Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Reno2001 napisał(a):
Ileż można czytac w prasie o wspaniałych domach znanych ludzi i stadach rasowych psów w nich mieszkających? W tym ostatnim numerze jest pokazane obejście domu, gdzie mieszka Kraśko z żoną. Oczywiście nierasowego psa się tam nie uświadczy. Szkoda, szkoda ...:roll:.

Reno2001 :iloveyou: Doda z yorkiem, Kora z pudlem... a snoby naśladują :-(

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='RIVER']Reno2001 :iloveyou: Doda z yorkiem, Kora z pudlem... a snoby naśladują :-(

RIVER - wiesz, ja nie mam nic przeciwko psom rasowym, ale jesli ktos ma olbrzymie obejście, wielki dom a w nim 4-5 psów to nie widzę powodu, dla którego musza to byc wyłącznie psy rasowe :roll:. Jakoś mój umysł tego nie ogarnia.

A ogłoszenie Mai piękne :loveu:. Nie ma to jak profesjonalna robota :cool3:.

Posted

Piękne ogłoszenie :loveu::loveu::loveu:
Pięknie napisany tekst!!!
Troche brakuje mi wzmianki o lękliwości Mai, ale w sumie zdjęcie mówi samo za siebie... No i jak ktoś przeczyta o psie skrzywdzonym to powinien mieć na uwadze jego nieufność :roll:
W każdym razie trzymam mocno kciuki!
Maja na takim etapie jakim jest może iść do adopcji. Na pewno w domu otoczona miłością i ludźmi którzy poświęcą jej więcej czasu zrobi większe postępy w socjalizacji niż u nas.

A jeśli chodzi o lokalną prasę to jest chyba Kurier Lubelski, GW Lubelska, Dziennik Wschodni, w Stalowej Woli jest Echo Dnia, Szafeta, Tygodnik Nadwiślański :roll:
Nie czytuję prasy :oops: nie orientuję się za bardzo :oops:
Tola ogłasza w Zamościu psiaki (z dosyć dobrym skutkiem), zapytam gdzie i jakie są koszty.

Posted

Kurier Lubelski, GW Lubelska, Dziennik Wschodni, w Stalowej Woli jest Echo Dnia, Szafeta, Tygodnik Nadwiślański

Murko, zapytaj koniecznie Tole o ogloszenia. Trzeba wypromowac Majke gdzie tylko sie da. Moze tez w innych rejonach Polski, nie tylko w lubelskim.

Posted

[quote name='Reno2001']RIVER - wiesz, ja nie mam nic przeciwko psom rasowym, ale jesli ktos ma olbrzymie obejście, wielki dom a w nim 4-5 psów to nie widzę powodu, dla którego musza to byc wyłącznie psy rasowe :roll:. Jakoś mój umysł tego nie ogarnia.

Dokładnie :eviltong: Chodzi o to, że jest moda na rasę psa bo "gwiazdy" mają. Ludzie kupują rasowe szczeniaki zupełnie nieświadomi jakiego domu dana rasa potrzebuje a potem do schroniska albo co gorsze w pole albo na ulicę :angryy:
MAJA przepraszam za offa :loveu:

Posted

A Maja mnie dzisiaj nieźle zaskoczyła :razz:
Tak jak wcześniej pisałam każdy spacer to było sioo, ew. koo i kierowanie się bardziej lub mniej silnie ku domowi...
A dzisiaj Maja poszła sobie przez cały ogród aż na sam koniec, powęszyła, zrobiła co trzeba, ogonek prawie na wysokości grzbietu, czasem pomachuje, Maja wyraźnie rozluźniona i zadowolona... Czyżby nastąpił jakiś przełom? :razz:

Posted

Na to wyglada :klacz:
Tak sie nie zachowuje strachliwy pies, ale pies, ktory ma swoje plany na spedzenie spacerkow, a to oznacza, ze Maja jest pewna i domu i swojego miejsca, do ktorego mzoe wrocic. Super, ze u Majki widac postep.

Posted

Maja pięknie spaceruje już po całym ogrodzie, próbuje brykać i... się bawić! Próbuje nieśmiało zaczepiać Desta do zabawy :crazyeye:
No i w domu czuje się już pewniej, nie szoruje już prosto do swojego azylu tylko zaczyna być ciekawa innych zakątków :razz:
Chyba nadszedł czas na zmianę lokum ze spokojnej, odosobnionej łazienki do kuchni, w której wciąż się coś dzieje :roll:

Posted

Maja przelamala swoja nieufnosc i swiat ja coraz bardziej ciekawi. Dobrze, ze jest blisko dobrych ludzi, to latwiej jej przejsc, z pewnoscia trudne dla niej, etapy nabierania zaufania. Kuchbia to bylby dla niej jeszcze bardziej niezwykly etap oswajaniaz domowa codziennoscia.