Karka Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Cockerek ściągaj fotkę Omena i postaw sobie za punkt honoru takie włoski u swojej panny :wink: A twoja dzidzia kiełkuje już napewno :P Quote
NNikka Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Pewnie, że widziałam! Nawet je w rękach miałam! Śliczne! Quote
Cockerek Posted April 13, 2005 Author Posted April 13, 2005 NNikka, jak ja ci zazdroszczę!!!!!!! No i co? Nie zdecydujesz się na maltana jednak??? Nie wierzę, doprawdy nie wierzę. :wink: Karka, ja właśnie od razu mówiłam na początku, że włoski będziemy zapuszczać takie długie jak tylko się da. Wiem, że to nie będzie łatwe, ale jak ja się uprę, to niemamocni :lol: No i żyję nadzieją, że są już jakieś zalążki :P A czy często się zdarza puste krycie? Quote
Karka Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Przestań rozmyślać o pustych kryciach bo jeszcze sobie coś wykraczesz -wiem coś o tym :evilbat: Nie zamartwiaj się tylko ciesz :) Jeśli masz mieć tę dziewczynkę to ją będziesz miała i basta .A my będziemy mogli podziwiać twoje cudo i będziesz miała sporo roboty z wklejaniem fotek :wink: No czasem sie zdarzają puste krycia ale jesli ta suczka już miała szczeniaczki to hodowcy napewno wybrali dobre dni do krycia . :thumbs: Quote
NNikka Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Milusie były... miały takie bielutkie mięciutkie włoski... :lol: Quote
Cockerek Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 NNikka, takie będę niedługo głaskać :angel: Karka, no wiem, trochę panikuję, ale dlatego że tak bardzo chcę małą już mieć :P Hodowla ma doświadczenie więc na pewno wszystko będzie ok. A fotaski mogę wklejać bez końca, będę się chwalić do znudzenia :lol: Quote
Gosia_z_Luką Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Cockerek :D Fotki, fotki... tak się teraz mówi, a potem się ma peeeełne ręce roboty przy sceniacku, że zapomina się o biednych biszonomaniakach, którzy tęsknie wpatrują się w monitor z nadzieją, że może...mooooże .... moooooooże choć jedno zdjątko uda Ci się wkleić p-dzy ścieraniem siuśków, a ratowaniem chodnika :evillaug: Quote
Karka Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 święte słowa Gosia :wink: ale my jej nie damy żyć :evilbat: i będzie musiała wklejać fotki :) Quote
Cockerek Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 Dziewczyny, spoko, nie ma obawy, foty będą na pewno, możecie na to liczyć :P Bardzo bym chciała żeby hodowczyni zrobiła choć kilka zdjęć jak maluch będzie jeszcze w hodowli, bo chciałabym mieć taką małą kluseczkę na fotce :P Pisałam już w innym temacie że lada dzień dowiemy się czy są szczeniaczki i ile i jakie, tzn. czy jest panienka. Ja się chyba zastrzelę jak będą tylko chłopaki. Będziecie mnie wtedy ratować! Quote
NNikka Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Nie będziemy musiały Cie ratowac bo napewno urodzi sie sliczna sunia specjalnie dla Ciebie! :lol: Quote
Karka Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Cockerek koniecznie napisz jak tylko się urodzi mały , biały skarb dla Ciebie :P no to trzymam kciuki tym bardziej skoro to już na dniach :thumbs: Quote
Cockerek Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 Dzięki dziewczyny! :) Niech się hodowczyni cieszy że nie mieszkam blisko, bo bym stale jej na głowie siedziała i pytała o małe :lol: Im bliżej rozwiązania, tym bardziej się boję żeby się wszytsko udało. No bo jak nie, to kurczę znowu będę czekać pół roku :-? Ok, to ja się tu za kilka dni odezwę i mam nadzieję że będę miała super info do przekazania :P Quote
Marca_Besi Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 [b]Cockerek[/b] Ja również trzymam kciuki! :D Quote
Cockerek Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 Ej, coś słabo trzymałyście :( ni ma dziewczynki :( :( :( co ja mam teraz biedna zrobić??? :( :cry: Quote
Karka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 :cry: Cockerku kochany jak mi przykro :buzi: los lubi sobie z nas kpić :( A może zdecydujesz się na pieska :roll: a jak nie to znowu czeka Cię czekanie. Nie wiem co Ci poradzić :-? może musisz poczekać na nią jeszcze.Ech smutno :( Quote
Cockerek Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 Karka, a jednak super wieści! :P Szybko dzwoniłam do innej hodowli której pieski obserwowałam na wystawach no i jest sunia dla mnie! :P W połowie lipca odbieram małą! :P Rety! Ja chyba dzisiaj ze szczęścia nie zasnę :P Quote
Karka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 :multi: :multi: :multi: A widzisz jak to się czasem układa :D Widocznie tak miało być .Bardzo się cieszę tulko teraz zdradź jaka to hodowla :wink: Quote
anii Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 [quote name='Cockerek']Ja chyba dzisiaj ze szczęścia nie zasnę :P[/quote] Mam nadzieje, ze sie wyspalas :wink: :D Gratuluje sunki, lipiec juz tuz, tuz :scared: :lol: Quote
Cockerek Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 Anii, :lol: :lol: :lol: tak tak, wyspałam się, ale od samego rana o jednym myślę :lol: A hodowla to Z Kociego Dworu z Katowic. Rozmawiałam z tą panią już w Poznaniu na wystawie. Wyszperałam szybko wizytówkę i wystarczył jeden telefon :P Miałam szczęście że akurat ta jedna sunia nie była jeszcze zamówiona. No teraz pozostaje mi już tylko czekać na odbiór mojej malutkiej kruszynki :P Jakbym jakieś fotki wcześniej miała to oczywiście wstawię (tak jak obiecałam :wink:) ps. dzięki za wsparcie! Quote
Gosia_i_Luka Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 BRAWO!!! :angel: Ale miałaś szczęście, widocznie to ONA jest Ci pisana!! :D :D :D Quote
Karka Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Cockerku czekamy teraz na jakiekolwiek zdjątko twojej białej kruszynki.Wyobrażam sobie jaka jesteś szczęśliwa :B-fly: Quote
Cockerek Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 [quote name='Karka']Wyobrażam sobie jaka jesteś szczęśliwa :B-fly:[/quote] No jestem wręcz zamroczona :lol: Poprosiłam hodowczynię że jakby były jakieś fotecki to na maila, a ja wtedy od razu migusiem wstawię tu :) Quote
Karka Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 No a jakie imię wybrałaś dla tej małej princessy 8) i koniecznie pomolestuj hodowczynię o fotaski :P Quote
NNikka Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Cocerek nie rozumiem dlaczego nie chciałaś wziąć tych pieknych białych kuleczek z Łodzi? Dobrze, że bedziesz miała sunię w lipcu bo byś całkowicie uschła z tensknoty! :lol: Quote
Cockerek Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 NNikka, to nie tak że nie chciałam. Ja po prostu w ogóle nie znałam tej hodowli, nic o niej nie wiedziałam a tutaj gdzie zamówiłam, to już wiem jakie są tam psy i jakie oceny zdobywały na wystawie i tym się kierowałam. Fotasy będą, bo właśnie dzwoniła hodowczyni, że takowe mi wyśle :) Od razu je wstawię na forum, ale może w temaacie "Maltańczyk" bo tam też o tym pisałam (w sumie to się powtarzam) Quote
Recommended Posts