Margolka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 I to bardzo mocno trzeba trzymać:loveu: Quote
Rene@Rabik Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Czasami ludziom trzeba dać czas na zastanowienie Quote
Rene@Rabik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 To, ze pan sie zastanawia to nie znaczy, ze nie szukamy dalej. Opal, pies, którego na pewno chciałbyś miec - czeka na ciebie :razz: Quote
Margolka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Kto zechce zostać opiekunem wspaniałego Opala? Quote
Rene@Rabik Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Dzisiaj będę sie widziała z dziewczyną, która temu panu przedstawiała Opala i dowiem się co i jak. Wieczorem napiszę czy mozna mieć jeszcze cień nadzieji czy tez nie. Quote
Margolka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Miejmy nadzieję, że pan nadal będzie chciał zostać szczęśliwym posiadaczem pieska. Quote
Margolka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ano nic, Opalowego pana chwilowo nie widać... Quote
tyciaNi Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 hmm....no tak... a to zgred... - z tego Pana ma się rozumieć -nie z Opala :evil_lol: Quote
Margolka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Opal to świetny chłopak:loveu: Niestety, jak do tej pory, nikt się na nim nie poznał:shake: Quote
Klementynkaa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 oby nie dołączył do kilku naszych innych pechowców - weteranów :shake: Quote
supergoga Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Nasz Opal jest na tylu portalach i nawet w zaprzyjaźnionych stronkach - a domku nie ma.:shake: Quote
tyciaNi Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 pomóżcie proszę Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!! Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: [email protected] tel. 0-695666388, w sprawie płatności z szefową Rottki: [email protected] tel. 0-606 910 935 Quote
supergoga Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Dawno nikt nie zajrzał do Opala. Pies jest naprawde rewelacyjny. A jaki opiekuńczy - widać na zdjęciu, gdy tuli się do niego smutna, zmarznięta mała Wega - która mieszka z nim w klatce. Opal jest coraz smutniejszy - a spójrzcie ile mądrości w jego oczach. Psychicznie świetny pies. Zero adresji do nikogo. Krótkowłosy - taki dobkowaty włos - więc musi mu być zimno. Gdzie jest domek dla Opala? Quote
supergoga Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Jak wszystko sie powiedzie, Opal jutro wyruszy na nową drogę życia, do Niemiec. Wszystkie formalności dzisiaj załatwiliśmy. I byłoby super - bowiem przybyły nam 4 kolejne pieski - 3 małe suczki i 1 średni piesek i w tej sytuacji Misiek spędziłby noc na zewnątrz - bo Kora i Sabiina z którymi właśnie musi siedzieć nie wpuszczają go do środka. Jeśli pojedzie Opal - a mój TZ za chwile jedzie do przytuliska zabrać Opala i przetransportować na miejsce skąd wyruszy - Misiek zajmie jego miejsce z Sonią i Wega - małe sunie chętnie przytulą się do Misia. Oj Misiu, poczekaj trochę. Quote
supergoga Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Dzika akcja do póxnej nocy przyniosła efekt. Opal pojechał do Niemiec. Już nie marznie w schroniskowej budzie, a Misiek zajął jego klatke i przejął opiekę nad 2 małymi suniami. Mój TZ wrócił zmarznięty i szczęśliwy - dzięki Oris za wszystko. Nie wiem, jak mogłaby Ci podziękować, że pomogłaś Opalowi. Dzięki Nadziei Dobermanów - Oris, Olenie i jeszcze innym osobom (przepraszam, nie wyymienię bo nie wiem dokładnie) Opal bęzie bezpieczny i mam nadzieję szczęśliwy. Czekamy na wieści. Opal - wstydu nie rób i pilnie ucz się języków. Quote
oris Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Podziekowania należą sie jeszcze Kasi bez niej nic bysmy nie zrobili, nie ma sprawy i oby jak najmniej takich akcji :) Jak tylko beda wiesci oczywisci dam znac. Quote
tyciaNi Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 strasznie się cieszę... pomimo tego że nie przyczyniłam się bezpośrednio w pomoc Opalowi jestem przeszczęśliwa bo obdarzyłam tego sierściucha wielką wirtualną sympatią :diabloti: po0zdrawiam psie działaczki :loveu: Quote
Recommended Posts