marta_gp Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Zuzka i shelciaki'] No i Ezy Doga brązowego i kąplet RD... A myślałam, że się leczę... [/quote] czekam na zdjęcia ezydoga :cool3: no i: komplet, a nie kąplet :eviltong:
Marta_Ares Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 a ja czekam na Rogzy: Paint Paw, Surf Saint , lekkie miękkie czekoladowy i lupine Muddy Paws.... ide sie leczyc:evil_lol:
konikowa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Marta_Ares']ide sie leczyc:evil_lol:[/quote] Chyba każdy z nas powinien to zrobić, w każdym razie większość:diabloti: Ja też czekam na: [url=http://www.maxiboo.pl/product-pol-1242-Obroza-we-wzorki.html]Obroża we wzorki | Akcesoria dla psów | Obroże | nylonowe i z innych materiałów | Sklep zoologiczny - obroże, smycze ,diety weterynaryjne, karmy dla psów,karmy dla kotów , legowiska, prezenty dla właścicieli, super ceny, markowe produkty[/url] <- niebieska w łapki i czerwona w serduszka i na 2 obroże od Taks:diabloti: P.S. [FONT=Fixedsys][SIZE=5]Też zapraszam do podpisu!![/SIZE][/FONT]
gops Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 a ja czekam na rogza bones on red :lol: ale bym cos jeszcze kupila :evil_lol:
Marta_Ares Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 ten komplet Lupine, Konikowej by Misi pasowal:diabloti:
gops Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Marta_Ares']ten komplet Lupine, Konikowej by Misi pasowal:diabloti:[/quote] :eviltong: kup mi rogza lepiej :evil_lol: zastanawiam sie czy nie sprzedac lupina jednego :lol:
Iza. Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Ja mam ochote na jakiegoś Lupinka małego, ale póki co sie powstrzymuje :multi: Nie mogę wchodzić na ten watek bo nie wytrzymam :evil_lol: A w ogóle to mój podpis też zaprasza :diabloti:
Ana04 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Też mam ochotę na kilka rzeczy m.in. komplet szelki+ smycz z RD fioletowe w łapki, różowego rogza miękkiego i lekkiego i rogza gekko. Jak dobrze, że na razie kasy nie mam. :evil_lol: Teraz czekam na szelki i smycz od Taks z bazarku. :cool3:
konikowa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='gops']jak ma ktos na sprzedaz rogza L to do mnie na pw . odrazu biore :evil_lol:[/quote] Coś widziałam u Iza. w banerku:evil_lol:
taxelina Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Zuzka i shelciaki'][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Ja dalej zapraszam do podpisu![/SIZE][/FONT][/quote] Komplet sie pisze, nie kaplet - ale to ciezko teraz poprawic;)
psiulka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Marta_Ares']a ja czekam na Rogzy: Paint Paw, [B]Surf Saint[/B] , lekkie miękkie czekoladowy [/quote] Pierwszy raz słyszę o takim wzorku. Sprawdziłam sobie na google'ach i już wiem, który to. Ładny on. :loveu: Wczoraj w expresowym tempie doszła mi smycz od Ciebie, a dzisiaj na poczcie czeka świecąca smycz z allegro. :)
Pestka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Ana04']Też mam ochotę na kilka rzeczy m.in. komplet szelki+ smycz z RD fioletowe w łapki, różowego rogza miękkiego i lekkiego i rogza gekko. Jak dobrze, że na razie kasy nie mam. :evil_lol: Teraz czekam na szelki i smycz od Taks z bazarku. :cool3:[/quote] Koniecznie fotki na Azie :eviltong: A ja się teraz biję z myslą, czy zamówić szelki sport blue/red rogza czy lupine obroże wzorek dapper dog ...
gops Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 jakby co pw :lol: [IMG]http://images50.fotosik.pl/204/fbf382b5381808a0med.jpg[/IMG] [IMG]http://images41.fotosik.pl/200/cbf0cfddfacf9c32med.jpg[/IMG] [IMG]http://images46.fotosik.pl/204/155684ef014981e6med.jpg[/IMG]
Unbelievable Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='ariss'] Ty to zawsze namieszasz:evil_lol:To pokaż smycze o których mówiłaś, że będą miodzio:razz: [/QUOTE] ale one to tylko kolorki mają ładne, i są super mięciutkie, wzorki nie powalają :cool3: firma dystrybucyjna nazywa się canifel ale strona im nie działa
Diora Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 A ja mam Rogza Pink Hearts L-kę (obroża + smycz) :evil_lol: A chciałabym coś bardziej "męskiego" dla Hoovera :eviltong: Wiecie w czym rzecz :cool3: :lol:
Chantell Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 hyhy xD i kto co jeszcze kupił dzisiaj? xD
Dogha Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='deer_1987']Komplet sie pisze, nie kaplet - ale to ciezko teraz poprawic;)[/quote] poprawa bez problemu, ale się kopsnęłam...
Marta_Ares Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Faktycznie ta poczta dziala w tempie ekspresowym:evil_lol: szkoda ze do mnie w takim tempie nie dochodza:shake:
konikowa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Ja jeszcze raz się przypomnę;P [B][COLOR=red]PODPIS[/COLOR][/B] [COLOR=black][/COLOR] Ale mogłaby ta poczta szybciej chodzić... A żeby nie było już totalnego OFF-a, to jaki kolor oprócz limonki dla rudej panny z firmy Hamilton?
marta_gp Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='konikowa']jaki kolor oprócz limonki dla rudej panny z firmy Hamilton?[/quote] inne zielone :cool3:
konikowa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Kurczę... Coś nie zielonego:P Zielony będzie w przyszłości z RD;)
Feigned Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='konikowa']Kurczę... Coś nie zielonego:P Zielony będzie w przyszłości z RD;)[/quote] pomarańczowy, żółty? jak dla mnie to niebieski albo fioletowy też by pasował :eviltong:
sonia&me Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Feigned']pomarańczowy, żółty? jak dla mnie to niebieski albo fioletowy też by pasował :eviltong:[/quote] Taak niebieski! błękitny np:cool3: ja czekam na przypływ gotówki i zaraz potem szeleczki od Marty te w kwiatki:evil_lol:
Recommended Posts