brazowa1 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 hihihihihihi,dobre! :evil_lol: patrze na niego i sie smieje :lol: Quote
Natalia i Galwin Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Wizyta u Filecika No nie :!: :!: :!: Przyjechała i będzie mnie duuusić :!: Jak chcesz jeszcze to mnie złap :P :-D Zamyślony Jęzor Szczęśliwy :-) Quote
brazowa1 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 nr 3 to wiejski kundel! z ludzmi poprosimy fotki! tam widac,jaki to dorodny piesio. Po pysku widac,ze jest szczesliwym psem :) Quote
Pani Filetowa Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Krótka notatka ze zwariowanego życia Maksia: Piesio odkrył ostatnio uroki sikania na tuje stojące w donicach na tarasie, oraz wyciągania kwiatów z doniczek. Zasmakował również w kwiatach hibiskusa oraz biszkoptach maczanych w kawie (koniecznie z mlekiem). :razz: Quote
brazowa1 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 rozumiem,ze tuje zakończyly swoj zywot?:cool3: Quote
Natalia i Galwin Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Jestem pewna, że jeszcze żyją - mały piesio wiec mało moczu wydala, prawda? :cool3: A po kofeinie dostaje turbodopalanie? :eviltong: Quote
Pani Filetowa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Tuje jeszcze jakoś się trzymają, ale z kulkami z bukszpanu w ogrodzie juz nic sie nie da zrobić- wypalone. :razz: A turbodopalenia dostaje po... uwaga uwaga... po żarciu z puszki. Dodajemu mu ją czasem do karmy, ale cwaniak opracował system- bezczelnie zlizuje mięso, nie zjadając ani jednego kawałeczka karmy. A potem to juz tylko po ścianach biega ;) Quote
Pani Filetowa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [FONT=Times New Roman]Jest taka jedna sprawa związana z Maksem, która na pewno wielu nurtuje, więc aby rozwiać wszelkie możliwe wątpliwości powiem… TAK, uszy mu stoją nawet w czasie snu! [/FONT] Quote
brazowa1 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 tak sie uczył,ze az zasnal...biedactwo. Quote
Pani Filetowa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 W lesie bywa teraz parno i gorąco, więc w czasie spaceru trzeba odpoczywać od czasu do czasu. Np siedząć pod drzewkiem Albo leżąc w krzakach jagód Quote
brazowa1 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 hahhaha:) te dwa biale punkciki na faflach wygladaja jak wystajace zęby. kolczatka-fuj.No,ale rozumiem-pies swoje wazy. Quote
Pani Filetowa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Oj waży. Jeśli ja wychodzę z nim na spacer, to kolczatka musi być. Głównie z obawy przed kontaktem mojej twarzy z betonem, kiedy Maksio postanowi wyrwać... tzn przywitać się z innym pieskiem. Nie jestem po prostu w stanie go czasami utrzymać Quote
Pani Filetowa Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Gdzieś pod tym psem jest mój tata Chcesz zabrać mi kółeczko? Samo się podarło... Quote
Natalia i Galwin Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Mój śliczny chłopiec!! Muszę jakoś się wprosić i Ciebie wycałować porządnie :loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 o jjjjj,potwór!!!!!:diabloti: teraz to juz bym nie chciala uczestniczyc w jego lapaniu i przewozeniu,hehehehehehe Quote
Pani Filetowa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [FONT=Arial]Ostatnio nie udaje nam się zrobić Maksowi normalnego zdjęcia…[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]z ukochaną ciocią[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
brazowa1 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 jaaaki piesio :):loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 No,chciałoby sie go zobaczyć,przeciez teraz to już dorosły pies z niego sie zrobił! Quote
brazowa1 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Kocurek napisał(a):Moze jeszcze urosl...:) buchachahachacahcahach Quote
Recommended Posts