tyciaNi Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='JustynaM.']a to najnowsza Buba :loveu: hi hi zdjęcia cudowne :evil_lol: jamnicze ryjki w wigorze walki kanapowej-czy może być coś fajniejszego;) Quote
JustynaM. Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 kurcze ostatnio ani ja ani mama nie miałyśmy za bardzo czasu na pisanie na wątku ,ale dziewczyny( Tysia i Buba) i kocurki maja się dobrze,możne w przyszłym tyg. jak mama znajdzie czas to będą nowe fotki,ja oglądam je codziennie przez skype:loveu:. Bubie wrócił problem uszu ,po niedzieli wizyta u wet.i nowy raport :loveu: Quote
Neris Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 No pięknie z tymi uszami, a wiadomo co to jest? Jakaś bakteria czy świerzbowiec? Quote
JustynaM. Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Mama była dzisiaj u wet. z Buba,Tysia i Fielonkiem .Filemon cukier ma dobry ,dostał za darmo od Pani wet. jakieś magiczne lekarstwo w proszku na kości ,bo czasami od wypadku coś mu chrupie ,on nic sobie z tego nie robi i włazi nawet wysoko na regal ,chyba już zapomniał całkiem o wypadku i myśli ze możne wszystko tak jak przed wypadkiem! Uszy Bubie moja mama znowu wyleczyła bo wpuszczała surolan Pani wet ,sprawdzała i kazała tylko przemywać płynem..Buba jest prawdopodobnie alergiczka dlatego ma krople do oczu -ojjj bardzo tego nie lubi ,trzeba uważać na to co je i obserwować . Pani wet. powiedziała ze dziewczyny są śliczne ,świecące i zadbane !!! :loveu: Niestety Buba coś stanęła z waga i nie chudnie:roll: Pomimo royala no cóż może prze to ze Zima i mniej chce im się wychodzić na dwór . Przypominam mamie ze chce nowe fotki ,możne jakoś znajdzie czas i im porobi. Quote
Isadora7 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Rambo i jego TZtka pozdrawiają Bube i jej towarzystwo (reszta fotek na wątku Rambusia i teraz tez Rudej) Quote
JustynaM. Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Buba zdjęcie zrobione dzisiaj przez mamę,mama ma problem z wrzucaniem zdjec na kompa bo nie możne ich teraz zalec:roll: Bubka obudzona :loveu: a tu Buba śpi z Lorensem-ciekawe jest to ze jak jest w domu to nie gania kotów a na podwórku tak i ze swoja Tysia -Tysia ma czerwona opaskę na głowie to pomysł mojej mamy Quote
JustynaM. Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Bubiszonek chyba bala się telefonu zdjęcia nie są najlepszej jakości bo są robione telefonem ,ale dobrze ze w końcu są Quote
Neris Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Bo swój kot to SWÓJ kot! A obcym trzeba popędzić kota i już! Quote
JustynaM. Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Nerisku ale swoje tez gania na podwórku! Quote
Neris Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Na tym ostatnim zdjęciu jest Bubą w wersji japońskiej :lol: Że swoje gania to niedobra jest, a ja myślałam że one już nie wychodzą? Quote
JustynaM. Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Neris napisał(a):Na tym ostatnim zdjęciu jest Bubą w wersji japońskiej :lol: Że swoje gania to niedobra jest, a ja myślałam że one już nie wychodzą? domyślam się ze masz na myśli koty -nie udało się ich zamknąć w domu jak od zawsze wychodziły do ogródka, strasznie wariowały,Filemon na początku wychodził w szelkach z których konsekwentnie za każdym razem się rozbierał ,uciekał i trzeba go było ganiać,do tego mialczaly na parapecie żeby je wypuścić i w końcu mama się ugięła .Wiec teraz Filemon wychodzi ale mama go ma na oku,nigdzie nie chodzi tylko siedzi kolo domu. Quote
JustynaM. Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Cioteczki ponieważ nie będzie mnie od zaraz do 29-ego skalam wam tu życzenia Kiedy w Betlejem rodzi się Dziecię, radość przynosi wszystkim na świecie. Niech wraz z Bożą Dzieciną dni szczęśliwe przypłyną, a pokój jak gwiazdka niech świeci. Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką, pyszności na wigilijnym stole, wspaniałej rodzinnej atmosfery, wypełnionej melodią staropolskich kolęd, a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy Justyna z mama i zwierzaczkami Quote
JamniczaRodzina. Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [SIZE="4"]Wszystkiego najlepszego dużo dużo zdrowia i spełnienia marzeń w tym Nowym 2009 roku.Dla całej rodzinki. Quote
JustynaM. Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 a ja się chowam :loveu: coś do mnie mówicie?:loveu: Quote
JustynaM. Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 kochane cioteczki czy nie ma ktoś odsprzedać ORIDELMYLU?potrzebuję dla Buby do uszu Quote
Isadora7 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Słodka jest tutaj http://img220.imageshack.us/img220/3559/pc130796zn8.jpg Quote
JustynaM. Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ponawiam pytanie kochane cioteczki czy nie ma ktoś odsprzedać ORIDELMYLU?potrzebuję dla Buby do uszu ______ Quote
JamniczaRodzina. Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 My stosujemy z bardzo dobrym skutkiem Surolan. Z tego co wiem to Oridermyl został wycofany z obrotu :( Quote
JustynaM. Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Buba odkąd zabrałam ją ze schroniska jest na Surolanie ,bo miała jednym słowem bagienko,niestety ciągle i tak ma problemy z tym uszkiem .Znalazłam Oridelmyl :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts