Jump to content
Dogomania

Histeryczna Niunia ma już 7 lat... cuda sie zdarzają!!! SUKA MA DOM

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Nie jeszcze siedzi..... już mi sił do niej brakuje :-( Podczas kontroli domu jakieś zgrzyty wyszły i czekam na rozwój sytuacji... jak nie wyjdzie to będziemy dalej szukać, ona musi pojechać bo w Polsce domu nie znajdzie :shake:

Posted

Negri napisał(a):
Nie jeszcze siedzi..... już mi sił do niej brakuje :-( Podczas kontroli domu jakieś zgrzyty wyszły i czekam na rozwój sytuacji... jak nie wyjdzie to będziemy dalej szukać, ona musi pojechać bo w Polsce domu nie znajdzie :shake:

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! To jakiś cholerny pech NINIUSIĘ prześladuję, czy co??????????? K***a, no!:placz:

• 2 weeks later...
Posted

Idealny stróż??? :shake:

Jak nie daj Boże coś z zagrody ukradną to szybciej oddadzą, jak wzięli, bo pies się nie sprawdził!

A taka prawda, że Niunia na widok człowieka japę drze, ale w bezpośrednim kontakcie z obcym nie wytrzymuje napięcia i wieje.

• 2 weeks later...
Posted

Dziś byłam w schronisku załatwić trochę zaległości. I przyszedł przemiły pan, szukał psa na posesje, który dużo szczeka. Ma już 1 psa samca. Ja wspomniałam o Niuni choć jak zwykle bez przekonania. Pan poszedł oglądać psy.... i mówi że zastanawia się między Niunią a 5 letnim on długowłosym <tego polecił mu P. Krzysiek> Pomyślałam znów kaplica- gdzie Niunia a gdzie on :roll: Pan znów poszedł oglądać. Wrócił po pewnym czasie i mówi ze zdecydował sie na sukę:-o bo zajadle szczeka przy płocie a o to mu chodzi :evil_lol:

Usłyszał jej historie, charakter, ale powiedział ze już miał trudne psy i da sobie rade. Jedyny warunek by tam została na zawsze to niezwiewanie przez płot. Suka nie ma takich zapędów więc powinno być dobrze :loveu:

Nowy Pan mi baaaardzo się spodobał, suka będzie miała własny kojec, ogromny teren <płot ogrodzeniowy to ok 2 km - dla tego nie może zwiewać bo nie ma mowy o podwyższeniu takiego odcinka> mam tel do Pana i za kilka dni zadzwonię :loveu:

Posted

Negri napisał(a):
Prawda ;) A ja wyszłam ze schroniska z takim bananem na twarzy ze szok :cool3:

A czy widziałaś, jak ją wyciągali z boksu, lub jak szła z tym gościem na smyczy??? Czy była zapinana w kaganiec??

Posted

Wyjęcie z boksu nie zajęło dużo czasu ale go nie widziałam. Ponetm razem z nowym wł widzieliśmy zakładanie kagańca. Trochę pokłapała ale P.Lidka jak zawsze dała rade ;) A na smyczy facet prowadził ją bardzo pewnie. I szła z nim :roll: Nawet do auta ją sam wsadził :eviltong: