Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

INU napisał(a):
A u nas wpuszczają (a przynajmniej mnie wpuścili) z psami na Wierzę Wodną (coś w stylu wierzy widokowej). :lol:

U nas nikt nie pilnuje, wieża stoi w lesie i wchodzi kto chce, ale jamnik ma lęk wysokości, a misiowi wolałam oszczędzic taką iloś schodów, tym bardziej, że dośc strome i tłok był :shake:.

Posted

Cropka śliczne jesienne foteczki. Fajnie że macie takie super spacerkowe miejsce. Piesy mogą sobie poszaleć i wybiegać nagromadzoną energię :). Ja to z Dajutem łażę kawał drogi żeby móc go puścić bo koło domu to on uważa się za pana i władcę i ustawia wszystkie psy. Poza tym mało który się go nie boi i zaczynają uciekać zanim mu się uda do nich podejść :placz:. I co wtedy mu zostaje?? Gonić!! :evil_lol:

Posted

No my do parku oliwskiego mamy jakieś 40 min. drogi, a do lasu oliwskiego następne 15, więc nie jest to niestety stałe miejsce spacerkowe. Raczej chodzimy na wybieg dla psów, a teraz z racji końca sezonu :multi: możemy już łazic na plażę :p.

Posted

Narobiłaś mi tymi ślicznymi zdjęciami apetytu na spacer po lesie i parku. Pewnie prędzej wybiorę się do Parku Oliwskiego i może tez załapię się jeszcze na te śliczne jesienne kolory :p

Posted

[quote name='wani']dla mnie bomba :lol:
Cropka, z Ciebie to jakas artystka, czy co? ;)

Wani to nie moje dzieło, moje ma McDzik. Ja rysowałam jej psa, a ona mojego.
To są moje wypociny:

Posted

Wiedzialam :p
Moi rodzice maja psiaka tej rasy. Moj tata (serce na dloni) zabral ja z ulicy. Byla bardzo chora, chuda, miala guzy :shake: Rodzice wyleczyli ja operacyjnie i doprowadzili do porzadanego stanu. Teraz to najszesliwszy psiak na swiecie, zwie sie Miki :lol:

Posted

Ja bym się chyba narysowania akity nie podjęłą :crazyeye: bestie footrzaste, jak kiedyś nabiorę odwagi, to dam znac ;). Może pastelami, albo farbami, ale ołówkiem to musi by mordęga :lol:.

Posted

[FONT=Georgia]ale śliczny Miyamoto w wersji namalowanej :crazyeye::loveu::loveu:

a swoją drogą na grunwaldzkiej ostatnio widziałam z daleka Akitę także pręgowaną i myślałam że to może Wy ale następnego dnia w drodze do pracy widziałam tego oto pieska z bliska i to nie byliście Wy :eviltong::eviltong::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Komplemenciarze :eviltong::p.

Zerwałam się dziś w środku nocy(czyt. 6 rano) i polazłam z misiem na spacer nad morze na chwilę (wyszła długa chwila, bo wróciliśmy po 3 godzinach-czas szybko leci, kiedy jest tak pięknie:loveu:).
Oczywiście zdjęcia sie pojawią, ale chyba nie wszystkie, bo jest ich sporo.
Ci, którym do morza trochę daleko, będą mieli okazje zobaczyć morze tuż przed wschodem słońca i sam wschód :p.

Posted

Specjalnie z dedykacją dla Taishi kilka zdjęć jeszcze przed obrobieniem i uporządkowaniem:
Wschód słońca nad zatoką

Chyba nie muszę mówić, jak ja go kocham :p (Miyamoto to pies mojego życia :lol:)?