Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

pomóżcie proszę

Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!!

Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: [email protected] tel. 0-695666388, w sprawie płatności z szefową Rottki: [email protected] tel. 0-606 910 935

• 3 weeks later...
Posted

Dawno nikt nie zajrzał do Opala. Pies jest naprawde rewelacyjny.
A jaki opiekuńczy - widać na zdjęciu, gdy tuli się do niego smutna, zmarznięta mała Wega - która mieszka z nim w klatce.

Opal jest coraz smutniejszy - a spójrzcie ile mądrości w jego oczach.

Psychicznie świetny pies. Zero adresji do nikogo. Krótkowłosy - taki dobkowaty włos - więc musi mu być zimno.

Gdzie jest domek dla Opala?

Posted

Jak wszystko sie powiedzie, Opal jutro wyruszy na nową drogę życia, do Niemiec. Wszystkie formalności dzisiaj załatwiliśmy.
I byłoby super - bowiem przybyły nam 4 kolejne pieski - 3 małe suczki i 1 średni piesek i w tej sytuacji Misiek spędziłby noc na zewnątrz - bo Kora i Sabiina z którymi właśnie musi siedzieć nie wpuszczają go do środka.

Jeśli pojedzie Opal - a mój TZ za chwile jedzie do przytuliska zabrać Opala i przetransportować na miejsce skąd wyruszy - Misiek zajmie jego miejsce z Sonią i Wega - małe sunie chętnie przytulą się do Misia.

Oj Misiu, poczekaj trochę.

Posted

Dzika akcja do póxnej nocy przyniosła efekt. Opal pojechał do Niemiec. Już nie marznie w schroniskowej budzie, a Misiek zajął jego klatke i przejął opiekę nad 2 małymi suniami.
Mój TZ wrócił zmarznięty i szczęśliwy - dzięki Oris za wszystko. Nie wiem, jak mogłaby Ci podziękować, że pomogłaś Opalowi.

Dzięki Nadziei Dobermanów - Oris, Olenie i jeszcze innym osobom (przepraszam, nie wyymienię bo nie wiem dokładnie) Opal bęzie bezpieczny i mam nadzieję szczęśliwy.

Czekamy na wieści.
Opal - wstydu nie rób i pilnie ucz się języków.

Posted

Podziekowania należą sie jeszcze Kasi bez niej nic bysmy nie zrobili,
nie ma sprawy i oby jak najmniej takich akcji :)
Jak tylko beda wiesci oczywisci dam znac.

Posted

strasznie się cieszę... pomimo tego że nie przyczyniłam się bezpośrednio w pomoc Opalowi jestem przeszczęśliwa bo obdarzyłam tego sierściucha wielką wirtualną sympatią :diabloti:
po0zdrawiam psie działaczki :loveu: