Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MonikaP napisał(a):
Wiesz co, łapeczku? Mam wrażenie, że mocno kręcisz.

Miałam ochotę to napisać jak tylko zobaczyłam wpis Łapeczka o tym, że kolega nie poda swojego numeru telefonu tylko GG :cool1: ale się powstrzymałam bo ja za nerwowa jestem :angryy: ręce mi opadają :talker: i włos się jeży na głowie :smhair2:

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka napisał(a):
Miałam ochotę to napisać jak tylko zobaczyłam wpis Łapeczka o tym, że kolega nie poda swojego numeru telefonu tylko GG :cool1: ale się powstrzymałam bo ja za nerwowa jestem :angryy: ręce mi opadają :talker: i włos się jeży na głowie :smhair2:

ciotka spokojnie, niewarto... :shake:

Posted

chyba rzeczywiście nie warto. Psiak juz jest i chyba lepiej skupic sie na pomocy niz kłótniach. Ja wiem że można sie wściec czytając niektóre wypowiedzi i wątki bo sama czasem dostaję szału a w tej sytuacji Łapeczku to moze rzeczywiscie pogadajcie z rodzicami.

Posted

[quote name='MonikaP']Wiesz co, łapeczku? Mam wrażenie, że mocno kręcisz. I przede wszystkim powiem Ci jedno - w ogłoszeniach powinien być zamieszczony numer telefonu osoby dorosłej. Bo nikt Was nie potraktuje poważnie, a Wy sami nie będziecie umieli rozpoznać, czy dzwoniący ma dobre intencje. Dlatego powtarzam - tym muszą się zająć rodzice Twojego kolegi - jeśli w ogóle wiedzą o istnieniu suni... :roll:

nie krece suni naprawde jest potrzebny domek...a ze kolega nie chce podawac numeru tel to nie moja wina przeciez ...
jego rodzice wiedza o suni !!! i dlategoo sunnie nie moze dlugo zostan u nich ;[

[quote name='Ziutka']Miałam ochotę to napisać jak tylko zobaczyłam wpis Łapeczka o tym, że kolega nie poda swojego numeru telefonu tylko GG :cool1: ale się powstrzymałam bo ja za nerwowa jestem :angryy: ręce mi opadają :talker: i włos się jeży na głowie :smhair2:

Wielkie dzieki czlowiek chce pomoc w sluszbej sparwie ...
a tu go podejzewaja o klamstwo ;[:placz:

[quote name='madziamn']chyba rzeczywiście nie warto. Psiak juz jest i chyba lepiej skupic sie na pomocy niz kłótniach. Ja wiem że można sie wściec czytając niektóre wypowiedzi i wątki bo sama czasem dostaję szału a w tej sytuacji Łapeczku to moze rzeczywiscie pogadajcie z rodzicami.

no przeciez on rozmaiwla z rodzicami ... i oni godza sie na to tylko zeby sunia zostala u nich jeszcze tylko jutro ;[
potem bedzie schron ...
nic nie poradze ze maja juz jednago psa i kolega ma male mieszkanie i nie jest jedynakiem ale ma troche rodzenstwa wiec dlatego nie maja warunkow na drugiego psa ;[

[quote name='Valeur248']Właśnie miałam robić ogłoszenia. Tylko może lepiej w nich podać numer do rodziców:roll:

pogadam dzis z nim i potem wam napisze co i jak i o ten numer telefonu tez sie zapytam ... oczywiscie do rodzicow

Posted

łapeczek napisał(a):
W czoraj sunia miała ciezkie dni lezała pod kropluwka cała noc u weterynarza. Znalazła juz domek i dziekuje bardzo wszytkim za zaangarzowanie Buziaki pozdrawiam :))

I tak spod kroplówki ją weterynarz puścił prosto do nowego domu? Dlaczego miała kroplówkę i u jakiego weterynarza leżała?

Posted

MonikaP napisał(a):
I tak spod kroplówki ją weterynarz puścił prosto do nowego domu? Dlaczego miała kroplówkę i u jakiego weterynarza leżała?

nie wiem ...
kolega mi tylko napisal ze byla u weta wczoraj a dzis juz bylo lepiej i jest w nowyym domku ale pod kontrola veta

Posted

malawaszka napisał(a):
fajnie tak - zdradziłby tajemnicę ten :hmmmm: kolega jak znajdować tak szybko domy dla chorych psiaków - mamy kilka :roll:

Nooo...też bym chciała się dowiedzieć :cool1: