Koperek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Negri napisał(a):I wmów jej że faceci są suuuper :evil_lol: :roflt: No to umiem robić idealnie! :roflt: Quote
Negri Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 No ja nie wątpię w Twoje umiejętności :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
Negri Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Nie jeszcze siedzi..... już mi sił do niej brakuje :-( Podczas kontroli domu jakieś zgrzyty wyszły i czekam na rozwój sytuacji... jak nie wyjdzie to będziemy dalej szukać, ona musi pojechać bo w Polsce domu nie znajdzie :shake: Quote
Koperek Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Negri napisał(a):Nie jeszcze siedzi..... już mi sił do niej brakuje :-( Podczas kontroli domu jakieś zgrzyty wyszły i czekam na rozwój sytuacji... jak nie wyjdzie to będziemy dalej szukać, ona musi pojechać bo w Polsce domu nie znajdzie :shake: NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! To jakiś cholerny pech NINIUSIĘ prześladuję, czy co??????????? K***a, no!:placz: Quote
Negri Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Sama już nie wiem............... ale nie poddamy sie:angryy: Quote
GoskaGoska Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 no nie poddawajcie się , bo bez was juz szans nie ma calkiem Quote
Reksiu21 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 A czy sunia niejest oby zagrozona, przy tej fali uspien starszych duzych psow??? Quote
Negri Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Nie bo celowo napis "niemcy" został w kartach i ma paszport zrobiony. Coś jej znajdziemy ;) Quote
Negri Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Niunia - idealny stróż i kompan Adoptuj wroclaw (548794310) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Negri Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Niunia - idealny stróż i kompan Adoptuj wroclaw / Psy > Pozostałe - Wrocław, Krzyki "Smutne oczy jedno pragnienie jedno mar / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Niunia - idealny stróż i kompan Adoptuj wroclaw Niunia - idealny stróż i kompan Adoptuj wroclaw - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Quote
Koperek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Idealny stróż??? :shake: Jak nie daj Boże coś z zagrody ukradną to szybciej oddadzą, jak wzięli, bo pies się nie sprawdził! A taka prawda, że Niunia na widok człowieka japę drze, ale w bezpośrednim kontakcie z obcym nie wytrzymuje napięcia i wieje. Quote
Negri Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Koper ale jak ktoś nie wie to nie wejdzie jak pies drze jape...... poza tym już innej opcji dla niej nie widzę :shake: Quote
Reksiu21 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 A u Niuni taaaaaka ciiiiiiisza...:-( Quote
Negri Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Dziś byłam w schronisku załatwić trochę zaległości. I przyszedł przemiły pan, szukał psa na posesje, który dużo szczeka. Ma już 1 psa samca. Ja wspomniałam o Niuni choć jak zwykle bez przekonania. Pan poszedł oglądać psy.... i mówi że zastanawia się między Niunią a 5 letnim on długowłosym <tego polecił mu P. Krzysiek> Pomyślałam znów kaplica- gdzie Niunia a gdzie on :roll: Pan znów poszedł oglądać. Wrócił po pewnym czasie i mówi ze zdecydował sie na sukę:-o bo zajadle szczeka przy płocie a o to mu chodzi :evil_lol: Usłyszał jej historie, charakter, ale powiedział ze już miał trudne psy i da sobie rade. Jedyny warunek by tam została na zawsze to niezwiewanie przez płot. Suka nie ma takich zapędów więc powinno być dobrze :loveu: Nowy Pan mi baaaardzo się spodobał, suka będzie miała własny kojec, ogromny teren <płot ogrodzeniowy to ok 2 km - dla tego nie może zwiewać bo nie ma mowy o podwyższeniu takiego odcinka> mam tel do Pana i za kilka dni zadzwonię :loveu: Quote
Koperek Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Jakbym czytała we śnie... Czy to jest prawda??? HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRAAAA!!!:multi: Quote
Negri Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Prawda ;) A ja wyszłam ze schroniska z takim bananem na twarzy ze szok :cool3: Quote
Koperek Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Negri napisał(a):Prawda ;) A ja wyszłam ze schroniska z takim bananem na twarzy ze szok :cool3: A czy widziałaś, jak ją wyciągali z boksu, lub jak szła z tym gościem na smyczy??? Czy była zapinana w kaganiec?? Quote
Negri Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Wyjęcie z boksu nie zajęło dużo czasu ale go nie widziałam. Ponetm razem z nowym wł widzieliśmy zakładanie kagańca. Trochę pokłapała ale P.Lidka jak zawsze dała rade ;) A na smyczy facet prowadził ją bardzo pewnie. I szła z nim :roll: Nawet do auta ją sam wsadził :eviltong: Quote
Recommended Posts