modliszka84 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 W schronisku juz ustalili - Babulka ma jechac do Niemiec. Bedzie miała domek tam, fundacja będzie w Polsce 3 października. Isadora - jestem w szoku, że az 5 obserwujących. Nikt nie dzwonił jednak. A taj pani jesli chce wpłacić, to może na inną bidę - Babulce juz nie bedzie potrzebna kasa tutaj. Quote
Isadora7 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 modliszka84 napisał(a):W schronisku juz ustalili - Babulka ma jechac do Niemiec. Bedzie miała domek tam, fundacja będzie w Polsce 3 października. Isadora - jestem w szoku, że az 5 obserwujących. Nikt nie dzwonił jednak. A taj pani jesli chce wpłacić, to może na inną bidę - Babulce juz nie bedzie potrzebna kasa tutaj. Też jestem w szoku, Dałam ją na allegro już z jednym obserwatorem reszte sama zarobiła. Dobra napisz e do Pani może jakaś inna bida zarobi, chyba że a może nawet lepiej dam ci na priva maila i sama napisz coś ładnego do niej. I o Babulince jak sie jej poszczęsciło. Quote
ARKA Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 :shake: To moze tego starowinka podmienic na allegro?:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121155 Quote
Isadora7 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='ARKA']:shake: To moze tego starowinka podmienic na allegro?:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121155 Arka podmienić już się nie da głównie z takiego powodu że aukcja Babulinki kończy sie za 3 godziny. Quote
modliszka84 Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Isadora7 napisał(a):Też jestem w szoku, Dałam ją na allegro już z jednym obserwatorem reszte sama zarobiła. Dobra napisz e do Pani może jakaś inna bida zarobi, chyba że a może nawet lepiej dam ci na priva maila i sama napisz coś ładnego do niej. I o Babulince jak sie jej poszczęsciło. Ok, jak uważasz. Moge napisac do pani maila. Nie martwcie sie o Babulinke, ona nie będzie miała na pewno tam źle. Ta organizacja nie daje psów do schronisk, tylko do prywatnych domów tymczasowych i stałych. Quote
Isadora7 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Wysyłam na priva maila. Mam wielką prośbę, gdybyś z jakiś powodów nie mogła odpisać w ciągu najbliższych godzin daj znać. Powodzenie moich aukcji w dużej mierze zawdzięczam temu że nie zostawiam bez odpowiedzi takich sygnałów. Ludzie wracają potem. Quote
modliszka84 Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Zapomniałam napisać... Babulinka tydzień temu w sobotę pojechała do Niemiec. Quote
epe Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 I co u suni? Czy po wysłaqniu do Niemiec,nikogo nie obchodzi co z psem? Kolejny wątek,gdzie zapada cisza i nawet jednej fotki z nowego miejsca brak!:shake: Quote
Recommended Posts