Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No chatka za miastem, kilka psów, kilka kotów.. i święty spokój. Zaczełabym ksiązki wtedy pisać lub tłumaczyć..
A porpos ...pamiętacie z dziecństwa. ..była taka seria o zwierzakach, takie opowieści o psach,,pamiętam jak przez mgłę, ale ani autora, ani tytułów nie mogę sobie przypomnieć....

Posted

[b]Gosia[/b], no to za chatkę :drinking: :wink:

Mam newsa: mamusia mojej przyszłej pociechy pojechała właśnie na randkę z tatusiem :lol: Mam dzwonić za jakiś miesiąc co z tej randki wynikło, a mam nadzieję że moja mała fasolka :P
No to aby się udało :drinking:

Posted

[img]http://www.marcrismaltese.com/pics/omen_moving1b.jpg[/img]
[img]http://www.marcrismaltese.com/pics/omen1b.jpg[/img]
Cockerek to dla Ciebie :D
ch. Marcis Risque Omen :D

Posted

[quote name='Cockerek'][b]Gosia[/b], no to za chatkę :drinking: :wink:

Mam newsa: mamusia mojej przyszłej pociechy pojechała właśnie na randkę z tatusiem :lol: Mam dzwonić za jakiś miesiąc co z tej randki wynikło, a mam nadzieję że moja mała fasolka :P
No to aby się udało :drinking:[/quote]

A wczoraj w naszym oddziale ZK przyniosła na przegląd hodowlany... pewna pani śliczne i ogromnie zadbane maltanki! Tatusiem jest właśnie piesek od p.Forysińskiej!
Jak chcesz to mam namiary! Piesek i sunia są wolne!

Posted

[b]NNikka[/b], w innym układzie to ja bym się rzucała na leszcza na tę małą sunię i od razu brała! No, ale ja już czekam na swoją małą, która dopiero "się robi" :lol: i mam nadzieję że na pewno się urodzi :P Ale dzięki wielkie za info i zainteresowanie :P Rany, a ty widziałaś te maluszki w ZK? :angel:

[b]Góral[/b], ale słodki Omen, ale jakie ma długie kłaki i puszyste :o Wygląda jakby się uśmiechał, nie?