Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co prawda już zjdęcia wróciły na swoje miejsce, ale kolejne na pewno nie zaszkodzą ;). Przedstawiam relację z październikowego spacerku z Salsą-mieszańcem amstaffa, poznaną wraz ze swoją panią przez Dogo. Musimy powtórzyć taki spacerek :p.
Tak się zaczęło :lol:

No po prostu dwa biegające ADHD, nie dało się ich na zdjęciu uchwycić :evil_lol:.

"Ona mnie wykończy, ewakułuję się :roll:"

"Co ona wyrabia? :crazyeye: Raz jest tu...

...a za chwilę już tam"

cdn. ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na szczęscie nawet Salsa ma w sobie jakieś granice szaleństwa :evil_lol:.
Dwa grzeczne(czyt. wykończone), spokojne(czyt.ledwo żywe) pieski :loveu: :

Ta sielanka nie trwała długo, bo za chwilę na plaży...wszystko zaczęło się od nowa :evilbat:

Posted

W końcu nawet najtwardsi dali za wygraną.....

.....i polegli na polu chwały(czyt.plaży :eviltong:)

.....i nawet bardziej statyczne zdjęcia mogłyśmy wreszcie porobić :diabloti:

Posted

No akurat to zdjęcie powinno przekonywac o jego łagodności :lol:. No wiesz skoro amstafka wgryza mu się w pycho, a on tylko próbuje delikatnie łapką(fakt, ze dużą :lol:, ale delikatnie) strącić :roll:. On jest zadzwiająco tolerancyjny-czasem aż sama mu się dziwię :evil_lol:.

Posted

Mnie nie zjadł - to już coś ;)
Wczoraj taki wielki kudłaty mix z kaukazem próbował sie do niej przymilać :evil_lol:
Mając na uwadze nasze spotkanie patrzyłam na reakcje Saidi, oczywiście się zjeżyła i trochę się opędzała ale bez agresji, a on odczytał to jako zaproszenie do zabawy. Śmiesznie to wyglądało jak przed nią łeb kładł i machał ogonem, a ona podskakiwała :evil_lol:. No ale była na smyczy;)

Posted

Święta prawda Asiaczek. Dzis też z uporem maniaka robiłyśmy z Asią(jamnicze) zdjęcia powietrzu. Oczywiście my byłyśmy święcie przekonane, ze focimy psy :lol:. Zaraz wrzucę fotorelację spacerkową.

Posted

No i obiecana fotorelacja ze spacerku z Asią(jamnicze) i jej basenji Sajdi:loveu:
Były gonitwy, odpoczywanie, zaczepianie, wspólne kopanie dołków i bezwstydne wyłudzanie smakołyków :evil_lol: (wiadomo, ze cudze smakuja lepiej:cool3:). Jednak najlepiej szło naszemu duetowi ustawianie się do zdjęć doopkami :diabloti:.

Posted

No to już kawał kluski jest :lol:. Ciekawa jestem jak duże jest już rodzeństwo, dziewczyny, u kórych są w domu tymczasowym stwierdzili, ze Saji jest duuuuużą. :p