Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku juz ustalili - Babulka ma jechac do Niemiec. Bedzie miała domek tam, fundacja będzie w Polsce 3 października.

Isadora - jestem w szoku, że az 5 obserwujących. Nikt nie dzwonił jednak. A taj pani jesli chce wpłacić, to może na inną bidę - Babulce juz nie bedzie potrzebna kasa tutaj.

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

modliszka84 napisał(a):
W schronisku juz ustalili - Babulka ma jechac do Niemiec. Bedzie miała domek tam, fundacja będzie w Polsce 3 października.

Isadora - jestem w szoku, że az 5 obserwujących. Nikt nie dzwonił jednak. A taj pani jesli chce wpłacić, to może na inną bidę - Babulce juz nie bedzie potrzebna kasa tutaj.

Też jestem w szoku, Dałam ją na allegro już z jednym obserwatorem reszte sama zarobiła.
Dobra napisz e do Pani może jakaś inna bida zarobi, chyba że a może nawet lepiej dam ci na priva maila i sama napisz coś ładnego do niej. I o Babulince jak sie jej poszczęsciło.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Też jestem w szoku, Dałam ją na allegro już z jednym obserwatorem reszte sama zarobiła.
Dobra napisz e do Pani może jakaś inna bida zarobi, chyba że a może nawet lepiej dam ci na priva maila i sama napisz coś ładnego do niej. I o Babulince jak sie jej poszczęsciło.

Ok, jak uważasz. Moge napisac do pani maila.

Nie martwcie sie o Babulinke, ona nie będzie miała na pewno tam źle. Ta organizacja nie daje psów do schronisk, tylko do prywatnych domów tymczasowych i stałych.

Posted

Wysyłam na priva maila. Mam wielką prośbę, gdybyś z jakiś powodów nie mogła odpisać w ciągu najbliższych godzin daj znać. Powodzenie moich aukcji w dużej mierze zawdzięczam temu że nie zostawiam bez odpowiedzi takich sygnałów. Ludzie wracają potem.

• 3 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

I co u suni? Czy po wysłaqniu do Niemiec,nikogo nie obchodzi co z psem?
Kolejny wątek,gdzie zapada cisza i nawet jednej fotki z nowego miejsca brak!:shake: