iwi10 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Zaczął się następny dzionek więc hopsaj do góry kruszynko:multi::multi::multi: Quote
Kuna Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Taaak.. Liszka budzi się codziennie rano skoro świt i zaczyna swój rytuał marudzenia:angryy:, wychodzimy na zewnątrz, toaleta:oops:, dom - jedzonko;), jeszcze raz toaleta:roll:... i Liszka idzie spać! a w tym czasie budzi się reszta psów :mad: więc ja... już nie idę spać:placz: Muszę prosic Was o wyrozumiałość, wyjeżdżam dziś do Łodzi i wrócę jutro wieczorem, do tego czasu wiadomości o Liszcze nie będzie:shake:, ale zaraz jak tylko wrócę, obiecuje, że napiszę!! Tymczasem trzymajcie kciuki, żeby wszystko poszło dobrze! Quote
iwi10 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Dobrze będziemy wszyscy wyrozumiali i oczywiście podrzucali do góry:multi::multi::multi:hopsaj. Quote
Ania&Herra Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Hopsa do góry malutka:multi::multi::multi: Quote
iwi10 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Z powrotem do góry maleńka:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Arya Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Cały dzień nie miałam dostępu do neta, więc melduję ,że o ślicznocie nie zapomniałam :)))) :multi::multi::multi: Quote
Arya Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Przyłączam się ...HOPA!!!!!:multi::wink::laugh2_2::bigcool: Quote
iwi10 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ale zawędrowałaś daleko do góry po domek:multi::multi: Quote
Arya Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 No to z mojej strony....będzie to dzisiaj ostatnie " hop " :)))):multi: Quote
Arya Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Miłego dnia malutka i....do góry...:Dog_run: Quote
pędzelopka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ja też podrzucam na dobry początek dnia. Kuna wracaj szybko i pisz co tam nowego u Liszki - modliszki:eviltong: Quote
Kuna Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Witajcie! wróciłam o 1 w nocy, dlatego dopiero teraz... Liszka psychicznie ma się bardzo dobrze:multi:, odtańczyła taniec radości na mój widok i zadowolona poszła spać, od rana zaś buszuje po domu, wszystko gryzie:angryy: i domaga się uwagi. Bardzo szybko się przemieszcza, az nie mogę sie nadziwić:crazyeye:. Martwi mnie tylko to, że nadal prawie nie używa tylnych łap:shake:, miałam nadzieję, że jak wrócę, to po takiej przerwie zauważę zmiany, ale niestety nie :( chyba czeka nas wizyta u weta... Poza tym jest naprawdę wszystko dobrze! apetyt ma taki, że musimy z Wojtkiem uważać, bo dziś dostała podówjne śniadanie :cool1:, cwaniara jedna... Rano dał jej Wojtek, ja jeszcze spałam, więc nie zauważyłam, wstałam, a Liszka od razu hop do miski i sie nabija:cool3:, więc ja śniadanie, ona wszamała i leży zadowolona:evil_lol:, wchodzi Wojtek , a Liszka juz przy misce, On zdziwiony: przeciez juz Ci dałem... a ja jeszcze bardziej zdziwiona:crazyeye:: to ona juz jadła?? Słowem oszukuje gówniara i tyle:mad: Quote
Arya Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 To znaczy,że pogrywa sobie jak każde dziecko :)):-D Quote
iwi10 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 No to mały cwaniaczek nam rośnie:lol::-D Quote
Kuna Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Kurczę... :/ aparat mi padł... dzisiaj Liszka cały dzień bawiła sie z Kici. Mówię Wam to było piękne:loveu:, są praktycznie tego samego wzrostu i wagi, więc przynajmniej tu siły wyrównane. Kici przewyższa Liszkę sprawnością, ale Liszka ma mocniejszą szczękę:mad:. Kici więc po pewnym czasie zaczyna uciekać, a to zmusza Liszke do szybkiego przemieszczania się:cool3:, no i mała w ferworze walki trochę się zapomina i bardziej obciąża tył:multi:. A raz nawet, gdy Kici w desperacji:placz: uciekła na krzesło, spróbowała podnieść sie na tylnych łapach:crazyeye:. Słowem, Kici od dziś ma przewalone:razz:, bo będę ją zmuszać do zabaw z Liszką!! to naprawdę duża szansa na rozruszanie łap:p Quote
iwi10 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Koniecznie musisz zrobić zdjęcia.:lol: I wysyłam buziaki dla naszej małej:kiss_2::kiss_2: Quote
iwi10 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Witam zaczął się nowy dzień więc Liszka hop do gór:multi: Quote
Arya Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 I jak tam malutka? Pogoniła już dzisiaj kotka ? :))) Póki co niech poćwiczy podskoki :) :laola: Quote
Kuna Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Arya napisał(a):I jak tam malutka? Pogoniła już dzisiaj kotka ? :))) Póki co niech poćwiczy podskoki :) :laola: Oj, żebyś wiedziała, że pogoniła, o 4:00 rano:placz:. Chyba z godzine się ganiały po pokoju:angryy:. Teraz Kici odsypia sters związany z ratowniem ogona:cool3:, a ta mała zołza łazi po domu i tylko szuka czego do pogryzienia... a juz tyle zabawek dostała:placz: Quote
Recommended Posts