anouk92 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Dowiedziałam się od Pati że Przyjaciel Koni wpłaciła 100 zł - Małgosiu dziękuję:loveu: Quote
koss Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 MAM PYTANIE O ŁATKA POOGŁOSZENIOWE....PANI DOJRZEWA DO ADOPCJI ALE NA RAZIE CHCE JAKOS WSPOMÓC GO - PIENIADZE NA LECZENIE?,KARMA,? ,no i jeszcze w jakim schronisku przebywa-o to tez pyta....?co w sprawie pomocy mam odpowiedzieć:lol: Quote
anouk92 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='koss']MAM PYTANIE O ŁATKA POOGŁOSZENIOWE....PANI DOJRZEWA DO ADOPCJI ALE NA RAZIE CHCE JAKOS WSPOMÓC GO - PIENIADZE NA LECZENIE?,KARMA,? ,no i jeszcze w jakim schronisku przebywa-o to tez pyta....?co w sprawie pomocy mam odpowiedzieć:lol:[/quote] Łatek jest w Klembowie pod Warszawą. Okolice Wołomina. Co do leczenia to dopóki jest w schronie to nic nie możemy zrobić. Karmy nie ma sensu dostarczać bo nie ma pewności że on ją dostanie a nie pozostałe psiaki. Najlepiej jak Pani do mnie zadzwoni 513-077-146 Quote
koss Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Napisałam do Pani -raz jeszcze o Łatku- czekamy:crazyeye: Quote
tomcug Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='koss']Napisałam do Pani -raz jeszcze o Łatku- czekamy:crazyeye:[/quote] Czekamy na wieści... Quote
koss Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Pani wydaje sie być bardzo sensowna-odpisała i prosi o czas do poniedziałku,nadal chętna do udzielenia innej pomocy,jest z Gdańska,Boże nawet nie wiecie, jak bym chciała aby ...... Quote
Isadora7 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='koss']Pani wydaje sie być bardzo sensowna-odpisała i prosi o czas do poniedziałku,nadal chętna do udzielenia innej pomocy,jest z Gdańska,Boże nawet nie wiecie, jak bym chciała aby ......[/quote] Nie jesteś osamotniona w tym chceniu:loveu: Quote
koss Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Dziewczyny ,jeszcze jedno -Pani pyta jak ma sie Latek do kotów ma 2![COLOR=red][B]CO[/B] [/COLOR]mam odpisać....??? Quote
tomcug Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Czy ktoś wie, jak Łateczek reaguje na koty? Quote
anouk92 Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Rany nie mam pojęcia, ale to łagodny psiak. Na początku może będzie je ganiał ale bardziej z ciekawości i chęci zabawy. Myślę że na pewno mógłby się przyzwyczaić. Ale niestety nie ma możliwości sprawdzenia.:shake: Quote
koss Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 D...ZIMNA- PANI-jeżeli się zdecyduje MUSI miec pewność:shake:,ze nie będzie scysji z kotami rezydentami,a przywozic go do GDAŃSKA, W CIEMNO, ABY POTEM CO ..?????????????-TO JEST JEJ WARUNEK -dzisiaj znowu z nią rozmawiałam ( robię to codziennie-mailowo),ona sie wyraznie zastanawia-całe zycie miala psy,była wolontariuszka w psim bidulu- powiem Wam cos- musicie znalezc sposób na sprawdzenie-nie wiem jaki ale mus-nawet ,jezeli nie ona( oby ona!!!!!!!!!!!!!!) to kazdy pyta o to ,pllllllllllllllllllllis:-( Quote
tomcug Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Łatusiu, jak ja bym chciała, żebyś ty domek znalazł. Quote
tomcug Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Łateczku, pamiętam o tobie i odwiedzam jeszcze raz. Quote
przyjaciel_koni Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Aniu - pomyśl jednak nad tymi kotami... Też się zastanowię... Może wymyślimy... A psiaczyna powinien już jednak zacząć zbierać na operację łapki... Quote
anouk92 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Nie mam gdzie go zabrać i sprawdzić jak z kotami. Bardzo bym chciała ale nie ma gdzie:shake: Njlepiej by było gdyby ktoś kto ma koty zabrał Łatka do siebie chociaż na 1 dzień - wtedy moglibyśmy ocenić jego zachowanie. Takie pokazanie kota na 5 min. myslę że tego nie pokaże. Quote
Isadora7 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='anouk92']Nie mam gdzie go zabrać i sprawdzić jak z kotami. Bardzo bym chciała ale nie ma gdzie:shake: Njlepiej by było gdyby ktoś kto ma koty zabrał Łatka do siebie chociaż na 1 dzień - wtedy moglibyśmy ocenić jego zachowanie. Takie pokazanie kota na 5 min. myslę że tego nie pokaże.[/quote] Anouk a u Celiny i Leszka nie ma żadnego kota? Kurcze to może byc jedyna okazja. Może oni mają gdzieś w pobliżu. Quote
anouk92 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='Isadora7']Anouk a u Celiny i Leszka nie ma żadnego kota? Kurcze to może byc jedyna okazja. Może oni mają gdzieś w pobliżu.[/quote] Kurcze jest Kicia w domu, zupełnie o nim zapomniałam - muszę pogadać z Celiną. Quote
tomcug Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='anouk92']Kurcze jest Kicia w domu, zupełnie o nim zapomniałam - muszę pogadać z Celiną.[/quote] To może być szansa... Quote
koss Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 " Ja obecnie mam 2 koty ( i jest też warunek, aby pies, którego ewentualnie adoptuję, nie wykazywał agresji względem kotów). Zdaje sobie doskonale sprawę, ile lat zyje pies, bo przez całe zycie zawsze miałam psa. Proszę dać mi czas do poniedziałku na przemyślenie decyzji o adopcji Łatka. " Wiem, że to prywatny mail i nie powinnam cytowac( to tylko fragment) ..ale tak mi smutno[COLOR=darkgreen][B] Pani nie napisała[/B][/COLOR] ,wydaje sie byc naprawdę bardzo rozsądna, rzeczowa i w porządku ,jak myslicie ...może jeszcze...a miałam ,miałam ...do d... to życie!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts