zuzia7 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Czy Znalazl Dom Ja Tez Mam Shitsu Uwielbiam Ta Rase W Jakim Jest Schronisku Moze Bym Go Przygarnela Ale Jestem Z Olawy Woj.dolnoslaskie Prosze Dajcie Znac Poruszam Sie Po Forum Jak Laik Dopiero Kilka Dni Ale Moze Uda Mi Sie Znalesc Informacje Dla Mnie Quote
Aga - Czakra Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Nie ma wątku - bo ja nie wierzę w adopcje przez dogo. Na ponad 60 psów - jeden przez dogo poszedł - Alpina pomogła wtedy. Nasze psy mają ogłoszenia na lokalnych portalach - wszystkie trafiają do domów w okolicy Trójmiasta. Nie jest łatwo, ale jakoś idzie. Więc miejsce na dogomanii pozostawiamy bardziej potrzebującym. Dogomania to dla nas ostateczność - wszystkie nasze wątki były martwe. Nie wiem dlaczego, więc przestałyśmy psy pokazywać. Zwłaszcza po akcji z astami. Mała i tak nie wyjdzie teraz, bo ma cieczkę. Więc najpierw strylka, a to trochę potrwa. Mamy jeszcze jedną podobną do shitki, ale to kundelek. trochę cięcia - i będzie prawie jak. Quote
ocelot Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 zuzia7 napisał(a):Czy Znalazl Dom Ja Tez Mam Shitsu Uwielbiam Ta Rase W Jakim Jest Schronisku Moze Bym Go Przygarnela Ale Jestem Z Olawy Woj.dolnoslaskie Prosze Dajcie Znac Poruszam Sie Po Forum Jak Laik Dopiero Kilka Dni Ale Moze Uda Mi Sie Znalesc Informacje Dla Mnie staruszek przebywa w Tomaszowie Maz., woj. łódzkie. Quote
ocelot Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Aga - Czakra napisał(a):Nie ma wątku - bo ja nie wierzę w adopcje przez dogo. Na ponad 60 psów - jeden przez dogo poszedł - Alpina pomogła wtedy. Nasze psy mają ogłoszenia na lokalnych portalach - wszystkie trafiają do domów w okolicy Trójmiasta. Nie jest łatwo, ale jakoś idzie. Więc miejsce na dogomanii pozostawiamy bardziej potrzebującym. Dogomania to dla nas ostateczność - wszystkie nasze wątki były martwe. Nie wiem dlaczego, więc przestałyśmy psy pokazywać. Zwłaszcza po akcji z astami. Mała i tak nie wyjdzie teraz, bo ma cieczkę. Więc najpierw strylka, a to trochę potrwa. Mamy jeszcze jedną podobną do shitki, ale to kundelek. trochę cięcia - i będzie prawie jak. Nasze wątki też zazwyczaj umieraj śmiercią naturalną. Choć nie powiem co najmniej 5 poniekąd dzieki dogo dom znalazły. I sporo szczeniaków. Quote
zuzia7 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Czy On Tam Nadal Jest Czy MoŻe ZnalazŁ Dom ProszĘ O Telefon Do Tego Schronoska Quote
Bella1 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Poczytaj cały wątek tam masz wszystkie namiary Quote
Brucio Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Zuzia7 tu chcesz Shish Tsu a na innym watku szukasz "bigla". http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10973011 To wlasciwie jak , chcesz adoptowac dwa psy czy jednego. zuzia7 Zarejestrowany: Jul 2008 Postów: 13 Szukam Nieszczęliwego Bigla >JESTEM LEKARZEM WETERYNARII OBIECAŁEM DZIECIOM TAKIEGO PSA MOZE BYĆ STARY SCHOROWANY JA SIĘ NIM ZAJMĘ KONTAKT ...TRANSPORT JAKOS ZALATWIE:multi: Quote
GrubbaRybba Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 zuzia7 napisał(a):Czy Znalazl Dom Ja Tez Mam Shitsu Uwielbiam Ta Rase W Jakim Jest Schronisku Moze Bym Go Przygarnela Ale Jestem Z Olawy Woj.dolnoslaskie Prosze Dajcie Znac Poruszam Sie Po Forum Jak Laik Dopiero Kilka Dni Ale Moze Uda Mi Sie Znalesc Informacje Dla Mnie Witaj Zuziu! :lol: Staruszek jest w schronisku w Tomaszowie Maz. Napisz, jakiego masz psa i jakie warunki. Napisz też, co z tym beaglem? Quote
zuzia7 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 warunki mam nieciekawe ale on tak mnie ujął swoim wyglądem mam dwa malutkie pokoiki w tym suczkę shitshu i kota mąż mi tłumaczy i chyba ma rację ale co z nim będzie mogę postarać się o transport gdyby ktoś chciał z okolic Wrocławia go przygarnąć syn pracuje w Warszawie i prawie co tydzie jest w domu.Jeśli chodzi o bigla i yorka nasz lekarz weterynarii chce przygarnąć bigla obiecał dzieciom może być starszy natomiast jego siostra chce młodego jorka stać ją żeby sobie kupić ale ona chce porzuconego Quote
GrubbaRybba Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='zuzia7']warunki mam nieciekawe ale on tak mnie ujął swoim wyglądem mam dwa malutkie pokoiki w tym suczkę shitshu i kota mąż mi tłumaczy i chyba ma rację ale co z nim będzie mogę postarać się o transport gdyby ktoś chciał z okolic Wrocławia go przygarnąć syn pracuje w Warszawie i prawie co tydzie jest w domu.Jeśli chodzi o bigla i yorka nasz lekarz weterynarii chce przygarnąć bigla obiecał dzieciom może być starszy natomiast jego siostra chce młodego jorka stać ją żeby sobie kupić ale ona chce porzuconego Mamy pod Warszawą takiego psiaka - ok 1 rok, yorkowaty. Szuka domu. Jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121343 Quote
Aga - Czakra Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 a my beagla w schronisku, młodego http://www.schroniskopromyk.pl/ ale, o ile pamiętam - to jest wątek shitka. I ja już nic nie rozumiem, kto chce shitka, kto beagla a kto yorka. Może niech każdy szuka sam i wypowiada się we własnym imieniu. Bo ja nie wiem czy to zuzia jest lekarzem czy to ona ma jakieś psy czy tylko może przewieźć bohatera wątku Quote
ocelot Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Staruszka zobaczę w weekend i pewnie znowu serce mi w gardle stanie... Quote
ocelot Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Staruszek od dzisiaj w nowym domku, więcej szczegółów później;) Edit: Mały trafił do Pani, która jest właścicielką hotelu w Spale, na stałe mieszka w Warszawie. Co jeszcze? Dzisiaj miał jechać do fryzjera, a potem badania, badania w Warszawie. pani nie dawno tej samej rasy piesek odszedł za TM ze starości Quote
Bella1 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Wspaniale , dobrze że trafił do pani która miała już shih- tzu i wie jak się nim zająć tym bardziej że to starszy piesio :multi: Quote
Poker Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Zuzia7 jest nowa na forum i nie potrafi jeszcze korzystać z wszystkich mozliwości jakie ono daje w pisaniu postów,stąd nieporozumienia. Ona pisała na prośbę weta,ktory w jej miejscości bardzo pomaga bezdomniakom. Quote
Recommended Posts