Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='joanika']

Gops ja też wylicytowałam na bazarku obróżke:multi:, z resztą Ty chyba też ją licytowałaś[/quote]

nom licytowalam tylko ten fiolet z bardzo pod roz podchodzi :roll:

Posted

[quote name='Śnieżynka']Tinka a ta adresówka tzn to szare jest jakos na zatrzaska do obroży przymocowane czy na śrubke skręcane ??[/quote]
to jest taki zatrzask, którego da się odpiąc ale ja wolę tego nie robić, bo może się popsuć ;) wszystko jest plastikowe i leciutkie, nie powiem że wytrzymałe bo ID się pozaginało w paru miejscach

Posted

Ja wyrzuciłam ten brzydki plastik i zawiesiłam adresówki na zwykłych kółeczkach :cool1:

[IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/DSC_137.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Śnieżynka']Powiedzcie mi czy ta adresówka z waszego użytkowania jest warta 30 zl ?? oczywiście w całokształcie: wygląd, wytrzymałość..[/quote]
wg mnie nie :cool1: jest świetna- ale chociaż te 20 zł:roll: więcej raczej nie kupię, wolę grawerowane ;)

Posted

[quote name='Śnieżynka']Powiedzcie mi czy ta adresówka z waszego użytkowania jest warta 30 zl ?? oczywiście w całokształcie: wygląd, wytrzymałość..[/quote]

a wg. mnie tak, chociaż nie mam jej długo. Nic się z nią nie dzieje jak na razie i ma jeszcze jeden plus, nie brzęczy :evil_lol:

Posted

[quote name='Śnieżynka']Powiedzcie mi czy ta adresówka z waszego użytkowania jest warta 30 zl ?? oczywiście w całokształcie: wygląd, wytrzymałość..[/QUOTE]
Według mnie też nie. Wygląda ładnie, ale wytrzymała na pewno nie jest. Przy kontakcie z wodą rozkleja się. Te mniejsze, 27mm, mają strasznie mało miejsca na numer telefonu

Posted

[quote name='BBeta']Według mnie też nie. Wygląda ładnie, ale wytrzymała na pewno nie jest. Przy kontakcie z wodą rozkleja się. Te mniejsze, 27mm, mają strasznie mało miejsca na numer telefonu[/quote]

Jak pies nie pływa to ok. Mam jedną już rok i jest ok.;)

Posted

ja mam ten mniejszy ID, wydrukowałam do niego karteczkę z numerem telefonu i imieniem psa na bodajże rozmiarze czcionki 7, ale jak się druknie na mniejszej to zmieści się więcej napisów ;)

W wodzie nie testowałam ich i nie będę, bo ja do wody suki w rogzach nie puszczam, bo ona się tapla w wodzie a później skacze do błota i musiałabym ciągle prac rogzy, więc mi szkoda ich, dlatego do wody puszczam ją w czymś tańszym np. hiltonie :evil_lol:

Posted

Dziewczyny mam pytanie do Was.
Chciała bym kupić te szelki dla mojej parówy i zastanawiam się czy będę dobre.
Na aukcji pisze ze szelki są regulowane
[QUOTE][SIZE=4][COLOR=#ff16d0]regulowany zakres obwodu szyi i klatki piersiowej: 30 cm - 40 cm[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Moja sucz w klatce piersiowej ma ok. 45 cm.
Czy wymiary podane na aukcji są maksymalne? jak sądzicie?

[IMG]http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/464/23/59/464235948[/IMG]

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']No właśnie tak myślałam, ale wolałam się Was zapytać. Straszna lipa :( Bo mi się okropnie podobają :angryy:[/quote]

ale trixie ma różne rozmiary tych szelek, więc poszukaj rozmiar większych, to jest chyba S, to kup M ;)

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Dziewczyny mam pytanie do Was.
Chciała bym kupić te szelki dla mojej parówy i zastanawiam się czy będę dobre.
Na aukcji pisze ze szelki są regulowane

Moja sucz w klatce piersiowej ma ok. 45 cm.
Czy wymiary podane na aukcji są maksymalne? jak sądzicie?

[IMG]http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/464/23/59/464235948[/IMG][/quote]

To są wymiary [U]minimalne[/U], ten rozmiar to XS-S
Jełi chcesz mogę zmierzyć swoje XS-S szelki i podać Ci wymiary max

Posted

[quote name='joanika']Na 100% są to minimalne rozmiary. Bo takie mam. I są świetne. Dlatego żałuje że Rogz nie ma takiej rozmiarówki jak Trixie.[/quote]

no to zgłupiałam, myślałam że to jest maksymalny :roll:

Posted

Te XS-S mają szerokość 15mm. A rogzy "M" mają 16 mm (i rozmiary pasków nijak nie można do Lany dopasować, bo każde M są rozmiarowo różne:p i jak ja mam jej zamówić rogzy M jak nic mi nie pasuje :-()
Tutaj macie cała rozmiarówkę (po angielsku, ale z oficjalnej str Trixie, i jest jaknajbardziej prawdziwa):
[url=http://www.trixie.de/trE/thtml/index.html]TRIXIE - Caring for your pet[/url]

Posted

Russelka Moo cow weszlo nie dawno (kilka miesiecy), mysle, ze 2 lata jeszce beda, napewno jeszce rok.

Justa Id rogz'a jest rewelacyjne, jest naprawde leciutkie.

BBeta moglabym prosic o jakis opis tej pileczki, jak nie tu to na PW:cool3:?

Śnieżynka to jest I Id, z ktorego jestem naprawde zadowolona, jest super lekkie, wogole go nie czuc, najwazniejsze nie brzeczy, z moim sie nic nie dzieje, jest gumowe, estetyczne, ja nawet w moim malym napisalam miasto, ulice i numer telefonu, miejsca jest malo, ale sie da;) (jest widoczne). Moje psy sie duzo nie taplaja, bo tylko sezon letni, ale Id zyja;).

Posted

[quote name='Chefrenek']Jak pies nie pływa to ok. Mam jedną już rok i jest ok.;)[/QUOTE]
No tak, ale padło pytanie czy jest warta swojej ceny, moim zdaniem 30zł za kawałek plastiku i gumy to zdecydowanie za dużo ;)

[quote name='puzzle']BBeta moglabym prosic o jakis opis tej pileczki, jak nie tu to na PW?:cool3:[/QUOTE]
Piłka po dwugodzinnej zabawie :cool1:

[IMG]http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/DSC_127.jpg[/IMG]

W domu rzuciłam ją psom na pożarcie - przeżyła :cool3:
Lekka, pływa, słabo się odbija

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...