Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy faktycznie Bozita jest taka świetna? Bo przecież każda karma ma jakąś wadę :P A wszyscy o dziwo zachwalają ;)

Jak mi się skończy PPP dla szczeniąt to już chyba będę wybierać dorosłą karmę, a nie powiem, Bozita mnie bardzo zaintrygowała :) Dlatego chcę się dowiedzieć więcej, czy ma jakieś składniki, które nie są zbyt dobre dla psa? Czy za dużo ekologii psu nie zaszkodzi? :eviltong:

(wiem durne pytania, ale jeśli by była jedna świetna karma to chyba wszyscy by nią karmili :))

Posted

Karma jest "ekologiczna" pod tym względem, że w Szwecji jest duża kontrola jakości pasz dla zwierząt hodowlanych. Oczywiście, trzeba do tego podchodzić z pewną dozą ostrożności, nie możemy wierzyć na słowo producentom ale fakt jest faktem.

Ja jeszcze nie wiem, czy jest świetna ale mój pies już ją bardzo polubił :multi: Chyba rzeczywiscie glupkowi nie pasował kształt granulek :wink:

Posted

Mojemu jak mało co podeszły smakołyki z Bozity i tak właśnie się zastanawiam zeby poszukać próbek bozity i zobaczyc jak na suche pojdzie bo moze okazac sie lepsze chociaz mojemu suche sluzy jako przekaska :)

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']Są jakieś próbki tego cuda? Bo nie bardzo bym chciała w ciemno zamawiać.:cool3:[/quote]

Mogę Ci dostarczyć po trochu trzech rodzajów (a raczej dwóch po jeden który mam ma 27% białka i to dla Twej Suki za dużo jak sądze?) które zamówiłam ;) Jak w końcu będzie trening ;)

• 2 years later...
Posted

[quote name='Bzikowa']Mogę Ci dostarczyć po trochu trzech rodzajów (a raczej dwóch po jeden który mam ma 27% białka i to dla Twej Suki za dużo jak sądze?) które zamówiłam ;) Jak w końcu będzie trening ;)[/QUOTE]
ja mam pytanko czy wiesz moze jak przyswajalna jest ta karma dla szczeniakow czy dobrze sie na tym chowaja?

• 1 month later...
Posted

Ja zdecydowanie polecam Bozitę. Od kilku miesięcy kupujemy Bozita Robur Lamb&Rice. Dużo mięsa i zero chemii - to nam sie podoba :)
Skład i opis można znaleźć tutaj: [url]http://www.najlepszekarmy.pl/12-bozita-robur-lamb-rice-12kg.html[/url]

Junior2009:
Bozita ma też specjalne karmy dla szczeniaków -
[url]http://www.najlepszekarmy.pl/71-robur-breeder-5kg.html[/url]

Pozdrawiamy :)

• 2 months later...
Posted

[B][B][FONT=Tahoma][SIZE=2]Witam wszystkich bardzo serdecznie,
Mam piesia który próbowal rónych karm służących[/SIZE][/FONT][/B][FONT=Tahoma][SIZE=2] mu raz lepiej raz gorzej.
Pojawiła się w ofertach Bonita której skład. brak konserwantów długa obecność firmy na psim i kocim rynku skusilo mnie do zakupu, [I] Bozity plus oryginal.[/I]
No i niespodzianka, Pesio uznał te krążki za zupełnie niejadalne!,musiałam podsmaczać, a i tak często zwierzaczek stal nad miską ze zwieszoną głową, zastanawiając się co to właściwie jest.Kupy były raczej luźne i bardzo żółte, trochę przychudł.
Karma skończyła się , ponieważ byłam przekonana o dobrej jakości Bozity, złożyłam zamówienie na [/SIZE][/FONT][SIZE=2][I]Bozita Robur Maintenance 27/15 15kg; [/I]i to jest właśnie ta karma warta swojej ceny! Piesio po prostu wymiatał miskę aż uszy mu się trzęsły!Popił wodą i widać było że jest zadowolony i najedzony, po prostu to widać. Mam wrażenie że zostaniemy przy tej karmie, jeżeli nie dołączą się jakieś sensacje(odpukać).
Wszystkim dogomaniakom ze Śląska chciałam [/SIZE][/B][B][SIZE=2] polecić sklep [FONT=Courier New][U][URL="http://www.najlepszekarmy.pl"]www.najlepszekarmy.pl[/URL][/U][/FONT] i zarekomendować przemiłego uczynnego właściciela .Kochani!, wczoraj pierwszy raz weszłam na stronę , zalogowałam się, złożyłam zamówienie, wykonam przelew-za 15 minut zadzwonił do mnie właściciel z pytaniem kiedy życzę sobie aby była dostawa. W ciągu dwóch godzin od chili zlożenia zamówienia miałam dostawę w domu! Plus prezent kółeczko do aportowania firmy Bozita oczywiście,! Przelew nie był odnotowany na koncie sklepu! Ten kto korzysta z sklepów internetowych wie jakie są procedury.
serdecznie wszytkich pozdrawiam razem z bardzo zadowolonym pesiem.:lol:

[/SIZE][/B]

• 1 month later...
Posted

Ja też mogę polecić Bozitę Robur. Mam alergika który był karmiony weterynaryjną karmą Royal hypoalergenic... szukałam bytowej karmy która nie uczuli mojego Westa i znalazłam, wersję z jagnięciną i rybką. Gorąco polecam karmę oraz sklep wyżej podany :)

Posted

kiedyś gdy szukałam dla psa karmy z rybą ,sprzedawca polecił mi Bozita robur , wersja łosoś z ryżem.
psicy zasmakowało, aromat karmy typowo rybi, kulki w zabawnym kształcie serduszek:)

• 1 month later...
Posted

My też chcemy spróbować Bozity - mokra karma niestety tej firmy kompletnie suczce nie podeszła ale za smakołykami szaleje - boje sie bo chciałam kupic od razu 5kg (jest akurat promocja nie ukrywam tego) i boje sie ze to nie bedzie dobry wybór... Całe zycie jedziemy na Hillsie ale zaczyna jej sie Hills nudzić bo wszystkie smaki przerobiłysmy

• 3 weeks later...
Posted

Karmię Bozitą Oryginal od ok. miesiąca - jak dla psa mniejszego ma dość duże granulki, ale mojemu psu to nie przeszkadza. Jest chętnie jedzona, zadnych sensacji nie ma, kupy OK.

• 3 months later...
  • 3 months later...
Posted

Witam Drodzy Dogomaniacy!

Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa dotyczące naszego sklepu internetowego NajlepszeKarmy.pl

Pragnę poinformować o wielkiej świątecznej promocji karm Bozita - wszystkie szczegóły znajdziecie w naszym sklepie.

W podziękowaniu przygotowaliśmy specjalnie dla Was kupon rabatowy na cały asortyment udzielamy 3% rabatu.
Kod kuponu: [B]DOGO2011[/B]
W celu skorzystania z rabatu, po wybraniu produktów i przejściu do "koszyka" należy wpisać numer kodu promocyjnego. Oferta ważna jest dla osób składających zamówienie w sklepie [URL="http://www.najlepszekarmy.pl/"]www.NajlepszeKarmy.pl[/URL] Każdy Klient może jeden raz skorzystać z kodu promocyjnego.

Jeśli będę mógł w czymś pomóc - zapraszam do kontaktu :)
Pozdrawiam

• 9 months later...
Posted

Karmię swoje gończe już trzy lata [SIZE=2]Bozitą Robur Maintenance i jestem z niej bardzo zadowolona, psiaki również [/SIZE];) Sierść bardzo ładna, kondycja super i psiakom bardzo smakuje.
Zamieniam od czasu do czasu na Purinę Pro Plan z łososiem. To są dwie karmy, które moje psy od dłuższego czasu jedzą i jak na razie nie myślę ich zmieniać.

• 1 year later...
Posted

Bozita przede wszystkim stosuje normy jak dla człowieka, nie wykorzystuje mięsa, które szpikowano hormonami wzrostu, antybiotykami, nie ma konserwantów, polepszaczy smaków, sztucznych barwników. No i Bozita nie przeprowadza testów na zwierzętach. Warto kupować

• 4 months later...
  • 9 months later...
Posted

Od ponad tygodnia Mila je Bozite z jagnięciną. Sunia ma wrażliwy układ pokarmowy, nie toleruje drobiu, ma problem z przyswajaniem pokarmu. Wcześniej jadła różne karmy. Zachęciły mnie dobre opinie.  Więc tak, karma smakuje bardzo, ale jej wszystko smakuje :) Nie ma bąków, śmierdzącego oddechu.  Jednak z przyswajaniem już nie jest tak dobrze, kupy są ładne ale większe niż na poprzedniej karmie.  Sunia ciągle głodna bo większośćwydala.  Czyli karma niestety nie dla niej :( Wracamy do Brit Care.

• 1 year later...
Posted

Bardzo ciekawe są nowe karmy Bozita Nordic by Nature.Bozita wypuściła 3 karmy o bardzo ciekawej koncepcji. Bozita Nordic by Nature Laplandian Elk Stew karma z mięsem łosia i borówką dla wybrednych psów. Dla mnie bardzo interesująca karma i skład całkiem niezły. W ofercie Bozita proponuje jeszcze karmę z łososiem i jagnięcina.