Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bliss']walczę :) robię co mogę bo inaczej musiałabym zrezygnować z pracy :diabloti:

trzeba mnie mobilizować to się będę wywnętrzać z mizernym skutkiem ale zawsze - przynajmniej te sierściuchy pokażę Ciociom strażniczkom ;)

ale jak je dzieciaki lubią! te kundle znaczy się bo mnie to niekoniecznie (każę sprzątać :shake:) no wczoraj do ciemności się nie dały zagonić do domu bo gonitwa kiełbasiana była z demonem ... Natomiast Misza kiełbasy ma w nosie - on jest maniakiem piłki i też musi walczyć o swoje bo każdy chce mieć dokładnie tą piłkę, którą akurat sobie wybierze :p
jeden wielki obłęd mamy :evil_lol:[/quote]
dlatego tak bardzo Miszka do Was pasuje i dlatego mu tam tak dobrze:evil_lol:

Posted

[quote name='weszka']Obejrzałam robotne chłopaki :loveu:
Walcz ze wstrętem i pisz bo lubimy czytać i oglądać[/quote]

walczę :) robię co mogę bo inaczej musiałabym zrezygnować z pracy :diabloti:

trzeba mnie mobilizować to się będę wywnętrzać z mizernym skutkiem ale zawsze - przynajmniej te sierściuchy pokażę Ciociom strażniczkom ;)

ale jak je dzieciaki lubią! te kundle znaczy się bo mnie to niekoniecznie (każę sprzątać :shake:) no wczoraj do ciemności się nie dały zagonić do domu bo gonitwa kiełbasiana była z demonem ... Natomiast Misza kiełbasy ma w nosie - on jest maniakiem piłki i też musi walczyć o swoje bo każdy chce mieć dokładnie tą piłkę, którą akurat sobie wybierze :p
jeden wielki obłęd mamy :evil_lol:

Posted

Najpierw rano powitała nas śnieżyca :evil_lol: - pierwszy raz widziałam aż tak pylące topole mimo, że mam ich kilka obok domu.

A potem byłam na matczynych występach w przedszkolu - no i ja głupia stara baba aż się poryczałam no :loveu:
ręce mi się trzęsły że ledwo nakręciłam pół kulawego filmiku! no aż nie wierzę - ja czytam krwawe horrory dla relaksu a tu ,,rampampam najpiękniejszą mamę mam" rozwaliło mnie zupełnie!

sorry za off topic ale przeżywam jeszcze :oops:

Posted

[SIZE=4][B][COLOR=Red]zapraszam Was na super bazarki na sznaucera Czikena i proszę o rozreklamowanie u siebie[/COLOR][/B][/SIZE] :modla:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/zestaw-prawdziwego-handlera-na-sznaucera-czikena-do-7-06-a-138929/#post12379237[/url]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/zabawki-nowe-mystic-babies-ciasteczowy-potwor-scoobydoo-inne-na-czikena-do-8-06-a-138971/[/url]

Bliss wielkie dzięki za super zabawki na bazarek!!!!!!!! :Rose:

Posted

jestem załamana ludzką głupotą no ... mam jakąś kumulację w styczności z jakimiś dziwnymi ludźmi ...

mieszkam w mieście - może małym ale jednak. Dookoła bloki - piękne, zabytkowe ale jednak bloki ... i co? tuż za moją siatką okoliczne babcie zaorują regularnie trawnik, postawiły jakieś debilne płotki i sadzą tam buraki... i ziemniaki... i fasolkę szparagową która ma się piąć docelowo po mojej osobistej, własnej siatce ... no i niech by im tam było ... ale któregoś dnia słysze przez okno, że z tymi psami (moimi) trzeba COŚ ZROBIĆ bo szczekają jak WIEJSKIE BURKI i one mają dość!! no litości!! to buraki sadzić na trawniku jest okej a jak pies szczeka bo mu się na JEGO płocie baba wiesza żeby lepiej jej się pieliło to już źle? :roll: głupia jestem ale nie rozumiem - i przyznaję się bez bicia że babciom się dostało po uszach bo mnie krew zalała ....

super spotkanie number 2. woła mnie jakaś paniusia do płota. Podchodzę a pańcia ze sznaucerką jak mój demon - rozćwierkana i szczęśliwia objawia mi że mam takie śliczne pieski że ona suńkę przyprowadzi jak będzie cieczkę miała ... na mój oczny wybausz powiedziała mi że nie musze się martwic bo jej wszystko jedno który pokryje bo oba śliczne :roll: no i że dostanę szczeniaczka ... pytam czy ma rodowód suni itd - nieeee a po co to. pytam po co jej te pieski i czy się nie martwi czy ktoś je zechce? no skąd! takie sliczności każdy zawsze chętnie ...
powiedziałam jej że Misza jest ze schroniska i jak chce więcej piesków to niech tam poszuka. No to mnie babsztyl pyta z którego konkretnie on jest to ona tam pojedzie bo może więcej mają ... k...wa mać beton zero myślenia. nic nie docierało!! i wyszłam na debilkę że nie chcę szczeniaczka i to jakby nie było łaskawie za free .... boże - w którym schronie dziewczynki można sznaucerki na pęczki dostać?

i najgorsze w tym wszystkim że teraz myślę czy te moje babcie kamikadze nie sypną czegoś tym żarłokom niepoprawnym ... no i myślę też że ta druga idiotka znajdzie w końcu chętnego i będą kolejne piekne pieski które się komuś znudzą ...

do dooopy te dni ... i jeszcze pada :angryy:

Posted

ehhhhh masakra :shake: ciemnogród :shake: :angryy: i tak jak napisałas - BETON!

powiedz tej paniusi, ze jak tak dalej będzie beztrosko suczkę prowadzać do ślicznych piesków to niebawem w każdym schronisku będzie sznaucerków na pęczki :placz::placz::placz: nawet w tej chwili są :placz::placz::placz:

no i nie wiem jak powinnaś teraz uważać czy te stare pierniki nie sypną czegoś psiakom - niefajna sytuacja :shake:

Posted

może powinniście nasadzić gęstych tui albo cisów - albo tam takie przymocować coś - nie pamiętam jak sie to nazywa :lol: takie bambusowe albo drewniane elementy - zasłonią te staruchy i ich zagonki buraczane

Posted

no aż polazłam fotke zrobic - w dzien jutro lepsze zrobię

przez płot widok na coŚ co powinno być trawnikiem MIEJSKIM - ładne zagonki?
i one mi mówią o WIEJSKICH BURKACH!! :angryy::angryy::angryy::angryy:[IMG]http://i44.tinypic.com/nmyr8i.jpg[/IMG]

Posted

KURNA NO - POSTARAM SIĘ TZ namówić żeby szybko monitoring rozszerzył na tę stronę graniczącą z ornym polem :angryy: ale w razie czego co to da?
na samą myśl mam dreszcze ....

Posted

[quote name='malawaszka']może powinniście nasadzić gęstych tui albo cisów - albo tam takie przymocować coś - nie pamiętam jak sie to nazywa :lol: takie bambusowe albo drewniane elementy - zasłonią te staruchy i ich zagonki buraczane[/quote]

no tuje już posadzone ale jeszcze małe są :-( te elementy to zrobiliśmy od strony ulicy bo tam dla odmiany łażą dzieciaki i w ogóle naród który się zachowuje wiadomo różnie a oni ze skóry wyłazili i całymi dniami wisieli dziamiąc na wszystko i wszystkich :evil_lol:

ale może faktycznie - tam też trzeba będzie zanim krzaczory urosną ... zaczynam rozważać usunięcie tuj i posadzenie czegoś z mocnymi kolcami - nie będą mi zawisać małpy jedne żeby im się lepiej orało :pissed:

Posted

a ja ze swoimi po sadach się ciągam ale baby masz rację pogoń bo psy są na swoim terenie tylko rzeczywiście musisz teraz na nie uwazac bo kto wie do czego wariatki zdolne a ja z doświadczenia wiem że takie stare najgorsze a paniusia no cóz nic się nie poradzi na ludzką głupotę:mad:

Posted

no ja przez te sierściuchy zawału dostanę!

Misza lezał plackiem - ani drgnął cały wieczór i noc - tylko uchem pokręcił jak wołałam ale na dwór nawet nie chciał wyjść ... myslałam że może coś juz się stało

i stało się!!!! pożarł mięso co z grilla zostało!! parę udek i schabikiem też nie pogardził!! pewnie te kości mu dokuczały gadzinie jednej .... ja myslałam że tz schował miąsko a on myslał że ja - a ono już było w brzuchu u Miszy!! a talerz ładnie na posłanku położony a misza na talerzu więc nawet widać nie było :mad:

pikantne przyprawy mu widac nie służą :evil_lol:

a tak w ogóle wyjeżdżamy na tydzień na mazury - w poniedziałek więc znów będzie cisza w przekazie :laugh2_2:

Posted

no i żeby nie być gołosłowną ...

widok na trawnik między blokami, z którym się nie komponują moje wiejskie kundle

dla nie wtajemniczonych - te roślinki w największej ilości to ziemniaki ...
bliżej mamy buraki, marchew i diabli wiedzą co jeszcze. Co bystrzejsi dostrzegą extra płotki i płoteczki które odgradzają uprawy od szarych zwykłych ludzi. Mieszkańcy nie mają gdzie wyjść ale co tam...

no i w tym wszystkim bez sensu zamieszkały kundle wiejskie - w wielkim miejskim krajobrazie ...

[IMG]http://img36.imageshack.us/img36/7433/1003570tns.jpg[/IMG]

Posted

chłopaki mają nowe obroże i trendy smyczki żeby na wyjeździe się polansować :cool3: tylko adresówki mi nie zdążyły dojechać :placz: ale jakoś to będzie :razz:

zamówiłam im pod kolor wyposażenia - każdy się w innym obnosi :roll:

czy ja już mam jakiegoś fioła? :cool1:

Posted

[quote name='Bliss']
czy ja już mam jakiegoś fioła? :cool1:[/quote]

tak tak :multi: dogofioła :evil_lol: :loveu: to najfajniejszy fioł na świecie :lol: pokaż chłopaków w nowych gadżetach :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']tak tak :multi: dogofioła :evil_lol: :loveu: to najfajniejszy fioł na świecie :lol: pokaż chłopaków w nowych gadżetach :cool3:[/quote]

:evil_lol: daj Ty spokój z tym fiołem .... obiecałam sobie, że liczba psów nie przekroczy liczby dzieci więc wiesz ... coś mi w oko wpada to tu to tam i mam problem bo moja wola w tej materii słaba :diabloti:

fotki wrzuciłam na bloga - można zyrknąć na jaśnie panów - a dziś się lansowali w parku co prawda bez fot ale jednak lans był :cool3:
faktycznie to wiejskie kundle są - średnio im te smyczki pasują bo wolność chłopcy kochają :p ale cóż - podróżować będą wakacyjnie to muszą być na uwięzi ...

Posted

[quote name='Bliss']:evil_lol: daj Ty spokój z tym fiołem .... obiecałam sobie, że liczba psów nie przekroczy liczby dzieci więc wiesz ... coś mi w oko wpada to tu to tam i mam problem bo moja wola w tej materii słaba :diabloti:
[/quote]

co za beznadziejne postanowienie :shake: :evil_lol:

[QUOTE]
[CENTER]I co się tak patrzysz? To oczywiste, że to nie my wymazaliśmy drzwi i ścianę prawda?
[/CENTER]

[URL="http://2.bp.blogspot.com/_ze24ZnLKUpQ/SilIECXG8mI/AAAAAAAAAIY/dHXuvDx0CHQ/s1600-h/miszasluch.jpg"][IMG]http://2.bp.blogspot.com/_ze24ZnLKUpQ/SilIECXG8mI/AAAAAAAAAIY/dHXuvDx0CHQ/s320/miszasluch.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

buuahahaha :roflt: kochany Miszka :loveu::loveu::loveu: jaką ma sierściuszkę cudną!!!!! i ta broda :loveu::loveu::loveu: ojj wyściskałabym chłopaka - proszę to zrobić w moim imieniu

a fryzura Demona - hahah powiedzmy, że sportowa :evil_lol: zrobiliście to dlatego, żeby Miszy nie było przykro, że ma mniej włosów na łapach :evil_lol: