Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy Znalazl Dom Ja Tez Mam Shitsu Uwielbiam Ta Rase W Jakim Jest Schronisku Moze Bym Go Przygarnela Ale Jestem Z Olawy Woj.dolnoslaskie Prosze Dajcie Znac Poruszam Sie Po Forum Jak Laik Dopiero Kilka Dni Ale Moze Uda Mi Sie Znalesc Informacje Dla Mnie

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma wątku - bo ja nie wierzę w adopcje przez dogo. Na ponad 60 psów - jeden przez dogo poszedł - Alpina pomogła wtedy.
Nasze psy mają ogłoszenia na lokalnych portalach - wszystkie trafiają do domów w okolicy Trójmiasta. Nie jest łatwo, ale jakoś idzie. Więc miejsce na dogomanii pozostawiamy bardziej potrzebującym.
Dogomania to dla nas ostateczność - wszystkie nasze wątki były martwe. Nie wiem dlaczego, więc przestałyśmy psy pokazywać. Zwłaszcza po akcji z astami.
Mała i tak nie wyjdzie teraz, bo ma cieczkę. Więc najpierw strylka, a to trochę potrwa. Mamy jeszcze jedną podobną do shitki, ale to kundelek. trochę cięcia - i będzie prawie jak.

Posted

zuzia7 napisał(a):
Czy Znalazl Dom Ja Tez Mam Shitsu Uwielbiam Ta Rase W Jakim Jest Schronisku Moze Bym Go Przygarnela Ale Jestem Z Olawy Woj.dolnoslaskie Prosze Dajcie Znac Poruszam Sie Po Forum Jak Laik Dopiero Kilka Dni Ale Moze Uda Mi Sie Znalesc Informacje Dla Mnie

staruszek przebywa w Tomaszowie Maz., woj. łódzkie.

Posted

Aga - Czakra napisał(a):
Nie ma wątku - bo ja nie wierzę w adopcje przez dogo. Na ponad 60 psów - jeden przez dogo poszedł - Alpina pomogła wtedy.
Nasze psy mają ogłoszenia na lokalnych portalach - wszystkie trafiają do domów w okolicy Trójmiasta. Nie jest łatwo, ale jakoś idzie. Więc miejsce na dogomanii pozostawiamy bardziej potrzebującym.
Dogomania to dla nas ostateczność - wszystkie nasze wątki były martwe. Nie wiem dlaczego, więc przestałyśmy psy pokazywać. Zwłaszcza po akcji z astami.
Mała i tak nie wyjdzie teraz, bo ma cieczkę. Więc najpierw strylka, a to trochę potrwa. Mamy jeszcze jedną podobną do shitki, ale to kundelek. trochę cięcia - i będzie prawie jak.

Nasze wątki też zazwyczaj umieraj śmiercią naturalną. Choć nie powiem co najmniej 5 poniekąd dzieki dogo dom znalazły. I sporo szczeniaków.

Posted

zuzia7 napisał(a):

Witaj Zuziu! :lol:

Staruszek jest w schronisku w Tomaszowie Maz.
Napisz, jakiego masz psa i jakie warunki.
Napisz też, co z tym beaglem?

Posted

warunki mam nieciekawe ale on tak mnie ujął swoim wyglądem mam dwa malutkie pokoiki w tym suczkę shitshu i kota mąż mi tłumaczy i chyba ma rację ale co z nim będzie mogę postarać się o transport gdyby ktoś chciał z okolic Wrocławia go przygarnąć syn pracuje w Warszawie i prawie co tydzie jest w domu.Jeśli chodzi o bigla i yorka nasz lekarz weterynarii chce przygarnąć bigla obiecał dzieciom może być starszy natomiast jego siostra chce młodego jorka stać ją żeby sobie kupić ale ona chce porzuconego

Posted

[quote name='zuzia7']warunki mam nieciekawe ale on tak mnie ujął swoim wyglądem mam dwa malutkie pokoiki w tym suczkę shitshu i kota mąż mi tłumaczy i chyba ma rację ale co z nim będzie mogę postarać się o transport gdyby ktoś chciał z okolic Wrocławia go przygarnąć syn pracuje w Warszawie i prawie co tydzie jest w domu.Jeśli chodzi o bigla i yorka nasz lekarz weterynarii chce przygarnąć bigla obiecał dzieciom może być starszy natomiast jego siostra chce młodego jorka stać ją żeby sobie kupić ale ona chce porzuconego

Mamy pod Warszawą takiego psiaka - ok 1 rok, yorkowaty.

Szuka domu.
Jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121343

Posted

Staruszek od dzisiaj w nowym domku, więcej szczegółów później;)

Edit: Mały trafił do Pani, która jest właścicielką hotelu w Spale, na stałe mieszka w Warszawie.
Co jeszcze? Dzisiaj miał jechać do fryzjera, a potem badania, badania w Warszawie.
pani nie dawno tej samej rasy piesek odszedł za TM ze starości

Posted

Zuzia7 jest nowa na forum i nie potrafi jeszcze korzystać z wszystkich mozliwości jakie ono daje w pisaniu postów,stąd nieporozumienia.
Ona pisała na prośbę weta,ktory w jej miejscości bardzo pomaga bezdomniakom.