Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jeana']:) Możesz powiedzieć coś więcej o tej giełdzie? W tej chwili nasz Barf jest w Warszawie na Modzelewskiego. Pozdrawiam :)[/quote]

Nie bardzo, tam się zaopatrują goście z mojego sklepu zoo. Ale z tego co wiem, już się z Wami skontaktowali.

• Replies 640
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sorki ale Barfu na Modzelewskiego nie ma :(. Jeana nie powinnaś pisać że jest nie mając dokładnych informacji bo to kosztowało mnie wycieczkę na Mokotów. No i skoro go nie ma to kiedy można się spodziewać??
Mój pies znów łaskawie je surowiznę więc zależy mi żeby podawać Waszą karmę. Proszę o jakieś informacje.

Posted

[quote name='ania_wawa']Sorki ale Barfu na Modzelewskiego nie ma :(. Jeana nie powinnaś pisać że jest nie mając dokładnych informacji bo to kosztowało mnie wycieczkę na Mokotów. No i skoro go nie ma to kiedy można się spodziewać??
Mój pies znów łaskawie je surowiznę więc zależy mi żeby podawać Waszą karmę. Proszę o jakieś informacje.[/quote]

Przepraszam, ale nie wiedziałam, że tam skończył się zapas karmy. W sobotę lub najpóźniej w poniedziałek wyjeżdża od nas nowy towar na Modzelewskiego.
Pozdrawiam

Posted

A ja mam takie pytanie odnosnie BARFU . Ile kosztują poszczególne produkty na [URL="http://www.barf.pl"]www.barf.pl[/URL] . Nie ma tam podanych cen , a chciałam coś kupić mojej goldence . I od ilu kg jest dostawa do domu ???

Posted

Barf jest już dostępny na Modzelewskiego :). Jest większa lodówka i większy wybór produktów. Ja dziś zakupiłam bafra wołowego, mieszankę wołowina, cielęcina, drób , strusia :), jagnięcinę (chyba żołądki) i jeszcze barfa dla alergików :).
Super :). Co do cen to sa różne w zależności od rodzaju ale przy tej mieszaninie wyszło mi ok 10 zł za kg. Kupiłam żarelka na tydzien czyli 6 kg.
Jeana przyłączam się do pytania Wandalki. Czy jest wogóle możliwa dostawa do domu??

Posted

Ja niestety mam daleko do Wawy.

Na śląsku mieszkam , ale w Katowicach jest dystrybutor :) A próbował już ktoś dziczyzny albo strusia ?? własnie nad tym najbardziej sie zastanawiam . Coś dla odmiany .

Posted

Ja wczoraj kupiłam strusinę . To mieszanka podrobów strusich, kości itp. Jeszcze nie dawałam ale myślę że będzie ok. Ja mam inne pytanie. Przy wadze psa +/- 43 kg ile kostek dziennie powinnam dawać? Jak narazie daję 2 rano i 2 wieczorem ale zastanawiam się czy to nie za dużo, czy nie jest tak że dostarczam mu za dużo białka. Czy wy dodajecie do kostek jeszcze warzywa i jakieś dodatki? Nie mówię oczywiście o kostkach czysto mięsnych tylko takich z dodatkami.

Posted

ania wawa 3% z 43 kg to 1,29kg a więc 4 kostki po 250g każda to chyba nie za dużo.
Ja do kostek BARF dodaję tylko tłuszcz (śmietanka, olej, masło)bo w kostkach chyba go nie ma wiele, czasem surowe żółtko. Warzyw i owoców i tak by nie zjadła więc nie dodaję.

Pytałam wczoraj o ceny na Modzelewskiego: 8-12 zł/kg zależnie od produktu.
Nie było wiele z ich bogatej oferty internetowej.
Czy ktoś już dawał mix owocowo-warzywny albo szyje kurczaka albo ten zestaw [B][FONT=Verdana]BARF Z WARZYWAMI I OWOCAMI - KOMPLET 2 [/FONT][/B][B][FONT=Verdana][B][FONT=Verdana](MIĘSO, KOŚCI, WARZYWA, OWOCE, JAJKA, TWARÓG) ?
[/FONT][/B][/FONT][/B]

Posted

witam , a jak w Krakowie można zaopatrzyć się w te kostki. Wiadomo produkt mrożony, więc rozmrażany i zamrażany być nie może . Dłuższy transport nie w chłodni raczej nie byłby wskazany, czy w Krakowie jest jakiś sklep, dystrybutor?

Posted

Witam :) Kraków, sklepy: BOCJA i RUPTI, Przychodnia Weterynaryjna na ul. Na Błonie 61b i hurtownia Eskulap, ale w hurtowni chyba nie sprzedają odbiorcom indywidualnym. Pozdrawiam :)

Posted

[quote name='Bronesia']ania wawa 3% z 43 kg to 1,29kg a więc 4 kostki po 250g każda to chyba nie za dużo.
Ja do kostek BARF dodaję tylko tłuszcz (śmietanka, olej, masło)bo w kostkach chyba go nie ma wiele, czasem surowe żółtko. Warzyw i owoców i tak by nie zjadła więc nie dodaję.

Pytałam wczoraj o ceny na Modzelewskiego: 8-12 zł/kg zależnie od produktu.
Nie było wiele z ich bogatej oferty internetowej.
Czy ktoś już dawał mix owocowo-warzywny albo szyje kurczaka albo ten zestaw [B][FONT=Verdana]BARF Z WARZYWAMI I OWOCAMI - KOMPLET 2 [/FONT][/B][B][FONT=Verdana][B][FONT=Verdana](MIĘSO, KOŚCI, WARZYWA, OWOCE, JAJKA, TWARÓG) ?
[/FONT][/B][/FONT][/B][/quote]

ja dawałam i daję wszystko po kolei - bo jako dystrybutor mam dostęp do szerszego asortymentu u siebie w domku

pieski jedzą i się cieszą - też dodajemy kefir i olej lniany i twarożki - wszystko jest ok - ale tez domixujemy czasami owoce -warzywa- lub zupki dolewamy :lol:

Posted

[quote name='Kozanka']Bardzo dziękuję, ul.Na Błonie to tuż koło mnie, czasami w tej lecznicy kupuję frontline :-)
Super, jeszcze raz dziekuję:-)[/quote]

A czy tam otwarte w sobotę??

Posted

[quote name='jeana']Witam :) Kraków, sklepy: BOCJA i RUPTI, Przychodnia Weterynaryjna na ul. Na Błonie 61b i hurtownia Eskulap, ale w hurtowni chyba nie sprzedają odbiorcom indywidualnym. Pozdrawiam :)[/quote]

A czy będziecie na wystawie międzynarodowej w Krakowie z mrożonkami??

Posted

[quote name='Bura']A czy będziecie na wystawie międzynarodowej w Krakowie z mrożonkami??[/quote]

Bura - i jak tam kolezanka ? Zdecydowała sie - czy dla siebie chciałas cennik?

Posted

[quote name='ttossa']Bura - i jak tam kolezanka ? Zdecydowała sie - czy dla siebie chciałas cennik?[/quote]

Koleżanka cennik dostała i tyle od niej słyszałam :shake: co mi po cenniku jak u nas nie ma dostępnych kostek... Kasia już nie prowadzi bo zbytu nie było... A jechać 150 km po mrożonki to trochę sporo... przy okazji wystaw się będę zaopatrywać...

Posted

[quote name='Bura']A czy tam otwarte w sobotę??[/quote]

godziny otwarcia sklepu ( z ulotki)
pon-pt 9,00-19,00
środa 14,00-19,00
sobota 9,00-14,00

telefon 012 636 28 85

Posted

[quote name='Kozanka']godziny otwarcia sklepu ( z ulotki)
pon-pt 9,00-19,00
środa 14,00-19,00
sobota 9,00-14,00

telefon 012 636 28 85[/quote]

Bóg Ci zapłąć dobry człowieku!!

Posted

[quote name='Bura']Bóg Ci zapłąć dobry człowieku!![/quote]

:-)
ja tam jeszcze po barfa nie dojechałam, nie jestem mobilna przez złamaną nogę, ale jak tylko dojdę do siebie to będą to moje pierwsze kroki :-)
Daj znać co ciekawego mają.

Posted

Ja tam mogę dopiero jak się rok szkolny skończy dojechać... Może na wystawę krakowską przyjadą z zaopatrzeniem to się obkupię :lol: