dog_master Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [B][COLOR=Green]Ekhem, chciałabym przypomnieć, iż jest to temat o obróżkach, a nie psach Deer czy Wiq. Takie rzeczy to na PW... ;) [/COLOR][/B]
olekg89 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wiq ty brutalu jak możesz.I słomy w budach nie mają ,bo psy wiq mieszkają w KOJCU!Tak tak zimnych strasznym kojcu w odosobnieniu :-(
wiq Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 to żeby nie było offa to powiem, że taśma jest bardzo miękka i się nie mechaci:evil_lol:
wiq Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Talia. taki temat byłby idealny dla Olka, mógłby wypisywać o moich strasznych czynach do woli i wklejać zdjęcia moich psów w kolczatkach :roflt: co do wywijania - szelki są imo beznadziejne, bo taka moja Monika np. z każdych wyłazi. najlepsze są obroże ograniczonego zacisku, bo taki 100% dławik może psa wystraszyć jeszcze bardziej ;)
Talia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Może załóżcie niżej w Off Topicu taki temat 'Straszne historie o psach Wiq' :evil_lol: Ma ktoś jakiś dobry sposób na psa, który robi uniki z obroży? Teraz przed sylwestrem i moją za bardzo nie chce chodzić i dziś założyłam jej kolczatkę. Na początku jej wywinęłam, ale raz wyszła i ledwo ja odwołałam, bo byłyśmy koło domu to ona zazwyczaj od razu leci pod klatkę. Z szelek, takich zapinanych do góry tez wychodzi..:roll: Nie wiem co jej założyć. Mam jeszcze rogza zacisk, ale nie wiem czy z niego tez nie wyjdzie.... Głupia mała bania:evil_lol:
Sweet Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='deer_1987'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/53416.html"]Sweetaśna[/URL] - Ladnie na nim ten kolor wyglada ;)[/quote] dzieki:) tez mi sie podoba;)
gops Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 z dobrze wyregulowanego zacisku nie powinna wyjsc tak latwo ;)
Kasia&Rika Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='gops']z dobrze wyregulowanego zacisku nie powinna wyjsc tak latwo ;)[/quote] moja ma talent do wychodzenia z obroży, ale z zacisku jeszcze jej się nie udało:multi:
gops Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Talia.']Może jej na superglu przykleję?:hmmmm:[/quote] :evil_lol: to nie jest dobry pomysl wystraczy ten zacisk ;)
*Monia* Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ja w czasie przedsylwestrowym zakładam szelki i półzacisk. Już nie raz mi się zdarzyło w ostatniej chwili sucz chwycić zanim się wywinęła :shake:. Do kolczatki mnie jeszcze nie "doprowadziła", ale jak nie będzie chciała się przez 12 godzin z domu ruszyć to kolczata w końcu w ruch pójdzie :roll:. Liczę na te tabletki na uspokojenie, w tym roku inne dostanie, pierwsza dawka już była i psiulica przespała grzecznie najazd gości i jedzenie nie zwiało z kuchni :multi:. Do tego możliwe że sylwester z kotem nas czeka więc musi być grzecznie. Może stres i tablety pomogą w pokochaniu kićki :razz:. A na temat: Nic ostatnio nie kupiłam :cool3:. Ostatnio był komplecik od taks i łańcuszek rogza, później już nic. I nie kusi mnie nawet kupowanie niczego. Może dlatego że czasu nie mam za dużo :evil_lol:
Unbelievable Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Talia.'] Ma ktoś jakiś dobry sposób na psa, który robi uniki z obroży? Teraz przed sylwestrem i moją za bardzo nie chce chodzić i dziś założyłam jej kolczatkę. Na początku jej wywinęłam, ale raz wyszła i ledwo ja odwołałam, bo byłyśmy koło domu to ona zazwyczaj od razu leci pod klatkę. Z szelek, takich zapinanych do góry tez wychodzi..:roll: Nie wiem co jej założyć. Mam jeszcze rogza zacisk, ale nie wiem czy z niego tez nie wyjdzie.... Głupia mała bania:evil_lol:[/QUOTE] kup jej bylejakie guardy i wyreguluj tak, żeby obręcz z tułowia była zaraz przy łokciach a przednia obręcz ciasno jak obroża, a paski łączące blisko siebie- sprawdzone : P a to tylko dla jej bezpieczeństwa ;)
Unbelievable Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Talia.']Tinka, a jakie szelki można tak regulować?[/QUOTE] guardy : P nie wiem, ja mam rogzy :razz:
agaciaaa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 w końcu mamy rogzika :lol: [IMG]http://i530.photobucket.com/albums/dd346/agacia_s/Sara/rogzik.jpg[/IMG]
Talia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Będzie trzeba pomysleć. Jak nie to będziemy łazić na zacisku.
*Monia* Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Najlepiej tak wyregulować zacisk, żeby po maxymalnym zaciśnięciu pies luzu nie miał, a wręcz żeby nie dotykały się kółeczka jak pies ciągnie. Ja tak robię, bo mi się sucz nieźle wywija jak się przestraszy :roll: Śliczny rogzik :loveu::loveu:
Marta_Ares Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 slicznie jej w tym nowym rogzie:loveu: :loveu: :loveu:
Talia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Śliczny rogzik, jak Ci sie znudzi to daj znać:eviltong:
drzalka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Mam identyczny, to XL prawda ? Moj ulubiony produkt rogza :loveu:
agaciaaa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Dziękujemy :lol: [quote name='Talia.']Śliczny rogzik, jak Ci sie znudzi to daj znać:eviltong:[/quote] Ok, ale wątpie żebyś sie doczekała :eviltong: [quote name='drzalka']Mam identyczny, to XL prawda ? Moj ulubiony produkt rogza :loveu:[/quote] Tak, XL :) mi też sie najbardziej podoba :loveu: jeszcze planet mnie kusi, ale to może za jakiś czas ;)
gops Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 doszla mi smycz z lekkich i miekkich , polecam ,jest swietna mieciutka :loveu: agaciaaa slicznie jej w fiolecie :razz: xl to 2,5 cm?
Talia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='gops']xl to 2,5 cm?[/quote] Dokładnie;) Dla mojej za duży:roll:
Recommended Posts