Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze ostatnio ani ja ani mama nie miałyśmy za bardzo czasu na pisanie na wątku ,ale dziewczyny( Tysia i Buba) i kocurki maja się dobrze,możne w przyszłym tyg. jak mama znajdzie czas to będą nowe fotki,ja oglądam je codziennie przez skype:loveu:. Bubie wrócił problem uszu ,po niedzieli wizyta u wet.i nowy raport :loveu:

Posted

Mama była dzisiaj u wet. z Buba,Tysia i Fielonkiem .Filemon cukier ma dobry ,dostał za darmo od Pani wet. jakieś magiczne lekarstwo w proszku na kości ,bo czasami od wypadku coś mu chrupie ,on nic sobie z tego nie robi i włazi nawet wysoko na regal ,chyba już zapomniał całkiem o wypadku i myśli ze możne wszystko tak jak przed wypadkiem!
Uszy Bubie moja mama znowu wyleczyła bo wpuszczała surolan Pani wet ,sprawdzała i kazała tylko przemywać płynem..Buba jest prawdopodobnie alergiczka dlatego ma krople do oczu -ojjj bardzo tego nie lubi ,trzeba uważać na to co je i obserwować .
Pani wet. powiedziała ze dziewczyny są śliczne ,świecące i zadbane !!! :loveu:
Niestety Buba coś stanęła z waga i nie chudnie:roll: Pomimo royala no cóż może prze to ze Zima i mniej chce im się wychodzić na dwór .
Przypominam mamie ze chce nowe fotki ,możne jakoś znajdzie czas i im porobi.

Posted

Buba zdjęcie zrobione dzisiaj przez mamę,mama ma problem z wrzucaniem zdjec na kompa bo nie możne ich teraz zalec:roll:
Bubka obudzona :loveu:
a tu Buba śpi z Lorensem-ciekawe jest to ze jak jest w domu to nie gania kotów a na podwórku tak

i ze swoja Tysia -Tysia ma czerwona opaskę na głowie to pomysł mojej mamy

Posted

Neris napisał(a):
Na tym ostatnim zdjęciu jest Bubą w wersji japońskiej :lol:

Że swoje gania to niedobra jest, a ja myślałam że one już nie wychodzą?

domyślam się ze masz na myśli koty -nie udało się ich zamknąć w domu jak od zawsze wychodziły do ogródka, strasznie wariowały,Filemon na początku wychodził w szelkach z których konsekwentnie za każdym razem się rozbierał ,uciekał i trzeba go było ganiać,do tego mialczaly na parapecie żeby je wypuścić i w końcu mama się ugięła .Wiec teraz Filemon wychodzi ale mama go ma na oku,nigdzie nie chodzi tylko siedzi kolo domu.

Posted

Cioteczki ponieważ nie będzie mnie od zaraz do 29-ego skalam wam tu życzenia
Kiedy w Betlejem rodzi się Dziecię,
radość przynosi wszystkim na świecie.
Niech wraz z Bożą Dzieciną dni szczęśliwe przypłyną,
a pokój jak gwiazdka niech świeci.
Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką,
pyszności na wigilijnym stole,
wspaniałej rodzinnej atmosfery,
wypełnionej melodią staropolskich kolęd,
a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra
i spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy Justyna z mama i zwierzaczkami

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Buba odkąd zabrałam ją ze schroniska jest na Surolanie ,bo miała jednym słowem bagienko,niestety ciągle i tak ma problemy z tym uszkiem .Znalazłam Oridelmyl :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: