Jump to content
Dogomania

Karelka,mini karelski pies na niedzwiadki pluszowe.MA DOM :)

Recommended Posts

Posted

siedzi :shake: gdyby byla przymilna,słodka,pewnie juz dawno mialaby dom.Ale jest nieufna,troche czasu zajmuje jej zaufanie.I na pewno nie przywita nikogo obcego merdaniem ogonka

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

mialam pytanie o nia.suczka bardzo sie podoba z wygladu.Ale cos,co mi sie nie podoba:bo taka podobna do naszej poprzedniej :shake: Karelka nie jest "poprzednia" suczka.I troche koncertu zyczeń bylo,a ja nie jestem w stanie na te pytania odpowiedzieć.
Ale ogolnie babeczka bardzo mila,zaprosilam,pokażemy,porozmawiamy.

Posted

mialam dziś pytanie o suczke;bardzo mily pan pytal zupełnie serio o tego karelskiego psa na dziedzwiedzie.I czy ma choc troche instynktu mysliwskiego.
Matko...ludziska czytaja coś oprocz tytułow?

Posted

Brazowa ta miła Pani-to moja znajoma ( tak myślę)-mówiłam Ci ,ze podam nr. tel.-to ona pewnie pytała o małą-rzeczywiscie mieli piesa b.podobnego i mocno odchorowali jego odejscie-dokonując cudów i walcząc do końca-ale też umieli podjąc tę decyzję.To jest pewny i superaśny dom( Pani ma na imię Maryla)

Posted

Gabi, ja znam takich oszolomów, którzy tam na niedźwiedzie polują...
A gdzie ty tak długo byłaś, co?

Karelka ma gapów, systematycznie i od razu. No ile będa się gapić??? :angryy:

Posted

koss napisał(a):
Brazowa ta miła Pani-to moja znajoma [...]jest pewny i superaśny dom( Pani ma na imię Maryla)

matko i wez cos o kims napisz na Dogo :oops::oops::oops:,ups.A ja zaraz,ze "koncert zyczen",ide sie schowac.:oops:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

jak komuś zalezy to wszystko jest do przeskoczenia...po moje koty cała rodzina 3-osobowa jechała 350 km samochodem i nie było nawet dyskusji...tak zależało tym ludziom.

Sopot-poznań to nie Sopot-Zakopane