Bliss Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 postaram się znaleźć fotki Franka i Aresa - będzie wiadomo o co chodzi Quote
Bliss Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 nie wiem czy to zdzierżycie ale grzebałam w archiwum więc wspominki będą .... to co najważniejsze Franciszek, na którego podobieństwo kota szukam: Quote
Bliss Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 jak się wstawia foty? :crazyeye: co się dzieje z tym dogo? Quote
Bliss Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 niestey - nie jestem w stanie wstawić fot ... nie wiem jak .... Quote
Mada:) Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Powiedz mi jeszcze, z jakimi zwierzakami kot mieszkałby, czy byłby wychodzący? Quote
Bliss Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 wychodziłby - ogród duży :) mieszka jeszcze Ares - wielki czarny jak smoła Onek :) fotki Franka są wyżej w pości w jakimś linku bo nie wiem czemu fotka nie wchodzi ;( MOŻECIE MNIE OŚWIECIĆ jak na tej nowej cudownie ,,ulepszonej" dogo wrzuca się foty? To poakże zwierzyniec maminy w normalny sposób ... Quote
malawaszka Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 klikasz tu potem From URL i tam wstawiasz link i jeszcze tego ptaszka tam usunąć trzeba... :roll: albo wpisujesz ręcznie ale cudo ten kociak Quote
Bliss Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 dzięki będę ćwiczyć no cudny ale jak przyjeżdżam z moją stonką to włazi do szafki z pościelą i nie da się go wydłubać :D Quote
Bliss Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 no więc to wyżej to niejaki Franciszek właśnie :) a tutaj Ares - większość czasu podwórzowy - w domu nie lubi zbytnio - włazi miski kotu wyczyści i spada na obchód ;) Ares ma wypasioną budę ale często w niej Franek urzęduje a Ares potulnie leży przed ;) Quote
Bliss Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 to jest Reruś i Cyborg - oba za TM kot Cyborg bo był na śrubki poskręcany - jak znalazłam to był strasznie połamany ... Reruś znajda z duszą łajdaka - niestety z jakiejś wędrówki nie wrócił a był tuż przed bramą ... zdjęcie byle jakie bo strasznie stare Quote
Bliss Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 no to mamy kolejne atrakcje :roll: super grzeczne tresowane pieski pożarły miskę śliwek w czekoladzie i teraz ... teraz hmmmm... jakby to powiedzieć .... rżną koopy wszędzie w trybie ciągłym :diabloti: - jesuuuu jakby zagłodzone były .... szczęśliwie ciepło już to drzwi mam otwarte ... łażą smęty jedne w tę i z powrotem ... a ja rano radosna pobudka żeby podwórko ogarnąć zanim dzieci wyjdą :roll: Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 ooo matko... co za głupole!!!! doszła paka bazarkowa!!! WOW! wystawię po świętach bo teraz wszyscy będą jeść a nie kupować :lol: Quote
Bliss Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 i jako że odzyskałam dziś aparaturę zdjęcia bieżące (w przerwie między kooopą) Myszor śpiący na zorganizowanym samodzielnie dywaniku kiblowym :roll: oraz diablę na kradzionej z kanapy poduszce ... a to wszystko przez to że oni muszą być obok mnie a ja w kuchni urzęduję z lapkiem ;) ps. czy Wy też macie takie usmolone drzwi? dopiero na fotkach widzę to :oops: Quote
Bliss Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='malawaszka']ooo matko... co za głupole!!!! doszła paka bazarkowa!!! WOW! wystawię po świętach bo teraz wszyscy będą jeść a nie kupować :lol:[/QUOTE] wiem, że zrobisz jak najlepiej :) zaznaczam, że kostiumy są wyłudzone od mojej przyjaciółki ;) Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 hahah drzwi mam ciemne to nie widać, ale szyby na wysokosci nosów sa upaćkane non stop :lol: Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Bliss']wiem, że zrobisz jak najlepiej :) zaznaczam, że kostiumy są wyłudzone od mojej przyjaciółki ;)[/QUOTE] hihi dziękujemy Przyjaciółce i Tobie za umiejętność wyłudzania :klacz: Quote
Bliss Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 a wiesz że sunia ktorą Ci pokazywałam pojedzie do domku :)) moja p. Stasia przeszła przez sito wizytatora ;) Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 hura hura hura :klacz: baaarddzoo sie cieszę!!!!!! Quote
Bliss Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 :) ja też się baaardzo cieszę - dwie duszyczki będą szczęśliwsze :loveu: kocurka franusiowo-podobnego nie widać ? ta moja madre innego nie chce a już zaczyna z kupowaniem kombinować :-( ja też mam ciśnienie na kota ale jeszcze muszę grunt zrobić bo na dzień dzisiejszy to bym się musiała rozwieść a na razie nie rękę mi to jest :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 no nie widać kociaka takiego... kociaki to się dopiero zaczną za trochę - wtedy będzie w czym przebierać na pewno Quote
Bliss Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 my tu gadu gadu a chłopcy wrócili z dworku :evil_lol: i się przekonfigurowali (łał nawet moje odnóże się na fotę załapało) - mam nadzieję, że im to sranie przejdzie ... w razie draki będe znów koleżankę w ramach atrakcji świątecznych ściągać w jakimś barbarzyńskim czasie ... :roll: a o kocurku pamiętaj proszę - szkoda taką miejscówkę ,,zmarnować" - skubaniec jadłby lepiej niż ja i spał i piernatach ;) - jaka szkoda że innego nie chce no :-( Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 jejku jak oni się tulą!!!! wow! u mnie nie ma szans na takie poufalości... no szkoda, że mama tylko takiego kotka chce, ale i taki się zdarzają niestety w potrzebie... Quote
Recommended Posts