Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tak serio to ja go chyba wezmę jutro - rodzinka pojechała na wieś więc nie będzie problemu, a w niedzielę chciałabym wyjechać w miarę wcześnie i lepiej mi będzie z Dąbrowy jechać już - będę miała wrażenie, że bliżej :evil_lol:

dziewczynki moje postaram się spacyfikować :mad:

a jutro w jakich godzinach są adopcje? ja mam go wziąć na siebie czy Grażka igraszka załatwi wypis? :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
a jutro w jakich godzinach są adopcje? ja mam go wziąć na siebie czy Grażka igraszka załatwi wypis? :lol:[/quote]

Malawaszka nie ma sprawy możemy umówić się w schronisku.:loveu:
Adopcje są od 12.00 do 16.00

[quote name='malawaszka']AHA droga Grażynko - TY nie możesz go wziąć do siebie bo zapewne jakieś licho by Cię pokusiło i kazało by Ci obciąć mu brodę :roflt: :diabloti:[/quote]

No co, ładnie by wyglądał. :eviltong:

Posted

zakupy zrobione tzn. karma taka jak je moja Duśka purina dog chow adult kurczak z ryzem, wydawało mi sie to najlepsze bo na royala niestety mnie nie stac a tak przyznam szczerze że troche poszłam na łatwizne potem kupię duży worek i podzielę na pół jak mi Duśka schudnie bo teraz jest na light. Kupiłam mu tez obrózkę-czerwoną na szczęscie-i do tego mam czerwoną smyczke będzie ślicznie:loveu:. A mam jeszcze prośbę może znacie godną polecenia rozciąganą smyczke w rozsądnej cenie bo jak patrzyłam to wszystko około 100 i ja tych firm nie znam.

Posted

[quote name='malawaszka']spoko spoko - już ja dopilnuję żeby była cała [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/kar.gif[/IMG] :evil_lol:[/quote]

Zobaczymy, muszę z samego rana jechać do schroniska i zawieź segregatory, więc sprawdzę brudkę MISZY.:eviltong:
Coś mi się wydaje, że mu się pozlepiała, więc chyba będę musiała coś z tym zrobić. :evil_lol:

[quote name='madziamn'] A mam jeszcze prośbę może znacie godną polecenia rozciąganą smyczke w rozsądnej cenie bo jak patrzyłam to wszystko około 100 i ja tych firm nie znam.[/quote]

Nie znam się na smyczkach.

Posted

[url]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=445969674[/url]
[url]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=440898067[/url]

polecam - ja mam taką smycz z taśmy już chyba z 10 lat tylko większą i wytrzymała sporo psów ;)

Posted

Wiesz Moniczko sama się nad nią zastanawiałam jeśli godna polecenia to dobrze bo ja straciłam zaufanie ogólnie do rozciaganych smyczy ale Miszke będę musiała za jakiś czas w taką zaopatrzyc bo mama go nie spuści a pies musi miec swobode i tak mi sie wydaje taka smyczka rozsądnym rozwiązaniem.
[URL]http://www.allegro.pl/item442625109_supertanie_i_superfajne_legowisko_dla_psa_i_kota.html[/URL] a takie Miszka ma zamówione legowisko (dopóki nie przyślą to musi mu starczyc kanapa:razz::eviltong: i poducha)

Posted

jestem pewna, że Misza jako starszy Pan nie będzie się szarpał na smyczy więc nie będzie problemów, a to naprawdę wygodniejsze niż normalna jak psiaka się nie spuszcza bo może się oddalić i bez stresu np załatwić ;)

Posted

mam tylko nadzieję ze umie na niej chodzic bo w mieście nie da rady inaczej a nawet dziśiaj z mamą wybrałyśmy miejsce na legowisko zaraz obok łózka pańci i w cichym spokojnym kątku:multi:nawet nie macie pojecia jak sie cieszę że Miszka przyjedzie:multi:

Posted

Misza wykąpany przez Grażynkę :Rose: już u mnie :loveu: wielkie dzięki dla Grzecha za przywiezienie go do mnie :loveu:

Fajna psina z niego - coś widzi bo reagował jak mu machałam ręką przed oczami, na dworze widzi więcej jak jest jasno, po ciemku gorzej, ale świetnie sobie radzi! Pozwiedzał mieszkanie, poszczekał na dzwonek i na mojego znajomego, który przyjechał na chwilę - wtedy udając bardzo groźnego schował się pod moim krzesłem i stamtąd poburkiwał i poszczekiwał - haha identycznie jak moja Luna :evil_lol:

Madzia przykro mi, ale z brody niewiele zostanie - straszny filc w dodatku niezafajnie pachnie :shake: odrośnie ;) podobnie jak włoski na łapach, chociaż widzę, że Misza to takie niemiecki typ sznupka bo nie ma obfitego owłosienia na łapach - chyba, że nas zaskoczy i odrośnie obficie bo w schronie i podczas tułaczki te włoski się zawsze im wycierają czy łamią; najchętniej bym go maszynką troszkę potraktowała, ale nie zrobię tego bo już i tak miał dość emocji dzisiaj, jutro podróż i znowu nowe miejsce i ludzie, a tak źle nie wygląda

Misza to zdecydowanie niegłupi chłopak - pięknie reaguje na siad, łapa, leżeć, poproś :loveu: no kochany jest, troszkę zagubiony bo nie zna odgłosów mieszkania - teraz np ktos mądry coś wierci :angryy:

Zrobiłabym mu jakąś fotkę, tylko nie chciałabym go wystraszyć fleszem :roll:

Posted

jestem, dopiero teraz dałam radę wejsc na dogo już wysyłam telefon na pw to komórka mojego tz-ta ale ja ją ze sobą wezmę. oj mnie się marzy drugi sznupek ale narazie warunków brak. ja to bym całe stadko chciała:cool3:. Miszka narazie jedzie do mojej mamy jak wygram w totka i kupie dom to go wezmę na pewno. Ale ja juz go kocham i pewnie bedzie tak samo mój jak mamy. Z tą brodą to trudno odrośnie a łapki moze tez odrosną Dusia tez miała wygolone i teraz jej dopiero odrastają sliczne kłaczki. Obcinac go przed zimą to raczej nie będę chyba ze mama go potraktuje nożyczkami bo Fionie tez kołtuny wycinała a ja się bałam, ale to tylko te co rozczesac się nie dały. Grazynko dziękujemy za kąpiel:loveu:.

Posted

jestem, nie mogłam siędostac wczesniej na dogo. dziekuje Grażynce za kapiel pieska:loveu:. Moniczko no trudno z tą brodą odrośnie a łapki moze też odrosną narazie przed zimą obcinac go nie będe chyba ze mama wytnie mu kołtuny bo ona to robiła zawsze Fionce jak miała jakies bo ja się bałam. telefon juz Ci podaję na pw. Aniu marzy mi się całe stadko ale to tylko marzenia jak wygram w totka i kupie dom staną sie realne. Miszka póki co jedzie do mojej mamy. Ale pewnie będzie i trochę mój bo ja go juz kocham.

Posted

jestm, nie mogłam siędostac wczesniej na dogo. dziekuje Grażynce za kapiel pieska:loveu:. Moniczko no trudno z tą brodą odrośnie a łapki moze też odrosną narazie przed zimą obcinac go nie będe chyba ze mama wytnie mu kołtuny bo ona to robiła zawsze Fionce jak miała jakies bo ja się bałam. telefon juz Ci podaję na pw. Aniu marzy mi się całe stadko ale to tylko marzenia jak wygram w totka i kupie dom staną sie realne. Miszka póki co jedzie do mojej mamy. Ale pewnie będzie i trochę mój bo ja go juz kocham.

Posted

jestem, nie mogłam się dostac wczesniej na dogo. dziekuje Grażynce za kapiel pieska:loveu:. Moniczko no trudno z tą brodą odrośnie a łapki moze też odrosną narazie przed zimą obcinac go nie będe chyba ze mama wytnie mu kołtuny bo ona to robiła zawsze Fionce jak miała jakies bo ja się bałam. telefon juz Ci podaję na pw. Aniu marzy mi się całe stadko ale to tylko marzenia jak wygram w totka i kupie dom staną sie realne. Miszka póki co jedzie do mojej mamy. Ale pewnie będzie i trochę mój bo ja go juz kocham.

Posted

uwielbiam go :loveu::loveu::loveu: jest przekochany i już bym go nie oddała jakbym mogła :oops:

nie wytrzymałam i chciałam mu główkę maszynką poprawić bo ma taką okrągłą jak Luna po zimie :lol: ale moja maszynka już całkiem tępa i ani ani nie złapała :placz: wiem przynajmniej, że Misza wie co to maszynka bo nie panikował :loveu: