paros Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Kubuś to młody radosny pies. Ale Kubuś to też szkielet psa, :-( kości pod zaniedbaną czarną sierścią. Kubuś nie miał domu, nie miał swojego miejsca, nie miał co jeść :shake: i gdzie się podziać. :shake: To zagłodzony psiak, który nie miał nic ale uśmiechnęło się do niego szczęście i dostał szansę na nowe życie. Szukamy dla Kubusia domu a do czasu znalezienia domku KUBUŚ PILNIE SZUKA TYMCZASU!! Kontakt: Tel. 609 776 794 Mail: [email protected] Quote
przyjaciel_koni Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 To naprawdę super pilne !!! DT natychmiast potrzebny !!!! Psiaczyna miał miejsce na dwa dni - do dzisiaj !!!! Nie mamy go gdzie przenieść !!! Szukaliśmy i ... nic... Już był tel. od Osoby przetrzymującej (za pieniądze) Kubusia, że zaraz go "wywali" !!!! Nie pomaga branie "na litość" (trudno tu o coś takiego...), ani propozycje zapłaty... Pomóżcie niewielkiemu psiakowi !!! Bardzo prosimy !!! Musiał być śliczny, gdy nie był tak zaniedbany... Potrzebna mu kąpiel, strzyżenie i porządni Ludzie... Quote
BasiaD Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Kubuś w górę ! Tymczas potrzebny na cito! Quote
przyjaciel_koni Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Prosimy o pomoc !!!! Nie mamy co z Kubuniem zrobić !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Nie ma cudu... Kubuś (za kasę na flaszkę...) może zostać najwyżej do jutra... I tyle. Wiemy, że nie jest dobre i bezpieczne miejsce nawet na chwilę, ale nie było innego... Prosimy o DT !!!! Bardzo pilnie !!!! Quote
beka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ode mnie zwieje - ogrodzenie niestety takiego chudzielca przepuści... Quote
paros Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Kto przygarnie Kubusia chociaż na tymczas??:-(:-(: Quote
pixie Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 znowu proponuje pati...trzeba zrzucic sie na hotelik hmmm no to jest problem a moze zuraw go przyjmie? zadzwoncie do zuraw podam numer na pw chcecie? Quote
przyjaciel_koni Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Czy możesz coś bliżej o pomyśle z miejscem u żuraw ? Chętnie na PW. Ten mały jest w tej chwili w klatce... Miejsce jakie znalazła mu P. Joanna to dla takiego psiaczka klęska. Dwa duże i agresywne psy... Właściciel tych psów kazał go natychmiast zabierać, bo maluch strasznie płacze i szczeka. No a duże się wkurzają... Błędne koło... Stąd ta klatka. Dla jego bezpieczeństwa. Tak nie może być na dłuższą metę. Nie przewidziany był taki obrót sprawy. A jednocześnie jest tu problem finansowy - brak pieniędzy... O hoteliku chyba można zapomnieć... Ja już sama nie wiem co dalej, takich problemów przybywa na kopy ... To nie jest jedyny psiak P. Joanny ....w takiej sytuacji... Quote
pixie Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 przeslalam joli tj paros na pw telefon do zuraw chciala wziac do DT znalezionego przez pidzej psiaka az do momentu gdy nie znajdzie sie staly tzn wiem ze ma jakies stwory w domu..myslalm ze jola przekazala hmmm przesle i Tobie jej telfon na PW juz to czynie wyslalam zapytanie do zuraw tj wyslalm link - moze zajrzy tutaj i bedzie od razu jasna sytuacja oby mogla pomoc - trzymam kciuki moze jakies inne rozwiazanie znajdzie Quote
żuraw Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 przeczytałam, biedny psiaczek chetnie bym pomogła ale jeszcze jestem na wyjazdach wracam do W-wy dopiero w przyszłym tygodniu. Strasznie mi zal tej bidy, przetrzymajcie go gdzies dziewczyny, o się psina zmarnuje. Na razie do mojego powrotu moje psy są u mojej mamy na przechowaniu a kot jest pod opieką córek (na szczęście spacerki mu nie potrzebne). Dziewczyny tak strrrrasznie mi przykro, smutno że nie mogę pomóc Quote
żuraw Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ktoś tutaj oferuje DT: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111759&page=44 mortikia Zarejestrowany: Jan 2007 Postów: 733 Dt Hej! Pisałam na pw do Tosi, na razie bez odpowiedzi. Mogę zaoferować DT dla jednego pieska lub suczki. Jestem z Warszawy. Jeśli DT jest Wam potrzebny, napiszcie do mnie na PW. Justyna;-) wprawdzie to do Tosi ale może.... Quote
pixie Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='żuraw']ktoś tutaj oferuje DT: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111759&page=44 mortikia Zarejestrowany: Jan 2007 Postów: 733 Dt Hej! Pisałam na pw do Tosi, na razie bez odpowiedzi. Mogę zaoferować DT dla jednego pieska lub suczki. Jestem z Warszawy. Jeśli DT jest Wam potrzebny, napiszcie do mnie na PW. Justyna;-) wprawdzie to do Tosi ale może.... o ile pamietam z watku Bilgorajskiego mortikia wziela na tymczas tj bierze szczeniaka od marchewki11 hmmm spoznilismy sie o dwa dni inna bida znajdzie schronienie tylko co dalej z Kubusiem Zuraw, czy po Twoim powrocie mialby szanse na DT u Ciebie? mortikia zajeta hmmm napisz prosze czy mozemy zaklepac miejsce dla Kubusia u Ciebie? Kiedy wracasz jesli tak...do kiedy go trzbaby przetrzymac? Quote
anouk92 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 No włąśnie Żuraw czy po Twoim powrocie jest szansa żeby Kubuś do Ciebie trafił? Do tego czasu można by było go gdzies psokojnie przetrzymać. Quote
paros Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Kubuś to piekny pies, tylko trochę zaniedbany :-( Pilnie szuka domu :-( Quote
anouk92 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Kubuś od wczoraj jest w hoteliku u Pati. Bardzo prosimy o wsparcie finansowe - same z taką ilością psów nie damy rady a nie było wyjścia - DT chciał wyrzucić Kubusia na ulicę:shake: Quote
żuraw Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 znów jestem na dogo co u Kubusia? gdzie on teraz jest Quote
przyjaciel_koni Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 anouk92 napisał(a):Kubuś od wczoraj jest w hoteliku u Pati. Bardzo prosimy o wsparcie finansowe - same z taką ilością psów nie damy rady a nie było wyjścia - DT chciał wyrzucić Kubusia na ulicę:shake: Ponowię prośbę Anouk... Proszę - pomóżcie finansowo !!! Quote
anouk92 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Kubuś jest już w nowym domku!!!:multi: Trzymajce kciuki żeby to był ten jedyny... Quote
nika28 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 anouk92 napisał(a):Kubuś jest już w nowym domku!!!:multi: Trzymajce kciuki żeby to był ten jedyny... Wspaniała wiadomość, bardzo się cieszę !!! :sweetCyb::sweetCyb: I trzymam kciuki :p Quote
paros Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 anouk92 napisał(a):Kubuś jest już w nowym domku!!!:multi: Trzymajce kciuki żeby to był ten jedyny... :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts