Illusion Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ale fajny szkrab :loveu:. [url]http://i26.tinypic.com/o9epo0.jpg[/url] I jaką obrożę ma ciekawą :evil_lol:. Quote
.Agata. Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 [quote name='RCookie']Ale fajny szkrab :loveu:. [URL]http://i26.tinypic.com/o9epo0.jpg[/URL] I jaką obrożę ma ciekawą :evil_lol:.[/quote] wczoraj już mu kupiłam zielonego Hiltona :evil_lol: łee..RCookie Ty masz motylki Rogzowe do sprzedania,kurcze kupiłabym mu ale jak to bydle urośnie to Mka będzie za mała.. :placz: Chociaż pewnie wstrzymam się z czymś porządnym do czasu aż urośnie,bo teraz nie ma sensu kupować mu nic ładniejszego niż pawie oko,którego nie żal mi będzie wyrzucić jak będzie za małe :razz: Quote
Illusion Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Przerobisz na łańcuszkowy półzacisk :cool3: :evil_lol:. Quote
Ania :) Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [url]http://i31.tinypic.com/15whqg2.jpg[/url] jaki wzrok :evil_lol: fajniutki :loveu: Quote
ewka i haker Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 super jest co do frisbee lepiej nie pokazywac do 6 miesiaca;) Quote
.Agata. Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 [quote name='ewka i haker']super jest co do frisbee lepiej nie pokazywac do 6 miesiaca;)[/quote] właściwie to wiem ale że mały jest oddawany z rąk do rąk i trochę już przeszedł chciałam zobaczyć czy warto będzie z nim pracować bo zamówię więcej dysków[z moim kundlem już to kończę bo wyraźnie nie sprawia mu to przyjemności - woli się czepić jutowego gryzaka :cool3:] i jak podrośnie to zaczniemy pracę już z dyskami.Przeciągał się,biegał za dyskiem w ręku więc zabrałam i przerzuciłam się na zabawę sznurkiem i tym się na razie będziemy bawić ;) [quote name='deer_1987']chyba sie nie doczekam krolika..[/quote] Królika masz swojego :cool3: zdjęć nie mam bo nie mam chwilowo aparatu[a raczej ładowarki bo mi się zepsuła i muszę iść do sklepu zareklamować].Dziś kupiłam w sklepie żeby wyczyścić na kompie kartę pamięci ale za drogo mnie wyniesie kupowanie alkaicznych w sklepie na zdjęcia i nic nimi nie robię - bo są na czarną godzinę :razz: Komputer stary znowu się zamulił i walnę mu formata w poniedziałek albo wtorek,dlatego wchodzenie na dogo jest dość uciążliwe - odwiedzę Wasze galerie w poniedziałek pewnie.. Jutro jedziemy z Roksem na wieś[szczyla zabrał Arek do siebie na weekend na działkę bo chciał go pokazać rodzinie,ja jestem chora i nie bardzo mam siłę też siedzieć cały dzień na dworze i z nim się bawić więc mam trochę spokoju teraz :cool3:].Rana mu się nie goi.. :shake: całość strasznie ropieje a jeszcze palant się tarza w trawie i mu się tam brudy pchają i antybiotyki i zastrzyki nic nie dają.. :mad:Z nudów odkrył przedwczoraj akwarium z myszami - pierwszy raz je widział :diabloti: i tak siedział 10 minut z łbem w środku,potem leżał i ciągle patrzył aż zasną - nudzi się więc dałam mu piłkę i pcha do rąk a biegać jeszcze mu nie wolno.. Zaraz idziemy oglądać Mam Talent,o :diabloti: Quote
Patisa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [url]http://i27.tinypic.com/2ykj40w.jpg[/url] ale masz cudnego szczylka. jej...fajnie, ze sie tak nakręca na dog frisbee. Wyczytałam,z ę marzy Ci się borduś... jej, wspaniałe psy ;) cenie je tak samo bardzo jak boksery :lol: Quote
mineralna_ Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 cześć smierdziele :roll::diabloti: a ja poprosze myszy, mogą byc z telefonu :diabloti: Quote
taxelina Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 mam swojego ale ty obiecalas zdjecia twojego :P Quote
jonQuilla Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]aaaaaaaaaaa zakochałam się w tym maluchu :) to jego pomarszczone czoło :loveu::loveu::loveu: [url]http://i31.tinypic.com/15whqg2.jpg[/url] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
gosiulaa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Hejjj :buzi: Ale ślicznyyyy ten twój nowy domownik :loveu: Ciekawe jak będzie wyglądał w przyszłości... :roll: Wstaw też zdjęcia myszorów! :loveu: Quote
Shaunell Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Hej! Śliczne te Twoje drugie psisko :loveu: Wygłaszcz Rokiego i Bandziora :loveu: Quote
Moniek193 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Kochany ten Twój nowy domownik i te zmarszczuchy na czole:loveu: Ah.. Quote
Czarnulka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Hej wam ;) [url]http://i31.tinypic.com/nppahu.jpg[/url] ALe cuudo :loveu: Quote
Yana Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 trochę mnie nie było a tu jakie nowości :crazyeye: nowy domownik :multi: słodki jest :loveu: szkoda, że fotek mało :razz: Quote
Cieplutkaa. Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Jeeeeeeej - cudny jest Bandziorek ! :loveu::loveu: A łapki faktycznie ma wielgasne ! :-o ( Z tego co na zdjeciach widac ) Czekamy na nowe fotki !!! :multi: Quote
Kaya93 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Witamy sie:loveu: cudne maleństwo;):loveu: Quote
.Agata. Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [CENTER]Oo jeszcze ktoś tu zagląda :cool3: Nie chce mi się cytować ale dziękujemy wszystkim za komentarze ;) Na dniach postaram się dodać nowe zdjęcia,bo w ogóle i tak nie mam czasu na dogo [szkoła,psy,chorujące myszy,zajęcia pozalekcyjne,spotkania z przyjaciółmi i szkolenie z kundlem :razz: ] Bancior rośnie,wymienia zęby,wszystko i wszystkich gryzie. Na szczęście w weekendy go nie ma - jeździ z A. na działkę :cool3: Myszy chorują i nie chwaliłam się może ale będę starała się o członkostwo w PMC i chce założyć z bratem hodowle :multi::D W międzyczasie zrobiłam Zośce w domu zagrodę na zimę,kompletuję resztę toru i nagminnie ćwiczę na nim z kundlami. Bandzior mniej pojętny wpada we wszystko i woli frisbee ale Rońka nabrała szybkości - dlatego też by zacząć na poważnie chodzimy na spacery z dość dużą psią grupą by wyeliminować lęk do psów[ze strachu atakuje].Rana się goi chociaż jeszcze się coś z niej sączy ale widać poprawę :cool3: Zaraz idziemy na spacer,porobię Koniowatemu zdjęcia i postaram się wieczorem dodać.Mysie też mam ale tylko grubej rudej,która nie może odejść od miski :diabloti: [/CENTER] Quote
Foxowa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 To czekamy na fotki :loveu: A tym czasem zapraszamy do nas :evil_lol: Quote
gosiulaa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 noooo w końcu napisałaś:multi: tak długo Cię nie było :roll: Czekam z niecierpliwością na fotki i mam nadzieję że je dziś wstawisz :evil_lol: PoZdRo :loveu: Quote
WeronikaM Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 mały jest świtny, trzymamy kciuki za Rokiego i czekamy na foty ;) Quote
jonQuilla Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no w końcu się pojawiłaś :multi: czekam na fotki :) a na co myszy Ci chorują? :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts