden.
Od konca maja w lecznicy- jestem tam prawie codziennie od 4 mies, bardzo lubie Lucka ale juz mi cięzko, doba za krótka.
Nie wiem co my z nim zrobimy.
To taki mały pokurcz,:loveu: do tego bywa złośliwy, ma charakterek ale tak chce miec swojego człowieka.

Posted

Dobrze będzie.......wizualizować mi tu pozytywne obrazki, to pomaga.

Neigh ma net:-)

A Kanzaj ma nowego kota:-) Se dzisiaj w łazience umieścił:-)hihih

Posted

Neigh napisał(a):
Dobrze będzie.......wizualizować mi tu pozytywne obrazki, to pomaga.

Neigh ma net:-)

A Kanzaj ma nowego kota:-) Se dzisiaj w łazience umieścił:-)hihih

Dzwoniła i chciała mi dać:evil_lol: podziękowałam grzecznie.