Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To nie zawyżajcie przesyłek, ja robię tak a nie inaczej i w tym momencie średnio mnie interesuje, jak na moim miejscu zrobiłby ktoś inny ;). I tak zawsze znajdzie się chętny :diabloti:.

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='smallpati']ale nie wśród dogomaniaków :diabloti: i nie wśród tych którzy są obeznani w sklepach zoo[/quote] No właśnie jedna dogomaniaczka ode mnie kupiła ten półzacisk :roll:

Posted

[quote name='gops']razem z koperta babelkowa mnie wynioslo ostatnio 5,20 ;)

a ma ktos obroze ta z seri lekkie i miekkie rozowa? jaki to jest roz? mocny ,lekki czy jak?[/quote]

My mamy takie szelki:
[IMG]http://i36.tinypic.com/akv3p4.jpg[/IMG]
[IMG]http://i37.tinypic.com/2sabaz7.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='smallpati']:crazyeye: jakaś nieuświadomiona :diabloti::evil_lol:[/quote] Przekażę, zresztą pewnie sama to czyta, bo chyba jest tu częstym gościem :diabloti::eviltong:
I nie wiem czemu miałaby być nieuświadomiona :mad:

Posted

[B]RCookie[/B] sliczny jest ten kolor wlasnie takiego szukalam[B] :loveu:[/B]
ale twoja suczka malenka ,to mka(?) a taka szeroka sie wydaje;)

[B]tinka[/B] bo 10zl za przesylke to duzo :diabloti:

Posted

[quote name='vpassione']Przekażę, zresztą pewnie sama to czyta, bo chyba jest tu częstym gościem :diabloti::eviltong:
I nie wiem czemu miałaby być nieuświadomiona :mad:[/QUOTE]
skoro zostałam wywołana do odpowiedzi...

właśnie, czemu? :diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']Noo Martyna o to bym cię nie podejrzewała :eviltong:

Zamówiłabyś w tele zoo troszkę drożej, o złoty, dwa i miałabyś gratis bralok czy coś :eviltong:[/quote]

juz nie daja brylokow :eviltong:
teraz tylko kosci ;)

Posted

[quote name='RCookie']Tak, M ;).
Kolor szelek też bardzo mi się podoba, jak do mnie przyjechały to byłam pozytywnie zaskoczona :). Czasem zastanawiam się czy nie kupić jeszcze takiej obroży, ale coś mi mówi "nie" :lol:.

Nie wiem co zamówić zamiast vivy, bo w pełnej misce nie mają i coś mi się wydaje, że mogą jeszcze długo nie mieć...[/quote]

ja zamowilam ta obroze wczoraj ;)

moze planet rogza? albo rozowa z nitka ? :razz:

Posted

[quote name='gops']juz nie daja brylokow :eviltong:
teraz tylko kosci ;)[/quote]

możliwe, ostatnio zdradziłam tele zoo i w palnej misce zamawiałam także nie wiem :evil_lol:

[QUOTE]mam już brelok :diabloti: i tez dostaję gratis HA:evil_lol:[/QUOTE]

mimo wszystko :eviltong: zapłaciłaś w sumie za używaną tyle co za nową z metkami, ja za używanego zaciskowego rogza płaciłam 11 zł plus 6 przesyłka :eviltong:

A ja nie jestem zadowolona z smyczy z serii miękkie i lekkie :razz: czuje się jabym miała papier w ręce :roll:

Posted

[quote name='smallpati']Noo Martyna o to bym cię nie podejrzewała :eviltong:

Zamówiłabyś w tele zoo troszkę drożej, o złoty, dwa i miałabyś gratis bralok czy coś :eviltong:[/QUOTE]

:evil_lol:

mam już brelok :diabloti: i tez dostaję gratis HA:evil_lol:

Posted

[quote name='gops'][B]RCookie[/B] sliczny jest ten kolor wlasnie takiego szukalam[B] :loveu:[/B]
ale twoja suczka malenka ,to mka(?) a taka szeroka sie wydaje;)
[/quote]

Tak, M ;).
Kolor szelek też bardzo mi się podoba, jak do mnie przyjechały to byłam pozytywnie zaskoczona :). Czasem zastanawiam się czy nie kupić jeszcze takiej obroży, ale coś mi mówi "nie" :lol:.

Nie wiem co zamówić zamiast vivy, bo w pełnej misce nie mają i coś mi się wydaje, że mogą jeszcze długo nie mieć...

Posted

[quote name='gops']

moze planet rogza? albo rozowa z nitka ? :razz:[/quote]

Nie podoba mi się na niej planet rogz :shake:. Właściwie to poza vivą z wzorkowych już nic mi się chyba nie podoba (tzn. w rozmiarze M, bo w L jest fajny wzorek, ale pies mi by się w tym utopił) i pomyślałam, że mogłabym zamiast drugiego rogza zamówić coś innego, np. lupine, myślałam o puppy love :hmmmm:.

Posted

[quote name='Kasia&Rika']a jaki ci się w L podoba? :D[/quote]

:evil_lol: utopila by sie w Lce :eviltong:

[B]RCookie [/B]puppy love jest sliczny ;) i podoba mi sie jeszcze trixi czarny w serca ;)

Posted

[quote name='RCookie']Nie podoba mi się na niej planet rogz :shake:. Właściwie to poza vivą z wzorkowych już nic mi się chyba nie podoba (tzn. w rozmiarze M, bo w L jest fajny wzorek, ale pies mi by się w tym utopił) i pomyślałam, że mogłabym zamiast drugiego rogza zamówić coś innego, np. lupine, myślałam o puppy love :hmmmm:.[/quote]

a jaki ci się w L podoba? :D

Posted

[quote name='gops']

[B]RCookie [/B]puppy love jest sliczny ;) i podoba mi sie jeszcze trixi czarny w serca ;)[/quote]

popieram :loveu: puppy love jest świetny, trixie też :p

[QUOTE]ZAWYŻAM wysyłkę na allegro, ale biorę za nią tyle, ile daję. [/QUOTE]

dalej nie rozumiem, podajesz wyższą cene a później jak ktoś coś kupi to piszesz mu że taniej? czy co?
Jak jest tak jak myślę to bez sensu, po co zawyżać i odpędzać potencjalnych klientów jak można od razu podać właściwa cenę?
ale mnie nie słuchaj, ja tylko kilkadziesiąt razy coś sprzedawałam przez allegro :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia&Rika']to co:D pytam z ciekawości który się podoba a nie czy będzie pasować bo już zrozumiałam że nie:eviltong:

ech, dlaczego wycogali Green tartan ... nie ma może ktoś takiego wzotu do odsprzedania?:diabloti:[/quote]

we wrzesniu mialam ale juz niema :eviltong:
pogadaj z psiulka :evil_lol:

Posted

[quote name='gops']:evil_lol: utopila by sie w Lce :eviltong:
[/quote]

to co:D pytam z ciekawości który się podoba a nie czy będzie pasować bo już zrozumiałam że nie:eviltong:

ech, dlaczego wycogali Green tartan ... nie ma może ktoś takiego wzotu do odsprzedania?:diabloti:

Posted

[quote name='gops']we wrzesniu mialam ale juz niema :eviltong:
pogadaj z psiulka :evil_lol:[/quote]

jeszcze powiedz że M zacisk albo L zatrzask to się pokroje:placz::placz:

pisałam do kilku sklepów i nigdzie niedostępna, czekam jeszcze na wiadomość od krakvet, a na pełnej misce mają pisać do producenta, bo od dawna nie mieli dostawy i miły pan mi obiecał, że się postara:diabloti:

Posted

[quote name='Marta_Ares']a ja z checia przygarne za niewielka sume, rogza L funky retro lub inny pomaranczowy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

hahahaha:evil_lol: bylam pierwsza :evil_lol: ale maUpa ze mnie :diabloti: ale fajny ten nasz rogz od wiq:diabloti:

Posted

[quote name='diabelkowa']hahahaha:evil_lol: bylam pierwsza :evil_lol: ale maUpa ze mnie :diabloti: ale fajny ten nasz rogz od wiq:diabloti:[/quote]
spadaj:angryy: :evil_lol: :evil_lol:

tez bedziemy mieli, ale narazie musze zostawic kase na prezenty na swieta.

dlaczego on sie w m-ki nie miesci:cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...