ediiiii Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 invictus hilaritas napisał(a):Solo ma allegro? nie ma. Trzeba mu zrobić. Ja mam ostatnio troszku urwania głowy z pracą i nie jestem w stanie tego pilnować. Quote
invictus hilaritas Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 allegro sola : Solo idealny pies dla aktywnej osoby :) (464071862) - Aukcje internetowe Allegro Edyta czy Żmija moze zrobic mu jakies ladne zdjeci do allegro? chlopak napewno przytyl i wyladnial :) Quote
invictus hilaritas Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 dzisiaj powklejam nowe zdjecia sola :) Quote
ediiiii Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='invictus hilaritas']dzisiaj powklejam nowe zdjecia sola :) nie ma nowych zdjęć :shake: Solo zostaje na razie u Magdy na DT - nie płatnym. Tak więc na razie temat Sola nie aktualny, no chyba że znajdzie się fajny domek stały dziękiujemy za odwiedziny i zapraszamy do tematu bulka na trzech łapkach: Bulterier Forum :: Zobacz temat - [Warszawa] 3 letni bulek proszę o założenie mu odrębnego tematu, bo podobno miał być na Dogo, ale nie mogę go znaleźć:oops: Quote
invictus hilaritas Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 No przeciez mi dalas takie fajne zdjecia sportowego psa :razz: to powklejam a co :) Quote
ediiiii Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 invictus hilaritas napisał(a):No przeciez mi dalas takie fajne zdjecia sportowego psa :razz: to powklejam a co :) to zrób też temacik trzyłapka, proszę :) Quote
Recommended Posts