xmartix Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 widzialam go dzisiaj w schronie, dobrze śmiga z tą łapką i jest taki ruchliwy Quote
Fredzia:) Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Jacu? zchor? ?apk? te? chce ?y欠szuka domu / Psy > Pozosta?e - Wroc?aw Quote
Fredzia:) Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Darmowe ogloszenia-best.cba.plJacu? z chor? ?apk? te? chce ?y欠szuka domu - Serwis Og?oszeniowy Quote
Fredzia:) Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Jacuś z chorą łapką też chce żyć, szuka domu - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Jacu? zchor? ?apk? te? chce ?y欠szuka domu - og?oszenie w Rozg?os.net - DODAJ OG?OSZENIE - ZA DARMO, BEZ REJESTRACJI! - motoryzacja, nieruchomo?ci, praca, og?oszenia drobne i anonse Quote
kikou Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 zebrałam nowe ogłoszenia Jacusia na pierwszej stronie... dziękujemy bardzo!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
lilith27 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 kikou fajnie, że zbierasz bardzo to ułatwia życie na przyszłość, bo po co nie potrzebnie dublować nie ma banerka? prawda? Quote
kikou Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Jacusiek kochany nie ma banerka :shake: Quote
Neris Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Kurczę, fajny bannerek, ale dla mnie za duży... Quote
Fredzia:) Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Jacus jak Ci pomóc twoja łapaka nie wyglada dobrze jak mozna mu pmóc, boje sie ze ciezko bedzie z domkiem z powodu łapki:( Quote
xmartix Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 byłam dziś z Jacusiem na spacerze, chłopak najpierw bał się swojego nowego pielęgniarza, i wyszedł z boksu wystrachany, nie reagował na mnie, po chwili jednak mrużył oczka przy mizianku i raz po raz machnął ogonkiem, potem tak mu się spodobało, że hoho :loveu:z podniesionym pyszczkiem, wyprostowana postawą maszerował po trawce, ciekawski, rozglądający się. Myślę, że będzie bardzo fajnym psim przyjacielem:loveu: no i łapka zupełnie mu nie przeszkadza, czasem go wnerwia, ale ogólnie nawet biega na luzie :lol: Quote
kikou Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 jak cudownie, że wyszłaś z biedniutkim Jacuśkiem:loveu::calus: Quote
Recommended Posts