Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='RCookie']Ale fajny szkrab :loveu:.

[URL]http://i26.tinypic.com/o9epo0.jpg[/URL]

I jaką obrożę ma ciekawą :evil_lol:.[/quote]

wczoraj już mu kupiłam zielonego Hiltona :evil_lol:

łee..RCookie Ty masz motylki Rogzowe do sprzedania,kurcze kupiłabym mu ale jak to bydle urośnie to Mka będzie za mała.. :placz:

Chociaż pewnie wstrzymam się z czymś porządnym do czasu aż urośnie,bo teraz nie ma sensu kupować mu nic ładniejszego niż pawie oko,którego nie żal mi będzie wyrzucić jak będzie za małe :razz:

Posted

[quote name='ewka i haker']super jest
co do frisbee lepiej nie pokazywac do 6 miesiaca;)[/quote]

właściwie to wiem ale że mały jest oddawany z rąk do rąk i trochę już przeszedł chciałam zobaczyć czy warto będzie z nim pracować bo zamówię więcej dysków[z moim kundlem już to kończę bo wyraźnie nie sprawia mu to przyjemności - woli się czepić jutowego gryzaka :cool3:] i jak podrośnie to zaczniemy pracę już z dyskami.Przeciągał się,biegał za dyskiem w ręku więc zabrałam i przerzuciłam się na zabawę sznurkiem i tym się na razie będziemy bawić ;)

[quote name='deer_1987']chyba sie nie doczekam krolika..[/quote]

Królika masz swojego :cool3: zdjęć nie mam bo nie mam chwilowo aparatu[a raczej ładowarki bo mi się zepsuła i muszę iść do sklepu zareklamować].Dziś kupiłam w sklepie żeby wyczyścić na kompie kartę pamięci ale za drogo mnie wyniesie kupowanie alkaicznych w sklepie na zdjęcia i nic nimi nie robię - bo są na czarną godzinę :razz:

Komputer stary znowu się zamulił i walnę mu formata w poniedziałek albo wtorek,dlatego wchodzenie na dogo jest dość uciążliwe - odwiedzę Wasze galerie w poniedziałek pewnie..

Jutro jedziemy z Roksem na wieś[szczyla zabrał Arek do siebie na weekend na działkę bo chciał go pokazać rodzinie,ja jestem chora i nie bardzo mam siłę też siedzieć cały dzień na dworze i z nim się bawić więc mam trochę spokoju teraz :cool3:].Rana mu się nie goi.. :shake: całość strasznie ropieje a jeszcze palant się tarza w trawie i mu się tam brudy pchają i antybiotyki i zastrzyki nic nie dają.. :mad:Z nudów odkrył przedwczoraj akwarium z myszami - pierwszy raz je widział :diabloti: i tak siedział 10 minut z łbem w środku,potem leżał i ciągle patrzył aż zasną - nudzi się więc dałam mu piłkę i pcha do rąk a biegać jeszcze mu nie wolno..

Zaraz idziemy oglądać Mam Talent,o :diabloti:

Posted

[url]http://i27.tinypic.com/2ykj40w.jpg[/url]
ale masz cudnego szczylka. jej...fajnie, ze sie tak nakręca na dog frisbee.

Wyczytałam,z ę marzy Ci się borduś... jej, wspaniałe psy ;) cenie je tak samo bardzo jak boksery :lol:

• 2 weeks later...
Posted

[CENTER]Oo jeszcze ktoś tu zagląda :cool3:

Nie chce mi się cytować ale dziękujemy wszystkim za komentarze ;)

Na dniach postaram się dodać nowe zdjęcia,bo w ogóle i tak nie mam czasu na dogo [szkoła,psy,chorujące myszy,zajęcia pozalekcyjne,spotkania z przyjaciółmi i szkolenie z kundlem :razz: ]

Bancior rośnie,wymienia zęby,wszystko i wszystkich gryzie.
Na szczęście w weekendy go nie ma - jeździ z A. na działkę :cool3:

Myszy chorują i nie chwaliłam się może ale będę starała się o członkostwo w PMC i chce założyć z bratem hodowle :multi::D

W międzyczasie zrobiłam Zośce w domu zagrodę na zimę,kompletuję resztę toru i nagminnie ćwiczę na nim z kundlami.

Bandzior mniej pojętny wpada we wszystko i woli frisbee ale Rońka nabrała szybkości - dlatego też by zacząć na poważnie chodzimy na spacery z dość dużą psią grupą by wyeliminować lęk do psów[ze strachu atakuje].Rana się goi chociaż jeszcze się coś z niej sączy ale widać poprawę :cool3:

Zaraz idziemy na spacer,porobię Koniowatemu zdjęcia i postaram się wieczorem dodać.Mysie też mam ale tylko grubej rudej,która nie może odejść od miski :diabloti:

[/CENTER]